Şimdi Ara

kasim 2007 xbox360 güncellemesi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım 66 kodlu hatayı veriyormuş.Xboxhackers sitesinin forumunda okumuştum.Bu hafta sonu fw yapacaktım ama şu an vazgeçtim gibi...
  • Neden vazgeçtin?Ve bu hata ne oluyor?
  • Benimde samsung dvd var.Sorun yaşamak istemiyorum sanırım yakında 4.3 çıkar...Hatanın nedenine gelince çok net olmadığı ve sadece samsung dvd sürücüsü olan ve fw 4.0'dan sonrası yüklü olanlar için olduğu ve orjinal firmware yüklenince düzeldiği söyneiyor...
  • Hata tamamen rastlantısalmış arkadaşlar.Fw olan ve olmayan da bu durumdan maruz kalmış.Samsungda 4.0 sonrası veya öncesi gibi bir durum yok.Kime vuracağı belli değil.Eğer bu sorunu yaşarsanız yeniden fwlemek eğer olmadıysa 3.3e dönmek sorunu hallediyormuş.Fw kullananlara yönelik bir saldırı değilmiş.
  • güncellemeyi yaptım. herşey çalışıyor.
    ancak,
    daha önce update istemeyen bir oyun update istemeye başladı.
    rumble roses xx

diğer oyunları denemedim, fakat update edince kopyanın çalışmamasından korkuyorum. en iyisi update etmemek...
  • bende de oldu update sonunda sonrada kopya oyun soktum onada bi update istedi onuda yaptım oynuyorum sorun çıkmadı bende...
  • Ps3 çıkana kadar bişicik olmaz merak etmeyin ps3ün üzerinden biraz zaman geçtikten sonra korkmaya başlarsınız.
  • Arkadaşlar başka bir hata daha çıkıyor.E71 denilen hata yüzünden irmware yapmamış olan makinalar bile sorunlu oluyor.ÖZellikle sıfır alıp da ilk defa upadte edenelrde çıkıyormuş.MS 1 gün içinde bir update daha çıkaracakmış.Bu süre içinde yeni konsol alıp ilk defa update edecekler yeni sürümü beklesinler yok makina boot olmuyormuş..
  • Bu da bir söylenti.Pek sorun yokmuş şimdilik.

Ama bence yeni makina alanların beklemesinde fayda var.Birkaç öneri vardı sanırım bu olayla ilgili....
  • E66 ne ola ki?
  • Fall update ile yeni 360 larda hayati sorun olabilir dikkat
    Yeni 360 ınızı aldınız ve aşagıdakileri yaptıgınız takdirde ölü bir konsolla karşılaşabilirsiniz..
    DİKKAT Ünlem Ünlem Ünlem

When you do the following with your new Xbox 360 you will be getting a fatal and permanent “System Error”. That means you should not do this!

* Boot the console.
    * Select the language.
    * Select “I am a member of Xbox Live”
    * Mandatory dashboard update will download and install.
    * The system will reboot and show the 360 logo.
    * You’ll get “System Error E71″.

When you get this error the 360 is dead and cannot be revived anymore: you will need to take it back to your store for replacement or contact Xbox Customer Support.

Link

Update ile bazı oyunlarda yavaşlama olmuş arkadaşlarda.Mesela Oblivionlarda,yakın zamanda düzeltirler umarım....

• Live'da zıçmaya mı başladılar ne
  • Bu bir söylenti sanırım.Ben daha bu sorunun kimsenin başına geldiğini duymadım....(Error olayı)
  • Çok kişinin başına geldi aslında.E66 en çok rastlanan ancak E71 de var.Yabancı forumlar kaynıyo bu konuda
  • Bu xbox iyice gıcık etmeye başladı beni, ps3 geeeellll artık ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 3 Kasım 2006; 12:06:00 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pritz21

Bu xbox iyice gıcık etmeye başladı beni, ps3 geeeellll artık ...

ps3'de daha büyük sorunların olmayacağı ne malum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Benimde samsung dvd var.Sorun yaşamak istemiyorum sanırım yakında 4.3 çıkar...Hatanın nedenine gelince çok net olmadığı ve sadece samsung dvd sürücüsü olan ve fw 4.0'dan sonrası yüklü olanlar için olduğu ve orjinal firmware yüklenince düzeldiği söyneiyor...

1-E66 eski FW lerde de veren bir hata.
    Onu bırak E66 sıfır makinada bile çıkan bir hata.
    İşletim sistemi hatası o.
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco

Çok kişinin başına geldi aslında.E66 en çok rastlanan ancak E71 de var.Yabancı forumlar kaynıyo bu konuda

Haklısın.E71 bu daha kötü olan hata.Ama daha bunun birinin başına geldiğini duymadım.

PS3 çıkınca göreeğiz,PS3te sorunlar çıkacak mı diye.Konuşmak için çok erken.

Herşey mükemmel olamıyor malesef.Mutlaka hallolacaktır sorun diye düşünüyorum....

Zaten yabancılar gidip değiştiriyorlar konsolu.Ama malesef bizim öyle bir şansımız yok.E bunu göze alamyan da PS3 alsın TR'den 1000küsür ytlye yani....
  • Xbox.com forumlarında e71 hatası alan çok kişi var.Tavsiyem eğer firmware yapacaksanız yakında çıkacak olan live patchinden sonra yapın.Eğer hatayı aldıysanız teknik servis ücret almadan hallediyormuş.
  • Ama malesef bizde garanti olayı yok.Bu nedenle çok dikkatli olmak lazım....

O hatayı alan çok varsa ilginç.Ama değiştirme oalyı iyi olmuş....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.