Şimdi Ara

Dış Plastik Aksam Beyaz Leke Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, geçtiğimiz hafta 0 satın aldığım aracımı ppf kaplama ve cam filmi için bir yere bıraktım. Aracı teslim aldım eve döndüğümde sol ön dodikte ekteki gibi bir beyazlama farkettim. Uygulamayı yapan yer sabun vb. lekesi olduğunu belirtti hem kaplama hemde cam filminin kontrolü için cumartesi günü götüreceğim o gün bakarız dediler fakat ıslak mendil ve su ile ilgili lekeyi çıkaramadım ne ile çıkarabilirim ne olabilir?

Dış Plastik Aksam Beyaz Leke Sorunu

• Bir kimyasal gelmiş oraya o kesin . Bence işin peşini bırakmayin . Bıraktığınız yerin suçu
  • Isı tabancası yada plastiğin yüzey özelliğini bozup tekrar siyah mat şekilde toparlayacak bir kimyasal. Ancak iki işlemde de yüzey dokusu bozulur bir daha eskisi gibi olmaz. Dediğim şeyleri yapmaya çalışacaklar oldu demeye getirmek için.

Çok rahatsız ettiyse sizi trimin yenisini aldırın kendilerine veyahut işi bilen bir yere taktırın.

• think of idea kullanıcısına yanıt
    Yok artık daha neler ya altı üstü bir plastik parça ya ne abartmışsınız bu araba pamukların içinde kapalı müzedemi saklanacak takıldığınız şeylere çok şaşırdım.

Maximum yapacağı şey oto cilasıyla silip vermektir nedir yani.
  • rayli82 kullanıcısına yanıt

Aracın değeri düşmüş abartmakta hakli. Ben alıcı olsam bu aracı almam mesela. Kim bilir başına ne geldi

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Aracın değeri mi düşmüş ahahha perte çıkaralım mı hocam .
  • Ya elbette önemsiz baktığın zaman hatta bir yerini çizsen bir tekme de sen atarsın. Burada benim dememin sebebi değer kaybı falan değil.

1 - Paramla rezil olmak.

2 - Sıfır aldığım arabada benim yüzünden olmayan bir kusur oluşması.

Yani nasıl canını sıkmayacak? Empati yap canımı sıkmaz diyorsan birde in kendi arabana aynısını yap buraya ss at.

Ben kesinlikle maddi değil manevi bakıyorum olaya, benim canımı sıkardı. Ben çizsem kırsam sıkılmaz ama para verdiğim yer hemde aracı böyle şeylerden korusun diye kaplattırmaya verdiğim yer böyle yaparsa canım sıkılır.

Bizim milletin en büyük problemi zaten, bu arabayı bu hale getiren eleman araba kendinin olsa streç filme sarar gezer, elin olunca oaradan ekmek yemesine rağmen afedersin şeyinde değil.

Plastik bir parçanın aşındırıcıya maruz kalıp estetiğini kaybetmesi de ufak tefek birşey değil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İç lamba sorunu
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnternette dodik parlatıcı olarak satılan ürünler var kaliteli olanından bir tane al dene derim.

• think of idea kullanıcısına yanıt

Herkese yanıtları ve yardımları için teşekkürler, sorun arkadaşın belirttiği gibi aracımı dış etkenlerden korumak için uygulama merkezine bırakıyorum en başta orda zarar görüyor. Yoksa bende biliyorum sokakta herşey olacak yani bende olduktan sonra sorun yok. Bunu yine donanımhaber üzerinde farklı konudaki başka bir arkadaşın tavsiyesi ile giderebildim fakat sadece bu attığımda değilmiş. Kapı kolunu sökmek için vidanın olduğu yerdeki tıpayı çıkarırken kırmışlar, kapının içini çizmişler. Dış bagaj kapağı üzerinde yine 2 çelik bir çizik mevcut. Kapı içlerinde kesim ile ilgili kılcal çizikler var. Tum bu olanlar aracın değerini düşürür mü? Hayır tabiki düşürmez fakat kusurlar minik ama mide bulandırıyor, can sıkıyor.

• derdmend1 D kullanıcısına yanıt

Nasıl çözdünüz? Onu yazaydın bari

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.