Şimdi Ara

KASAYA SU DÖKÜLDÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kasaya su dökülmüş, ben evde değildim çocuklar kapatmadan üstten silmişler, sistem kendisi kapanmış. Daha sonra kurulayıp tekrar açmayı denemişler anlayacağınız ölmemiş, bomba atmışlar
    Tüm parçaları söktüm kurumaya bıraktım. Nasıl bir yol izlemeliyim, bir süre sonra tekrar çalıştırmayı deneyeyim mi, yoksa parçaları test ederek mi ilerleyeyim. Gerçi test için başka bir sistemimde yok, görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• hangi parçalara su dökülmüşse o parçalar çalışmaz oksitlenmiştir. telefonda sıvı teması olunca temizlik yapıyorlar ama pcciler bu konuda pek tecrübeli değildir götür bir pc tamircisine temizlettirmeyi dene temizleyemezlerse bir iyi anlayan bir telefon tamircisine götürebilirsin. ücreti mukabilinde temizlerler diye düşünüyorum. geçmiş olsun.

• 19yusuf05 kullanıcısına yanıt
    Bütün parçaları söküp detaylıca temizledim taktım, powr düğmesine basınca fanlar çalışmaya başlıyor, psudan çıt sesi geliyor ve fanlar duruyor, çalışmayı kesiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DiagraM

Bütün parçaları söküp detaylıca temizledim taktım, powr düğmesine basınca fanlar çalışmaya başlıyor, psudan çıt sesi geliyor ve fanlar duruyor, çalışmayı kesiyor.
    oksitlendiği için öyle basitçe temizlenmez. özel malzemeler gerekiyor. Google ve YouTube a oksitlenmiş elektronik nasıl temizlenir yazarak araştıra bilirsin ancak çözüm %100 değil fırınlanmakta gerekebilir. işin zor Allah kolaylık versin.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtnsvr -- 6 Ağustos 2024; 8:49:10 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.