Şimdi Ara

Kasisleri kim kuruyor İBB'mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
3.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saçma sapan yerlerde kasisler var. Kartal Hürriyet MAhallesi'nde bulunan Finansbank merkez binasının önüne iki tane kasis koymuşlar.. Arabalar zaten orada hız yapamıyordu banka çalışanları için muhtemelen koymuşlar..BU kasisleri koyan kim İBB'mi?

Sinir oluyorum bunlara ya...bu kasisleri kaldırmak adına ne kadar imkanım varsa kullanacağım..

Bir de saçma sapan ara sokaklara sinyalizasyon kuruluyor. BU sinyalizasyonlar trafik yoğunluğuna neden oluyor. Kafaları çalışmıyor mu bunların?

• Kasisleri ilçe belediyeleri yapıyor, normalde yasak İBB kedi gözü denilen ufak olanlardan döşüyor.
    4444154 veya beyaz masayı arayarak şikayet edin, trafik müdürlüğünün ekipleri kasisleri kaldırıyor. ilçe belediyeleri keyfen koyuyor, yasal değil.
  • Monroe gibi firmaların işi kasisler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ElectroTech

Kasisleri ilçe belediyeleri yapıyor, normalde yasak İBB kedi gözü denilen ufak olanlardan döşüyor.
    4444154 veya beyaz masayı arayarak şikayet edin, trafik müdürlüğünün ekipleri kasisleri kaldırıyor. ilçe belediyeleri keyfen koyuyor, yasal değil.

teşekkür ederim hemen ediyorum
  • Oradaki kasisleri belediyenin koyduğunu sanmıyorum, Büyük ihtimal banka merkezi kendisi koydurdu? Benim arabada hergün üzerinden geçiyor:)
  • ibb ye açtım telefon..Onlar koymuş... bahsettiğim yerde yaya trafiğinin bulunduğunu, talebin oradaki banka tarafından yapıldığını dikkate alındığını falan söyledi.
    yaya açısından pek düşünmemiştim ama zaten araçlar hızlı gitmiyordu ki...kaydımı aldılar düşük bir olasılık da olsa kaldırılma ihtimali var dediler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

Oradaki kasisleri belediyenin koyduğunu sanmıyorum, Büyük ihtimal banka merkezi kendisi koydurdu? Benim arabada hergün üzerinden geçiyor:)

o yolu kullanıyorsan yakacık mezarlığına varmadan evvel ki yeni konulan sinyalizasyon sistemini de görmüşsündür. Çok kötü oldu ya. önceden CUmhuriyet caddesinden beklemeden Yakacık'a çıkıyordum şimdi mezarlığın girişinde 5-6 dakika beklediğim oluyor....

Bunun için de arayacağım..şansımı deneyeceğim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her ne kadar sevmesek de kasisler özellikle ülkemizdeki sürücü profilini göz önüne alınca elzem bir şey.
  • bu işin standartı olması lazım

bazı kasislerden imkanı yok düz geçemiyorum hep altı sürtüyor.çapraz geçmek zorunda kalıyorum.
  • ülkemizde asfalt seviyesinin 5cm altında rogar kapakları varken ne gerek var kasise
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael Wittmann

quote:

Oradaki kasisleri belediyenin koyduğunu sanmıyorum, Büyük ihtimal banka merkezi kendisi koydurdu? Benim arabada hergün üzerinden geçiyor:)

o yolu kullanıyorsan yakacık mezarlığına varmadan evvel ki yeni konulan sinyalizasyon sistemini de görmüşsündür. Çok kötü oldu ya. önceden CUmhuriyet caddesinden beklemeden Yakacık'a çıkıyordum şimdi mezarlığın girişinde 5-6 dakika beklediğim oluyor....

Onun konmasının sebebi orada yol hakkı nedeniyle abuk subuk trafik kazalarının olması idi. Daha önce yaralamalı/ölümü trafik kazaları bile oldu. (Yayaya çarpma) Trafik akışı yavaşladı kabul ediyorum ama biraz beklemekten zarar gelmez...

• Odun gibi olan plastik, beton, metal kasis ve yer engellerinden gına geldi.

