Arkadaşlar pokeleri 100 lvl yaptıktan sonra ne yapıyorsunuz. Ben genelde (release)salıveriyordum özel değillerse. Bu exp transferi falan nedir ki acaba? Çok cahilim çoook.
100 lvl olduktan sonra exp kasıyoruz ama exp transveri deyi bisi yok
salcağına bana ver exp ise pokemonun tecrübesidir, exp transferi diye bişey yoktur.
100 lvl den sonra exp kasmak ne işe yarar ki? Çok az exp alıyorlar lvl yüksek olunca. Bir de takaslarda ..... kadar exp isterim diyorlar. o nedir ki? Yüksek exp li bi pokeyi trade mi demek?
sonra pokemonu dövüyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: ufukuysal
100 lvl den sonra exp kasmak ne işe yarar ki? Çok az exp alıyorlar lvl yüksek olunca. Bir de takaslarda ..... kadar exp isterim diyorlar. o nedir ki? Yüksek exp li bi pokeyi trade mi demek?
evet yüksek expli pokemonu trade etmek
quote:
Orjinalden alıntı: ufukuysal
100 LvL den sonra exp sana puan kazandırır sakın saLma hiçbir pokeni
tam olarak puan sistemi nasıl acaba? exp ile doğru orantılı değil mi? Daha mı karmaşık?
ewt ya salcağına wer bize yüzümüz gülsün
Sen Önemsiz Pokeleri 100 lvl Yap Ama Sakın Atma Bırak Pokemonların Arasında Dursun... Böylece Puan KAzanırsın
şöle anlatiim 100 lwl olması hiçbir şey değiştirmez.. sen kastıkca exp gelcek bu da oyun puanını arttıracak.... bu nedenle trade de exp istenir ki puan artsın
exp leri nası hesaplıyoz 300k gibisinden
bana ver daha ııı
quote:
Orjinalden alıntı: two_rapboyz
exp leri nası hesaplıyoz 300k gibisinden
300000exp=300k
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme