Herkese merhaba. Bilgisayar kasam Aerocool Quartz REVO. Alttaki fotoğrafta belirtildiği gibi fanları RGB yanabiliyor.Fakat benim kasam sadece beyaz bir tonda ışıldıyor. Kablom aşağıdaki gibi 3pine 3 pin bağlantılıBağlayacak yer bulamadım.ANAKART : asrock b450m HDV r4
Anakartınızın rgb desteği maalesef bulunmuyor. O yüzden kasa reset butonunu rgb kontrolcüye bağlayıp rgb efektleri reset butona basarak değiştirebilirsiniz. Alttaki linkte kontrolcü bağlantı videosu var inceleyebilirsiniz.teknobiyotikyoutubeAerocool Quartz REVO Adressable RGB Tempered Case !https://www.youtube.com/watch?v=IlQ4aYI3YIg
-Gardiyan- kullanıcısına yanıt Çoook teşekkür ederim. Elimde 4 pinli şerit led var. Bunu peki bu kontrolcüye nasıl takabilirim acaba ?
quote:Orijinalden alıntı: FTazeÇoook teşekkür ederim. Elimde 4 pinli şerit led var. Bunu peki bu kontrolcüye nasıl takabilirim acaba ?Kontrolcünüzde 4 pin girişi var ise takabilirsiniz diye düşünüyorum ama tam ne olarak bilmiyorum maalesef hocam led şerit bağlantı durumunu.