Şimdi Ara

Kasayı boyayalım??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar öncelikle kasanın üstündeki çiziklerden bıktım :) ne kadar dikkat etsende sonuçta oluyo...

Şimdi Gelelim çözüme; sizden tavsiyeler bekliyorum :) ama lütfen saçma şeyler yazarak şişrme yapmayalım ki faydalı olsun çünki masrafsız ve güzel bişey bulursak şimdi her kez yeni kullanıcı ama biz eski kullanıcılarıda düşünelim :) Bide bigun sizinde başınıza gelebilir :)
    Şunlara çözüm aranıyo :)
    guzel desenli bi kasa olabilir..
    tam bı boyama olabılır
    parlak bı sekılde boyama olabılır
    gorenler bılır su hp lerın cızgılı desenlı kasaları var :) onun gıbı olabılır
    vb aklınızane eliyosa herkeze hayırlı ugurlu olsun dıyorum yenı kasalar :) lütfen işten anlayanlar çözüm bulsun yanlış şeyler olmasın :)

konu ıcın yardım amaclı annesı veya ablası bu aralar moda olan su ahşap boyama teknıklerınden yardım alırsa belkı ıse yarayabılır sormanızda yarar var :)..

• Boyama dusuncesini unut bence.Masrafsiz bir cozum oneremiycem.
    Asagidaki linke bi goz at.Tr`de bu islemi yapan yerler var mi bilmiyorum.Bununla ilgili forumda baslikta acilmisti.

http://www.v-skins.com/skins/laptops/?gclid=COaPhOn2zIoCFU5jMAodn1Trcg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pianokey -- 26 Şubat 2007; 23:05:22 >
  • hocam tam olarak sıtesını bulmusun gercekten super ama ıste turkıyede yokmu varsada malum vergıler bunu ne hale getırır.. forumda oncekı konun lınkını verebılırsen cok sevınırım ilgin için teşekkür ederim
  • metre karesi 80 liraya istediğin fotorafı tuale çıktı alabilirsin ofis one storelarda alınıyor.onunla güzelce kendin kaplayabilirisin.ne kadar kalıcı olur bilemem.kesin çözüm istiyorsan boya yaptırabilirsin kaportacıya götür araba boyatır gibi boyat derim.işinin ehli bi kaportacı camı bile boyayabilir.değilki notebooku boyamasın.çizikleri zımparayla düzeltir iki kat boya atar olur biter.arabanın ön kaputu gibi yüzeyi olur.kaliteli boya kolay kolay kalkmaz.
  • Tr`de yapan biri olsa baya ragbet olur kesin.Bu tarz kucuk $eyleri Amerikadan sipari$ edebilirsin.100 euro altindaki hicbisiye vergi odemiyosun.Sitede urunun sati$ fiyati 17$.Ustune vergiyide koysan, ki ben fazla fazla soyluyorum.30/35 $ gibi bi paraya posta dahil elinde olur bu skin`ler.
  • arkadaslar birazdan boyama deil ama bi sticker olayına giriyorum.geri donusumude oldugu için daha cazip geliyo denedıkten sonra yorumlarımı yazarım şimdi resim seciyorum maliyeti 1 ytl sefaf sticker fotokopicide istediin rsmi basıyolar bakalım nasıl olucak:)
  • Uçmuşsunuz abicim ya, ne kaporta boyasısı, ne sticker ı :=)) laptop dan mı bahsediyorsunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,
    Geçen hafta forumda nasıl notebook kapağı boyanacağını okudum. 2,9YTL ye içi süngerli 3M marka bir ıslak kullanıma uygun zımpara bir de 6,9YTL ye gümüş rengi sprey boya satın aldım. Zımparayı ıslatıp kapağın boyasını kaldırınca ham hali gözüme daha hoş geldi boyamaktan vazgeçtim. Boyası olmadığından çizilip bozulmamış oluyor. İleride kirlenip bozulursa o zaman boyayacağım.
  • en yakında boyamanın sonucunu bekliyorum dostum,gelelim benim sabahki sticker olayına:)

