< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Kasan s24
-
-
Kasan S24 mü olur ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cok merak ediyorum uzerine 5 k daha koyup Plus almak varken insanlar düz model neden alir anlamıyorum aralarinda çok fark çünkü,özellikle batarya da.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boyutundan dolayı. Diğerleri telefon değil, tablet. :P
kanka ustune koya koya s24 e gelebildik zaten karun degiliz la da s24un de kasmamasi gerek diyw dusunuyprum plus ile ayni islemci zaten
Benim M52 kasmıyor hocam. Bir optimizasyon sorunu olmalı. En üst ayarda dahi kasamaz s24.
nasil halledecegim hocam
Diğer s24 kullanıcılarında sorun yoksa sizin işlemci veya yazılımsal sorun olabilir.
bunu nasil teyit edebilirim hocam
Kasma dediğiniz anlık bir şey mi? Sürekli mi oluyor oyun boyunca. Şöyle ki küçük model cihaz, Plus ve Ultra modele göre ısıyı atacak daha az yer olduğundan oyunda bir süre sonra ısınıp frekans düşürüp kasma yapıyor olabilir. Güç tasarruf modu vs. bir şeyler açıksa böyle bir şey olabilir.
Ancak oyuna girdiğiniz gibi ısınmadan bile kasıyorsa grafik ayarları ile ilgili bir şeydir. İlgili ayar Exynos 2400'e fazla geliyor olabilir. Grafik ayarlarında kasmaya neden olan tek bir ayar bile olabilir, o değiştirildiğinde herhangi bir şey kaybedilmeyip kasma yapmayan hani.
-
hocama genel olarak bi fps dusuklugu var. fps drop yok.
quote:
Orijinalden alıntı: aka0
hocama genel olarak bi fps dusuklugu var. fps drop yok.İşlemcinin GPU'su oyuna yetersiz geliyor ya da oyun işlemciye pek optimize değil o zaman.
-
optimizasyon problemi diye dusunuyprum hocam bu oyun sorunlu cunku sanirim
Google play yorumlarda bu cihaz modeli diye filtreleyip sizinle aynı cihazı kullananların yorumlarına bakın.
hic yok hocam bu konuyu yazan internette arastirdim bozuk olma ihtimali en dusuk donanim islemcidir diye gordum ama bilmiyorum su an
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X