Bildirim
Kask ve Mont Önerisi Hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ben Bell M1 ve Revit Spectrum aldım. Ama mont 4 mevsim demesine rağmen yaz aylarında pek kullanılacak tarzdan değil. Revit GT Air ya da Revit G Air yaz için düşünülebilir. Verdiğiniz linklerden montlar Alpinestar kask olarak ise Caberg olabilir. -
Umarım internetten sipariş verip almayı düşünmüyorsundur. Şimdi şu modeli al diyeceğim fakat kafana tam oturmayabilir. Kafana oturmayana bir kasktan güvenli olmasını bekleme. Gidip kendin deneyip almalısın. Tavsiye olarak full face kask almaya bak. Madem bütçe olarak çıkabiliyorsun. 200-300 liralık termoplastik kasklara bakma fiber kask almaya bak. Mümkünse hafif olsun, uzun süreli kullanımlarda ağır kasklar boyun ağrısı yapıyor. Bir de havalandırma sistemi iyi olsun, yazın sorun yaşamazsın. Bell M1, Nolan N86, Shark S900 gibi kasklara bakabilrsin.
Mont olarak da korumaların EN1621-1, EN1621-2 standardında olmasına dikkat et. Yine deneyerek omuz ve dirsek korumalarının vücuduna tam oturmasını sağla. Alpinestars, Revit gibi markaların air modellerine bakabilirsin. -
adam 7 haziranda yazmış yahu hortlatmışsınız konuyu. :) -
doğru diyorsun, ona dikkat etmemiştim.
neyse belki başka birisine faydası dokunur. -
Hadi inşallah -
Selamunaleykum,
Ekim deki ehliyet sinavina giricem insallah aralik ocak gibide ktm duke 200 turuncu renginden alicam.Motorla guzel durucak kask mont tavsiyeleriniz var mi? Butcem 1000-1500 civari bu fiyat guvenlik icin yeterli olur mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Söylediğiniz miktarlar başlangıç için yeterli olur. Duke 200 düşünüyorsanız şöyle bir kampanyaları var, kaskı aradan çıkarmış olursunuz.
-
hocam dediginiz kampanya absli model icin gecerli 5500€, mont plaka ruhsat derken beni aşıyo.12500 e abssiz yada temiz ikinci el almayi planliyorum mont kask tavsiyeniz nedir?
aynen abs'li model için geçerli imiş. kask olarak fiber full face kask almaya bak. termoplastiklerden uzak dur, adı üstünde plastik. ben bell m1 kullanıyorum tavsiye ederim. kompozit fiber bir kasktır, fiyatı da makul sayılır. bunun haricinde agv k4-evo modeline bakabilirsin. yine marushin'in fiber kasklarına bakabilirsin. daha uygun nitro aikido diye bir kask vardı. hem ucuz hem de fiberdi, ona da bak. ama unutmaman gereken konu gidip deneyerek al. ben sana şimdi bell m1 dedim, belki senin kafana uymayacak. git yerinde dene, kafana tam oturan kask al. tam oturan derken kafana baskı yapmasın. ne gevşek ne de çok sıkı olsun. mümkünse bir 15 dk kafanda bekle eğer sağdan soldan baskı yapıyorsa o kask sana işkence olur.
mont olarak aralık gibi alacaksan kışlık mont bak, yazın da havalandırması güzel bir mont bakarsın. mont alırken korumalarda EN 1621-1, EN 1621-2 gibi standartlarda olmasına dikkat et, üzerinde yazar. tavsiye olarak şu modele bakabilirsin.
http://www.motosella.com/U661,48,alpinestars-andes-drystar-mont-koyu-gri-tekstil-montlar-alpinestars.htm
-
hocam sizi bulmusken soracagimi sorayim guvenlik ve şıklık acisindan guzel bi yazlik mont alsam soguk havalarda kalin giyinsem(iclik vs.) zorlanir miyim? istanbulda bildiginiz iyi bi magaza var mi kask mont acisindan bol cesit olan?
Kışın yazlık mont ile zatüre olursun istediğin kadar kalın giyin, direk rüzgara maruz kalıyorsun
Ancak şöyle yapabilirsin 4 mevsim montlar var, içindeki içliği felan çıkıyor. Fakat şöyle bir handikapı var yazın terletiyor. En güzeli yazın ayrı kışın ayrı mont kullanmak. İstanbul'da ekipmanlar için Kadıköy-Hasanpaşa'ya bakabilirsin, bir sürü mağaza var. -
saolun yardimlariniz icin iyi forumlar
rica ederim, ne alırsanız alın gidip deneyip alın. -
O kadar zaman geçmiş kimse mesaj yazmamış. Bari ben yazayım dedim :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- yuki casper s 50cc yorum
- cf moto 650 mt kullanıcı yorumları
- motosiklet direksiyon kilidi açılmıyor
- kymco downtown 250i yorum
- sym jet 14 200i kullanıcı yorumları
- aprilia sr 125 yorum
- honda 50 cc
- aprilia tuareg 660 teknik özellikleri
- honda activa 125 yakıt tüketimi
- honda hornet 750 fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X