Şimdi Ara

Kasım İndirimlerinde Hangi Televizyonu Almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malum kasım indirimlerindeyiz 20.000 bandında çokta fiyatı yukarı çekmeyerek bi televizyon almak istiyorum. 50-55 ekran bi tv benim için yeterli olacaktır ama aklımda birkaç soru takıldı.

Oled, Qled, ve Led tvler arasında tvnin ömrü bakımından ne kadar fark var uzun yıllar gidecek bi ürün almak istiyorum ve bi forumda ledlerin çok dayanmadığını okumuştum, oledlerde ise 'burn in' denilen sorunları olabiliyormuş hemde fiyatları baya tuzlu.

Kasım indirimlerinde şu aşamada almak mantıklı mı hem ayın sonuna doğru daha iyi indirimler oluyor deniyor öyleyse bunu istek listene al fiyat inerse kaçırma dediğiniz vesaire her türlü bilgi ve öneriye açığım

• O fiyata oled almak imkansız zaten hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hafif bi filtreleme yapabilen biriysek biliyoruz hocam farkları vesaire anlamında sordum

• Yusked kullanıcısına yanıt

Farkları da filtre yapıp bulabilirsiniz sanırım. Kolay gelsin...

• TCL 50 C755 veya LG 50 QNED816RE alınır.

Tabi en iyisi LG 48 C3 OLED. Kasım ayı içinde son bir indirim görürse alınabilir. Vatan'ın gece indirimlerini takip edin. Daha önce 28k'ya kadar inmişti.

OLED'lerin ömrü, Evo panel olayından sonra iyice uzadı. Yüksek parlaklıkta haber izlemek vb bir durum olmadıkça, sorun yaşanmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Kasım 2024; 5:24:39 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.