Şimdi Ara

Kasanın çalışmama sorunu yardım lütfen! !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba acil teknik desteğe ihtiyacım var yoksa kafayı siyircam.Kasamin Poweri yandı yeni kasa Power aldım vatandan gigabyte kasa 700w psu daha sonra kasa tekrar çalışmadı anakart yada islemciden suphelendim çünki 24 pin in siyah ve yeşil i kablo ile kısa devre yaptığında çalışıyordu. Daha sonra pc tamircisine götürdüm elemanlar arızayı çözemedi. Anakart yada işlemci arızalı olabilir güç kaynağından gelen voltaj normal dediler anakart aldım yeni montajini yaptim halloldu diye sevindim 5 dk sürmeden Windows masa üstü gelmeden tekrar kapandı. 30dk önce gidip yeni işlemci aldım sorun halen aynı Power düğmesine bastığımda tık yok kasada kısa devre olabilir diye anakart dışarı çıkartıp elemanları dışarda montaj yapıp öyle denedim gene çalışmıyor şöyle bir ayrıntı var anakart A cpu 8 pin i takmadan Power bastığımda cpu fani fanlar felan çalışıyor öyle boş boş, konu hakkında yardımcı olabilecek varsa cok sevinirim hayırlı akşamlar
    Anakart mi 970 gaming işlemci fx8300

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raiiii -- 10 Kasım 2015; 20:14:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok garip bi olay dostum . Çözülecek bi durum . Tedirgin olma halledilebilir. Forumdaki arkadaşlar yardımcı olacaktır.
  • Kardes pc calismadiginda ekrana hic goruntu geliyormu ve kasanin onunde surekli yanan isik varmi ramlarinde bozulmus olabilir diye dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: asdat95

Kardes pc calismadiginda ekrana hic goruntu geliyormu ve kasanin onunde surekli yanan isik varmi ramlarinde bozulmus olabilir diye dusunuyorum

Hiç elektrik gelmiyor kasaya

• quote:

Orijinalden alıntı: Raiiii

quote:

Kardes pc calismadiginda ekrana hic goruntu geliyormu ve kasanin onunde surekli yanan isik varmi ramlarinde bozulmus olabilir diye dusunuyorum

Fisten powera takilan kabloyu kontrol ettinmi hic elektrik gelmiyo diyosun

• Simdi bisey daha dicem kasaya elektrik gelipte kasa calismiyorsa anakartin ustunde jumberlar vardir onlar ters takildiginda kasa calismiyor bios resetlemek icin kullanilir acaba onlari kurcaladinmi hic

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdat95 -- 10 Kasım 2015; 22:32:55 >
  • quote:

quote:

quote:

Fisten powera takilan kabloyu kontrol ettinmi hic elektrik gelmiyo diyosun

Monitörün kablosu ilede denedim kardeşim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ters dedigim 3 tel gibi sey vardir normalde 1-2 ye takilir 2-3 takarsan kasa calismaz

Bunu genelde bios ayarlarini resetlemek icin kullaniyolar

• quote:

Simdi bisey daha dicem kasaya elektrik gelipte kasa calismiyorsa anakartin ustunde jumberlar vardir onlar ters takildiginda kasa calismiyor bios resetlemek icin kullanilir acaba onlari kurcaladinmi hic

Hiç oynamadım fabrikasyon neyse o

• quote:

quote:

Simdi bisey daha dicem kasaya elektrik gelipte kasa calismiyorsa anakartin ustunde jumberlar vardir onlar ters takildiginda kasa calismiyor bios resetlemek icin kullanilir acaba onlari kurcaladinmi hic

Hiç oynamadım fabrikasyon neyse o

Aklıma gelen baska birsey yok ins çözümünü bulursun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.