Şimdi Ara

Kasaya monte edilen fanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fanın sayısını mı artırmak daha mantıklıdır yoksa büyüklüğünü mü? Mesela örnek vereyim 1 tane kocaman fan mı yoksa 5 tane küçük ya da orta boyutta fan mı daha etkili olur soğutmada?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• işin uzmanı değilim fakat taktığınız fanın özelliklerininde etkili olduğunu düşünüyorum. daha fazla hava üfleyen yani cfm'si daha yüksek fanları tercih etmeniz gerekmekte diye biliyorum. önde 1 üstte 1 ve arkada 1 fan genelde yeterli olur bence. şu anda önde fan yok üstte 1 arkada 1 fan takılı. işlemc, üstünde de akasa venom takılı işlemci boşta 14- 16 derecede oyunlarda da 35-40 arası şu anda.
  • brsdoruk B kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: brsdoruk

işin uzmanı değilim fakat taktığınız fanın özelliklerininde etkili olduğunu düşünüyorum. daha fazla hava üfleyen yani cfm'si daha yüksek fanları tercih etmeniz gerekmekte diye biliyorum. önde 1 üstte 1 ve arkada 1 fan genelde yeterli olur bence. şu anda önde fan yok üstte 1 arkada 1 fan takılı. işlemc, üstünde de akasa venom takılı işlemci boşta 14- 16 derecede oyunlarda da 35-40 arası şu anda.

Harbiden çok düşük değerler.
    Sebebi akasa venom olamaz herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: forumu

quote:

işin uzmanı değilim fakat taktığınız fanın özelliklerininde etkili olduğunu düşünüyorum. daha fazla hava üfleyen yani cfm'si daha yüksek fanları tercih etmeniz gerekmekte diye biliyorum. önde 1 üstte 1 ve arkada 1 fan genelde yeterli olur bence. şu anda önde fan yok üstte 1 arkada 1 fan takılı. işlemc, üstünde de akasa venom takılı işlemci boşta 14- 16 derecede oyunlarda da 35-40 arası şu anda.

Harbiden çok düşük değerler.
    Sebebi akasa venom olamaz herhalde.

Muhtemelen kullandığım program yanlış gosteriyor :) biostan bakmak lazım

• forumu kullanıcısına yanıt
    boşta 21 derece hocam tekrardan baktım şimdi :)
  • quote:

boşta 21 derece hocam tekrardan baktım şimdi :)

Erzurumda ısıtmasız bir evde yaşıyorsunuz kesin.

Benim ev 25 derece.
    aero 800 kasa ( extra olarak sıcaklığa ayarlı önde 1 fan üstte 1 fan)
    xigmatek hdt s1284f soğutucu var.

İlk açılışta bile 32 derece ile açılıyor.

Fanlar full devirde çalışsa bile min 36 derece oluyor.

Sisteminiz, ayarlarınız ve fan yerleşimlerinizi merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 7 Kasım 2016; 15:4:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forumu kullanıcısına yanıt
     Kasaya monte edilen fanlar

ortalama bu sıcaklıklarda geziyor hocam aida64'te ise cpu 40 gorunup cekirdek ısıları 20 küsürlerde geziyor
  • Merhabalar diğer yorumları okumadım fakat hepsinden önemli olan koyulduğu açı çok önemlidir.

Örnek olarak verirsek kasamda ekran kartımda sıcaklık değeri çok yüksekti, tam üstünden kasaya küçük bir fan ekleyerek bu sorunu çözdüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.