Şimdi Ara

Kask Seçimi - Arai mi AVG Kask mı? Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Agv Tabikide Para İçin Demiyorum Ama Gerçekten Cok Sağlam
  • Arai kullanıp da memnun olmayan var mı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chorock

Arai kullanıp da memnun olmayan var mı peki?

yoktur

ben x-lite aldım (x-lite nolan'ın)..daha sonra başka bi yerde arai kullanma fırsatım oldu..

dağlar kadar fark vark..arai çok başka..

agv'nin bu modelini bilmiyorum ama o paraya 2 tane arai alır, değiştirip değiştirip kullanırdım şahsen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Kowalski -- 26 Aralık 2013; 22:51:45 >
  • bunlar pist, yarış kaskı niye bu kadar pahalı kasklar seçtiniz. ?
  • Bana kalırsa bu söylediğim kaskı al. Şuanda aktif olarak kullanıyorum her hangi bir sorun yaşamadım. Sadece soğuk havada dur-kalklarda biraz buğlanma yapıyor okadar. Kadıköy hasanpaşadan pazarlıkla 500 liraya 5 taksit şeklinde aldım.

AGV Kask - K3 Top Gothic 46 Sarı Siyah Beyaz Kapalı Kask
  • arai en iyi kasktir. agv'de iyidir amma bir arai olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrudur ama burada dikkat etmemiz gereken kullanım amacıdır. Bizler amatörce motorsiklete binip şehir trafiğinde yol kat ediyoruz. Kalkıpta formula 1 pistlerinde yarışmıyoruz. Arai kask üretiminin %50 ini sadece formula 1 için üretiyor. Buradan da anlaşılabilir. Sonuçta markalara çok fazla takılmamak gerekiyor, kaskların shark testlerine bakmak lazım 4 yıldız almış kask yeterli olur bizler için.
  • shark tony coster aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • shark kasklarıda kalitelidir, sharp testlerinden ortalama 4 yıldız oy almış bir kask üretici.
  • AGV karbon kask yani linkteki arai ile aynı kategoride değil karbon kasklar normal kasklara göre çok daha iyi diyordu Barkın abimiz.
  • ikisi de oldukça kaliteli markalardır ama ben Arai tercih ederim açıkçası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birolbey -- 27 Aralık 2013; 19:10:32 >
  • altın elbiseli adam ın kask konusu videosunu izlemeni tavsiye ederim

http://www.youtube.com/watch?v=k8fDGApf-LI
  • Arai dunyanin en iyisidir.. ayni zaman f1 icinde kask uretiyor burdan belli zaten kalitesi.. safkan japon uretimi ayrica 3 kusaktan kaskci adamlar.. bu isin duayeni arai

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncellikle kullandığın motor ne acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

Öncellikle kullandığın motor ne acaba ?

3 bine kask bakıyorsa 1000cc ve üzeri bir alettir sanıyorum
  • NEŞELİMEŞEODUNU kullanıcısına yanıt
    öyle insalar görüyorum ki adamın motoru 5 bin tl kask 3 bin tl,adamın motoru 40.000 tl kullandığı kask 150 tl
  • quote:

öyle insalar görüyorum ki adamın motoru 5 bin tl kask 3 bin tl,adamın motoru 40.000 tl kullandığı kask 150 tl

O olayı anlamıyorum 5 binlik motora biniyorsan zaten yapacağın hız belli para batıyorsa 3.000 lirayı direk kaska vermek yerine orta halli bir kask alıp gerisine koruma alınır çok daha güvenli olur 300 km hız yapmıyorsun ki karbon olsun aeodinamik olsun

40.000 lirayı motora veriyorsan 3 bine kask alman lazım yapacağın hız belli

bende 100 lük var 1.900 e aldım mg prince kafamda ls2 ff 351 var 4 yıldızlı üstümde korumalı mont ve pantolon var 250 liralık birde 40 liralık dizlik 25 liralık eldiven var şehiriçinde gayet yeterli koruma sağlıyor.

• NEŞELİMEŞEODUNU kullanıcısına yanıt
    Bende chopper var 250 cc lik kaska ihtiyaç duymuyorum. maskem var bi tane onu takıyorum hava soğuk olunca kafam,yüzüm soğuktan kırılmasın diye.
  • quote:

Bende chopper var 250 cc lik kaska ihtiyaç duymuyorum. maskem var bi tane onu takıyorum hava soğuk olunca kafam,yüzüm soğuktan kırılmasın diye.

ben kasksız rahat edemiyorum korumalarıda tam giyince cesaret geliyor gazı fazla açıyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.