Birilerini zengin etmek için kurulmuş bir tezgah. Hadi okul önlerini falan anladım da, bomboş, bir tarafı tarla, arsa tipi yerlere bile koymaları işin başka boyutu olduğunu gösteriyor.

Zaten yollar bozuk, çukurlu. Bir de kasis koymuyorlar mı?
  • Kasislerden bıktık ama yeni çıkmaya başlayan daha büyük problem yolları yere monteli plastik bariyerlerle bölmeleri. bundan daha şaçma bir uygulama olamaz.

Tahminim birileri sebeplensin diye artık olduk olmadık yerlere koymaya başladılar
  • Aksine o kasisi bizim belediye de ısrarla yapmıyor. Hafif virajlı ve yerleşim yeri içerisinde caddemiz. İki kez otobüs durağımıza araba çarpması neticesi yıkıldı sonra yeniden yapıldı. Ortalama 15-20 günde bir yoldan çıkan araçlar refüjdeki aydınlatma ve ağaçları kırıyor. Birde lise öğrencisi ölmüş bu meseleden. O şikayet ettiğiniz kasisten buraya yapsalar keşke cebimden vereceğim masrafını.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In absentia -- 13 Aralık 2011; 11:08:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Her ne kadar sevmesek de kasisler özellikle ülkemizdeki sürücü profilini göz önüne alınca elzem bir şey.

Ne yazık ki evet.
  • quote:

quote:

quote:

Onun konmasının sebebi orada yol hakkı nedeniyle abuk subuk trafik kazalarının olması idi. Daha önce yaralamalı/ölümü trafik kazaları bile oldu. (Yayaya çarpma) Trafik akışı yavaşladı kabul ediyorum ama biraz beklemekten zarar gelmez...

kaza ışık olsa da olur..ama yayaya çarpmayı duymamıştım. yayanın ölmesi için aracın çok hızlı gitmesi lazım. araç hangi yönden hızlı gelmeyi becermiş de yaya çarpmış yuh diyorum...

mantıken adam hafif alkolli bile olsa kavşağa geldiğinde yavaşalr..bana saçma geldi..

size biri mi söyledi yoksa gördünüz mü?

• Konması gereken yere koymazlar. Alakasız yerlere 5-10 tane döşerler.

Sanayi sitesinin içinde bile 100 metrede 1 tane var.
  • quote:

kaza ışık olsa da olur..ama yayaya çarpmayı duymamıştım. yayanın ölmesi için aracın çok hızlı gitmesi lazım. araç hangi yönden hızlı gelmeyi becermiş de yaya çarpmış yuh diyorum...

mantıken adam hafif alkolli bile olsa kavşağa geldiğinde yavaşalr..bana saçma geldi..

size biri mi söyledi yoksa gördünüz mü?

Eskiden (bordürler ve ışıklar yapılmadan önce) özellikle Balkan koleji tarafından gelen araçlar pek hız kesmeden geçiyorlardı. Beton karıştırıcı kamyon karşıdan karşıya geçen yayaya çarpmıştı. Olay sonrası görmüştüm... (Görülecek manzara değildi açıkcası.)
  • quote:

Saçma sapan yerlerde kasisler var. Kartal Hürriyet MAhallesi'nde bulunan Finansbank merkez binasının önüne iki tane kasis koymuşlar.. Arabalar zaten orada hız yapamıyordu banka çalışanları için muhtemelen koymuşlar..BU kasisleri koyan kim İBB'mi?

Sinir oluyorum bunlara ya...bu kasisleri kaldırmak adına ne kadar imkanım varsa kullanacağım..

Bir de saçma sapan ara sokaklara sinyalizasyon kuruluyor. BU sinyalizasyonlar trafik yoğunluğuna neden oluyor. Kafaları çalışmıyor mu bunların?

il trafik komisyon kararı alır bu karar üzerine belediye kurar...

il trafik komisyonu vali veya onu temsilen katılan yardımcısı başkanlığında toplanır...

• ankara da , yollara dikine 5-6 tane gruplar halinde çizgi çekiliyor kalınca üzerinden geçerken tarrtt diye ses çıkaran hani

bunları kimin yaptığını bilen varsa ve şikayet edebileceğimiz merciyi söylerse büyük sevaba girer hazır konu açılmışken ????
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.