oncelikle soyle baslıyım hayalımde kı sey olmadı... yanı oyle parlak bı sıyah desenlı bı kapak zaten ımkanıda yok....
    ama seffaf sticker kagıdına sectiim bı beetle resmını cok guzel cıkarttı,v bunu kasaya uyguladım oda cok guzel oldu bu resmen sızın hayal gucunuzle sınırlı orda ne olmasını ıstıyosanız aksam eve gelınce de cok buyuk bı rahatlıkla cıkarttım...
    neden cıkarttım??
    bunun ıkı sebebı var bırıncısı uygulama sırasında bı bz kullanın fotokopıcıdekı arkadas cok ozenle yapmasına ragmenbıraz hava gırebılıyo
    onu hemen bı ıgne ıle patlatıp duzeltebılıyosunuz ama benım esas patlatma sebebım oraya daha degısık guzelbısey ıstıyorum bıde cok merak edıyordum cocugun dedıgı gıbı ıstedıımde cıkıcakmıydı :) evet cıktı hemde zahmetsızce ama sunu belırteyım sız ıstemedıkten sonra cok uzun sure gıder ama zatn cok sevsnız ve bıraz asınırsa bıle anısından bı tane daha yapın 1.5 ytl ye mal oldu :)
    su boyama ıle ıllgılı fıkırlere hala acıgım adamların yaptıklarıyla deıl kendı hayal gucumuzde bı kasa ıstıyorum tamam ozellıkler ıı ama tasarımlarda kasayı bıraz es gecıyo bazıları :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Black Spell

Uçmuşsunuz abicim ya, ne kaporta boyasısı, ne sticker ı :=)) laptop dan mı bahsediyorsunuz

sana neeeeeeeeeee
  • evet beyler forumda bı arkadas super ıscılık cıkarmıs, ordan bakarak bı deneme yapıcam ama ılk once kız arkadasımın kasasını boyuycam ;) olursa guzel bı suprız olur olmazsa yenı bı kasa alırım olur bıter :D pembe ye boyamaya çalısıcam basarı yuzdeme baglı olaraktan lap top ıcı de bıseyler dusunucez...:)
  • fotografını çekmeniz mümkün mü?benim aklımda da vardı bu olay.notbuk yeni olduğundan boya değil de sticker düşünüyorum ben de.stickerı nerde yaptırabiliriz?
    bi de mağazaların cam larına yapıştırılıan logolar fln var, onlar da sticker şeklinde şeffaf jelatinin üzerine yapışık halde kalıo ama jelatini cama yapıştırıp çıkardığınızda logo cam da kalıyo jelatin de çöpe gidiyo.sizin yaptıınız bu tarz mı yoksa normal jelatinle birlikte mi?
  • arkadaslar ben forumda bir monster kullanıcısında gördüm.laptopunun üstünü kaportacıdan 30ytl ye aldığı otomobil camlarında kullanılan filtreyle kaplamış ve çok beğendiğini söylüyordu.(daha doğrusu kaplatmış)bence de çok mantıklı ve ayrıca da çok ucuz...bu da bir opsiyon olsun..
  • jelatin olayını rasgelirse yapıcam şu an özel bi uğraş içinde diilim, nerden yaptırcaımı fln da bilmiorum.biraz eskisin garanti fln bitsin kendim yaparım boyamayı.cep telefonum fln hep özel tasarım zaten birini uğraşıp kumaş kaplamıştım hatta çok da şahane olmuştu
  • dostum sticker ı dedıım gıbı soktum sımdı foto cekme ıhtımalım yok ama fotokopıcıye gıt seffaf stıcker kagıdı de o anlar bıraz ıı bıfotokopıcı olsun renklı cıktı poster falan vs basan...gercekten cok basarılı ıstersen hanı su monalızza tablosu varya avrupa yakasında burhanın ondan basalım dedıler senın surtınla yok deedım saol bu lap topla patronun karsısına nasıl cıkarım dedım :D
  • stikır değilde cam filmi iyi fikir doğrusu kolay kolay bozulmazda o
  • yrn fln çıkarsam bakıcam fotokopicilere de bulursam yapan bi yer ne yaptırsam acep ona karar veremedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

yrn fln çıkarsam bakıcam fotokopicilere de bulursam yapan bi yer ne yaptırsam acep ona karar veremedim

senin toyota nasıl bi sorun yok inşallah
  • arkaslar bende bu sticker ve cam film olayına takıldım. yalnız sticker daha iyi olur gibime geliyor ama daha sonra kaldırırken yapışkanı sorun olmasın kasa uzerinde. bide bu sticker çıktı işlemini her kırtasiye yapabiliyor mu? maliyeti tam olarak nerdir? bir yer verebilirseniz bi ara yaptırmayı dusunuyorum. yer ANKARA.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustik61

quote:

Orjinalden alıntı: Odysseus347

yrn fln çıkarsam bakıcam fotokopicilere de bulursam yapan bi yer ne yaptırsam acep ona karar veremedim

senin toyota nasıl bi sorun yok inşallah

vay sağolasın mustik bi sorunu yok taş gibi şu an teşekkürler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.