Şimdi Ara

kasım - aralık ayı için tatil tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar .. biz 2 arkadaş kasım ya da aralık ayı için bir tatil planlıyoruz . aklımızda avrupa var . fakat kasım için çok soğuk olur. avrupa da kasım ayı için gidilebilecek en iyi ülke hangisi ? toplam da 3000-3500 tl bütçemiz var bilet vize otel her şey dahil . ama biraz daha uzağa gitmek istesek kore gibi en fazla 5000 liraya çıkarabiliriz . sizce kore turu nasıl olur çok pahalımıdır ? ya da avrupa da hangi ülkeyi tavsiye edersiniz ? tur ile gidelim diyoruz ama güvenemiyoruz turlara çok kazıklamaya çalışıyorlar . kendimiz gitsek ilk kez çıkıcaz avrupaya . ingilizce idare eder . ama ilk gidiş için tur mu yoksa tek gitmek mi daha iyi ? aranızda tecrübeli gezginler varsa yorumlarınızı bekliyorum . kasım aralık gibi en geç gidelim diyoruz . kore aslında ucuz gibi duruyor . otelleri falan . acaba hayat nasıl bilmiyorum bakıyorum internetten ama pek bir şey bulamadım .

• Dil sıkıntısı yoksa tek çıkın derim, turla çıkınca özgür hissedilmiyor ve tipik bir turist gibi oluyorsun oradaki hayatı anlamadan gider gelirsin. Belgrad & Budapeşte veya Italyadaki başlıca yerleri gezseniz gittiğinize değer diye düşünüyorum. Kore hakkında pek bir bilgim yok ancak pek turistik bir cazibesi yok birçok insan için. Kasımda görece sıcak yer yada Ege kıyıları ikliminde yer arıyorsanız İspanya ve İtalya'dan biri iş görür bence.
  • Turu falan boşverin. Kasım Aralıkta tayland'a gidin, çok keyiflidir. Tam mevsimi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzlanda'ya, olmadı başka bir kuzey ülkesine git kuzey ışıklarını izle. :)

kasım - aralık ayı için tatil tavsiyesi
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Ben Orta Avrupa'yı tavsiye ederim. Normalde sonbahar mevsimini pek sevmem ama Orta Avrupa coğrafyasını gezmek için en iyi mevsim sonbahar. Prag, Viyana, Budapeşte turu yapabilirsiniz.
    Tur mu bireysel gezi mi konusuna gelirsek, iletişim, planlama, girişkenlik, bütçe yönetimi gibi konularda sıkıntı çekmiyorsanız az da olsa kendinize güveniniz varsa mutlaka bireysel olarak gidin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.