boşverin 1080p yi bize 1440*900 ü verecek bi günceleme hediye etseler dhşet görüntü netliği alacağız ama... mesaj falan atsakta birdahaki güncellemede onu mu yapsalar.
Ben güncellemeyi yaptıktan sonra LIVE ile bağlantı sorunları yaşıyorum (heyecan yok, banlanma filan değil)
Bağlantı çok kötü, habire "Disconnected" yazıp duruyor. Gerçi başka bir arkadaş da bu sorunu yaşadığım saatlerde güncellemeyi indiremediğini söyledi. Umarım benden değil de, sunuculardan kaynaklanıyordur. Benzer sorun yaşayanlar var mı bu akşam LIVE ile ?
Yav sorma yav ben de giremiyordum LIVE'a!!! Saatlece uğraştım giremedim, aa bi de baktım ne göreyim? Xbox360'ım yokmuş ki
Araya girdim, siz devam edin...
Bende o tip bir sorun yok ancak,sanırım bugün var bir yavaşlık,update zamanıdır mı nedir?Düzelir tahminimce 1-2 güne....
quote:
Orjinalden alıntı: Adventure
Yav sorma yav ben de giremiyordum LIVE'a!!! Saatlece uğraştım giremedim, aa bi de baktım ne göreyim? Xbox360'ım yokmuş ki
Araya girdim, siz devam edin...
Ya sorma bende Mars'a gidemiyorum, ne güzel Doom'u canlı canlı yaşayacaktık... Aaa birde ne göreyim, uzay mekiğim yokmuş Saçlarımı jöleleyip havaya da girmiştim, son anda bu aksilik çıktı.
AlpTéKiN KARDEŞ PARDON
kanuni9 KARDEŞ PARDON
quote:
Orjinalden alıntı: Cineos
AlpTéKiN KARDEŞ PARDON
Ne oldu anlamadım?
XBOX360 APDATE İLE İLGİLİ YALIŞLIKLA BENZER BİR BAŞLIK AÇMIŞTIM ONUN İÇİN
BEN O SMİLEYİ AYNI BAŞLIĞI 2. DEFA AÇTIĞIN İÇİN KOYMAMIŞTIM YA NEYSE
kanuni9 kardeş bu başlığı açmış ona ayıp olmasın diye özür niyetinde yeniden düzelttim
Ben de update dosyasını çekmesi 50 dakka sürdü bağlantı 1mbit olmasına rağmen.Yani bir geçiş dönemi + yoğunluk yaşıyor microsoft.
of ya benım monıtor vide değil. haftayada gelior xboxum. noolcak acaba :(
Bu ne bicim uptade yahu gelisi bile bozuk 30 dakikadir bekliyorum baglanti kesiliyo, %60 larda takildi bekliyo oyle cani sikilinca baglanti kesiliyo yeniden dene diyo cattik tam.
quote:
Orjinalden alıntı: Larkyn
of ya benım monıtor vide değil. haftayada gelior xboxum. noolcak acaba :(
Ben söyliyim sana ne olacağını ; görüntüde alttan üstten siyah boşluklar olacak , divx gibi :))