Şimdi Ara

kasim 2007 xbox360 güncellemesi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
1.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Haydoot
    Bu ne bicim uptade yahu gelisi bile bozuk 30 dakikadir bekliyorum baglanti kesiliyo, %60 larda takildi bekliyo oyle cani sikilinca baglanti kesiliyo yeniden dene diyo cattik tam.

Zannediyorum LIVE'da sorun var. Ben update'i yaptım ama habire LIVE'dan düşüyorum.
    Birçok farklı arkadaşım da update'i indiremiyor zaten bu akşam.
  • ben bugun indirdim arkadaşlar sorun yoktu demekki benden sonra sorun oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: signore

quote:

Orjinalden alıntı: Haydoot
    Bu ne bicim uptade yahu gelisi bile bozuk 30 dakikadir bekliyorum baglanti kesiliyo, %60 larda takildi bekliyo oyle cani sikilinca baglanti kesiliyo yeniden dene diyo cattik tam.

Zannediyorum LIVE'da sorun var. Ben update'i yaptım ama habire LIVE'dan düşüyorum.
    Birçok farklı arkadaşım da update'i indiremiyor zaten bu akşam.

Zar zor indirdim, baglanti koptu makina kilitlendi yeniden baglanmaya calisinca, iyi makina kafayi yemeden indirebildim.

Biraz buyuk bir uptade sanirim yada serverda sorun vardi

Hos olmus uptade pil gostergesi, video bolumunun ayrilmasi, disc senecekleri filan.

Divx secenegi neden olmazki HD film, dizi atip izleyelim altyazi olmasada fark etmezdi.

• Update olduktan sonra bazı samsunglarda firmware gidiyor.Yeniden orjinale flashlayıp firmware atılınca düzeliyor.Yurtdışında bu sorun olmuş.Forumdan bir arkadaşa da oldu hallettik.Aklınızda bulunsun fw gidince dvdromu göçerttiler diye düşünmeyin.Fwyi yeniden atın düzeliyor.
    Hitachilerde şu ana kadar belirlenen bir sorun yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: myfranco
    Update olduktan sonra bazı samsunglarda firmware gidiyor.Yeniden orjinale flashlayıp firmware atılınca düzeliyor.Yurtdışında bu sorun olmuş.Forumdan bir arkadaşa da oldu hallettik.Aklınızda bulunsun fw gidince dvdromu göçerttiler diye düşünmeyin.Fwyi yeniden atın düzeliyor.
    Hitachilerde şu ana kadar belirlenen bir sorun yok.

Benim konsolumda Samsung sürücü var, ancak FW'nin uçması gibi bir sorunla karşılaşmadım.
    Yukarıda bahsettiğim gibi sadece LIVE bağlantısı çok sağlıklı değildi; o da normal herhalde, update indirmek isteyenler bile zorlandı.

Bu FW'nin devredışı bırakılması sorunu yaşanan cihazlar, FW versiyonu vb. hakkında daha detaylı bilgi var mı ?
  • Extreme 3.3 veya aşağısı bir sürüm kullanıp da güncelleme sonrası kopya oyunlarda veya live'a girmekte sorun yaşayan var mı ?

Bildiğim kadarıyla 3.3 ve öncesi sürümlerde firmware stealth yok. Bu nedenle sorun yaşanabilir diye düşünüyorum.
  • Ben zannediyorum Extreme 3.0 kullanıyorum (6 Ağustos 2006'da yayınlanan) ve bir sorun yaşamadım.

Fakat, benim de aklımda kaldığı kadarıyla 3.0 sürümde "firmware stealth" vardı galiba.
  • tesekkurler bilgi için...
  • ben 3,2 firmaware kullanıyorum 3 dakikada falan update bitti.. çatır çatır çalışıyo..dün 10 tane maç yaptım fifada 8 galibiyet 2 yenilgi..

1080p açıldı ama onu desteklicek tv yok bendeki 720p ben memnunum olmasada olur..önemli olan beleş oyun
  • acaba benim Samsung 50 inch projeksiyon tv 'de 1080p var mıdır ?
    bi bakayım...
    edit: desteklemiyormuş.

bir de su pil gostergesini merak ediyorum. bildigimiz wireless kumandanın pil durumunu mu gosteriyor ? kablo falan kullanmadan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrmrmrmr -- 1 Kasım 2006; 11:43:46 >
  • evet öle olması lazım bende dün farkettim pil durumu...

quote:

Orjinalden alıntı: mrmrmrmr

acaba benim Samsung 50 inch projeksiyon tv 'de 1080p var mıdır ?
    bi bakayım...
    edit: desteklemiyormuş.

bir de su pil gostergesini merak ediyorum. bildigimiz wireless kumandanın pil durumunu mu gosteriyor ? kablo falan kullanmadan ?
  • Gece bende kırk saat'e yapamadım hata verip durdu ayvayı yedik dedim meğerse bağlantıdanmışş bendekide samsung ama oyun açıp denemedim benndeki fw ilk serii olması lan 2.. küsür falan yanlış hatırlamıyosam inşallah bi ..pnelik çıkmaz
  • Yalnız tespit ettiğim updateden sonra makinanın açılış süresi daha fazla oldu.Mesela ilk açılınca çıkan küre(xbox360 logosu) makineyi açtıkdan daha sonra geliyo.Eskiden açar açmaz gelirdi acaba sizde deböyle mi oldu?
  • uptaden sonra 1080 P yapabiliyorum fakat ekrana oturmuyoo tam bnm lcd mereti azz daaa uzun olsaydı keşkee
  • Marketplace den indirilen bazi videolarda takilmalar oluyordu onuda duzeltmisler, mesela Nacho Libre takila takila ilerliyordu yeni uptade ile sorun ortadan kalkmis.
  • Samsung için Extreme firmware 4.0'dan sonrasında sorun yaşanabiliyormuş.Bilginize...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Resident

Yalnız tespit ettiğim updateden sonra makinanın açılış süresi daha fazla oldu.Mesela ilk açılınca çıkan küre(xbox360 logosu) makineyi açtıkdan daha sonra geliyo.Eskiden açar açmaz gelirdi acaba sizde deböyle mi oldu?

evet artık ışıklar döndükten sonra açılıyor alet,
  • Ben 5dk falan indirdim updatei bağlantıda sorun falanda yoktu şanslıyım demekki gears of war gelsin artık !!
  • quote:

Orjinalden alıntı: theraptorx

Samsung için Extreme firmware 4.0'dan sonrasında sorun yaşanabiliyormuş.Bilginize...

???

Biraz daha konuyu açarmısın?
  • hata verip duruyor sıkıldım ugraşmaktan off..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.