Şimdi Ara

Kasamın Garantisi Bozulurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 26.01.2021 tarihinde vatandan i3-10100f 1650super xigmatek scirocon ııı kasayla beraber kasa aldım, ilk aldığımda kasayı kuran arkadaş bilgisayarı kapatmak için arka power tuşundan çat diye kapattı eve geldiğimde power tuşu çalışmıyordu garanti uzak olduğu için götüremedim bundan sonra 1 ay önce ön fan çatladı ben de egsoz fanı öne taktım yeni farklı model egsoz fan aldım. Kasamın garantisi bozulurmu? ve powerden şikayetçiyim yük altında cızırtı sesi geliyor, çatlak fan ile beraber kasamı götürsem ilgilenirlermi garanti kapsamına girermi?

• Fanı anladım kadarıyla siz çatlatmışsınız yani fiziksel zararı siz vermişsiniz, Fan için geri götürseniz sadece onun için garanti kapsamı dışına çıkarmazlar hatta müşteri memnuniyeti için başka fan bile verebilirler , başka kalıcı hasarlar verilmediyse kasaya .Yani iç ve dış yüzeyi kastediyorum. Zaten başka fan almışsınız o sorun çözülmüş. Power için götürebilirsiniz cızırtı yüksek miktarda ise ayıplı üründür. Ben daha iyi marka bir güç kaynağını o yüzden gönderdim kabul ettiler teknik serviste değişim yaptılar. Fakat ilk 14 günlük değişim sürecinde olsaydı bunlar daha kolay olurdu şimdi firmanın teknık servisine gönderecekleri için prosedür uzun sürer 2 hafta gibi. Çekinecek bir şey yok vatan a müşteri hizmetlerini arayın zaten buyrun getirin diyecekler veya aldığınız şubeye gidin yardımcı olurlar, bir sonuç çıkar.

• Hocam kasaya asla bir müdahelem olmadı kasanın kronik bir sorunu bu kuzenimde aynı kasayı aldı onunda egsoz fanı çatladı ben kasaya dokunmadım bile.

• Ben sen kasaya montaj veya temizlik gibi bir şey yaparken oldu kullanıcı yaptı sandım istemeden oldu sandım yani. Neyse çok önemli değil onu da orada belirtebilirsiniz. Diğer anlattıklarımı uygulayın o zaman garanti prosedürü için güç kaynağı konusunda.

• Peki, teşekkür ederim.

• Xigmatek ürünleri gercekten kaliteli degil be kardesim, keske sorsaydin, alma derdim ben... Sivi sogutma aldi arkadas, icinde sivisi eksik cikti, fosur fosur ötüyordu, degisim yaptilar. Genelde vatana pc toplamaya gidene geciriyorlar xigmatek ürünlerini... Iclerinde is görecek ürünlerde var ama alternatif varsa ayni fiyata, mutlaka degerlendirin. Xigmatek kendini gelistirmek kaliteyi arttirmak, daha iyi ürün vermek niyetinde politikasinda olan bir firma degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediğiniz doğru gibi, ben almak zorunda kaldım başka seçeneğim yoktu hazır sistem olarak aldım zaten bütçeme uygun taksit yapacağım hoşuma giden bilgisayar buydu hatta o zamanlar alamıyordum ekran kartı stokları bitiyordu dediklerine göre Ankara'da 3 tane 1650 super varmış zar zor getirttik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptobumun Garantisi Bitmiş Mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Garanti dişi neden kalsin ki? Psu yu garantiye vermelisin bence fan ile ver. Yenisini verirler büyük ihtimal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.