Şimdi Ara

Kasımpaşa Fena Top Oynuyor. İşimiz Zor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendi evimizde kolay kolay maç kaybedeceğimizi düşünmüyorum. Özellikle bu maç bir özür maçı olacak futbolcular için.
  • Çok zor bir maç olacak ama ben de kazanacağımızı düşünüyorum.

Maicon'un son maçtaki rezil performansından sonra Ahmet ile beraber yedeğe çekileceği kesin gibi. Ama Donk'un seneler sonra o bölgede ne kadar başarılı olacağı yada yerinde sırıtıp sırıtmayacağını hoca dahil kimse kestiremez.

Sinan'ın da artık kulübeye gitmesi ve Feghouli'nin 11'de başlama vakti geldi. Terim inadından vazgeçmeli.
  • Ben kaybedeceğimizi ve serinin bozulacağını düşünüyorum.
  • Bahane hazır şimdiden ;)
  • Haftaya Kasımpaşaya en az 3 atarız.

• o kadar takım yendi kasımpaşa başakşehir falan ama geçen hafta malatyaya evlerinde berabere kalıyorlardı nerdeyse şaşırdım

acaba bizi şaşırtmak için mi asılmadılar maça anlamadım bak biz kötüyüz aslında puan topladık ama iyi oynamıyoruz demeye mi getirdiler

ama penaltıyı kaçırmasa malatya 2-2 idi

bizide yenerse artık kasımpaşanın ilk 4 ü kesinleşir bence

ayrıca bizim futbolcuların akıllarını başlarına toplaması gereken bir maç trabzon maçının arkasında iyi oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1F9BF2C01

Bahane hazır şimdiden ;)
    Catalogy yine gelmiş
  • Yenersiniz.

• Kasımpaşa Fena Top Oynuyor. İşimiz Zor
  • stoperinde veysel oynayan takımdan iç sahada çekineceksek sezon bitmez
  • hakemin sağı solu oynamaz, rakiplerde ultra seviyede zaman geçirmeye çalışmaz ise bizim içerideki maçlardan avrupa takımları + bjk hariç sağ salim hiç biri çıkamaz..

tabii ki bunu şuan içinde bulunduğumuz futbol şablonu duruma göre yazdım, yarın öbür gün çok önemli 2-3 sakatlık veririz, fatih hocam takımdan gider vs. bu durumun terse dönebilme ihtimali var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING

stoperinde veysel oynayan takımdan iç sahada çekineceksek sezon bitmez
    Kimin oynadığı önemli değil adamlar takım olmuş

• İçerdeki K.paşa maçından korkuyorsak daha bunun derbileri var , B.şehir , Bursa , Sivas ıvır zıvır deplasmanları var onlar da napıcaz.

Evet kolay olmaz ama 2-1 alırız bence.

• donk stoperde oynamazsa bizim stoperler diagneyi tutamaz geçen deplasman olduğu gibi
  • Gönlünüzü ferah tutun.Bu maçta diagne top alamaz.Bizim takım tempolu oyunla sert oynar.
  • Beraberlik o da ilk golü biz atarsak

• Maçları takip etmediğiniz belli kasimpasanin sivas ve rize maclarini şansla kazandi bence ozellikle sivas macina bakin sivasin en az 4 5 tane net gol pozisyonu kacirdi 0 0 ken rize de 3.golu atamadı kısacası cok pozisyon veriyorlar cok iyi takım filan değil açık oynayan bir takim isimize gelir bence

• Galatasaray iç sahada kaybetmez. Hele ki 4-0'ın ardından üst üste bir yenilgi daha olmaz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RAUL -- 12 Eylül 2018; 8:24:48 >
  • :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.