Şimdi Ara

Kasanın Renk Atması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abra a5 kullanıyorum gri kasalı laptopu alalı 1 sene daha olmadı daha önce de konu açmıştım vs. her neyse merak ettiğim laptopu garantiye göndersem kasayı değişseler bile bu renk atma olayı bilgisayarı aldıktan 2-3 ay sonra hafiften belli ederken şu an bilek gelen kısım iyice belirgin siyaha dönüştü kasayı değiştirip geri gönderseler bu kasa tekrardan renk atacak bu sorunu yaşayan ilk kişi değilim kasa aşırı kalitesiz aynı sorunu tekrar yaşamamak için ne yapabilirim?

• güncel...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kametuze

Surekli tasimiyorsaniz harici klavye ve mause kullanmanizi tavsiye ederim.

Bu mu yani sence bu sorunun çözümü.O kadar para verip laptop alıyorsun kasanın rengi atmasın diye harici keyboard mu kullanacağız bir de.
    Dostum bence garantiyle irtibata geç, sonra da olanları buraya yaz.Herkes görsün teknik servisin kalitesini, değiştirirler inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: egemenxx

quote:

Bu mu yani sence bu sorunun çözümü.O kadar para verip laptop alıyorsun kasanın rengi atmasın diye harici keyboard mu kullanacağız bir de.
    Dostum bence garantiyle irtibata geç, sonra da olanları buraya yaz.Herkes görsün teknik servisin kalitesini, değiştirirler inşallah

hocam tamam değiştirsinlerde bu sorunu tekrar yaşayacağım bana sürekli bir çözüm lazım zaten yollayacağım garantiye de gelince yine aynısı olacak bu arada madem kasa kalitesiz en azından siyah olsa kasa belli etmezdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeoBlack

quote:

Orijinalden alıntı: egemenxx

quote:

hocam tamam değiştirsinlerde bu sorunu tekrar yaşayacağım bana sürekli bir çözüm lazım zaten yollayacağım garantiye de gelince yine aynısı olacak bu arada madem kasa kalitesiz en azından siyah olsa kasa belli etmezdi

monster ın tek kötü yanı kasası bana sorarsan.Çözümü yoktur onun

• Aklını kullanırsan, 10 liraya laptop silikon klavye koruyucu ve kendinden yapıştırmalı ince plastik alırsın, maket bıçağı ile güzelce şekil verip, Tıpkı telefonlarda ki laptobun el değen tüm yerlerini kapatırsın. Dış kapak için ise sitcker alırsın, hem korur hemde güzel resimler olur kapağında...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.