Bildirim
kasaya ssd montaj hakkında yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir arkadas plastik kayisla hdd yuvalarina asmisti iyi bir yontem :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
kasanın sitesinden baktığımda 1 adet internal 2.5" hdd yeri olduğunu iddaa ediyor ama kendimi embesil gibi hissettim görmüyorum :)
zaten bildigim kadarıyla ssd ter olmuş,düz olmuş,sallanmış pek bir önemi yok. ben bunu kasanın en altına koyup bağlantılarını yapsam. herhangi bir sorun yaşarmıyım sizce ? en azından ilk kurlum için. yılbaşı parça bulmam mümkün değil gibi çünkü. -
quote:
Orijinalden alıntı: fcn
kasanın sitesinden baktığımda 1 adet internal 2.5" hdd yeri olduğunu iddaa ediyor ama kendimi embesil gibi hissettim görmüyorum :)
zaten bildigim kadarıyla ssd ter olmuş,düz olmuş,sallanmış pek bir önemi yok. ben bunu kasanın en altına koyup bağlantılarını yapsam. herhangi bir sorun yaşarmıyım sizce ? en azından ilk kurlum için. yılbaşı parça bulmam mümkün değil gibi çünkü.
hiç bir şey olmaz hocam hatta kasanın yanına bantla gitsin -
Elektrik kacagi gibi bir durumdan etkilenmeyecek bir yere koyarsaniz sorun olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: pvp_headshot
quote:
Orijinalden alıntı: fcn
zaten bildigim kadarıyla ssd ter olmuş,düz olmuş,sallanmış pek bir önemi yok. ben bunu kasanın en altına koyup bağlantılarını yapsam. herhangi bir sorun yaşarmıyım sizce ? en azından ilk kurlum için. yılbaşı parça bulmam mümkün değil gibi çünkü.
hiç bir şey olmaz hocam hatta kasanın yanına bantla gitsin
Aynen
SSD lerde hareketli parça olmadığı için bir yere sabitlemeseniz bile olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
tamamdır arkadaşlar teşekkürler. herkese iyi yıllar -
kusura bakmayın flood oluyormuş gibi oldu 2 mesaj üstüste fakat son bir sorum daha var
elimdeki sata kablosunun bi kısmı yan bi kısmı düz. şurdaki gibi
su an hdd nin üzerinde yan olan var,düz ucu anakartın üstünde. aynı şekildemi montajlim yoksa yoksa uclar farketmez mi ? -
Farketmez istediğin gibi monte edilebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X