Şimdi Ara

KASKO

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

okul yeni bitti ve artık bir toyota corolla almanın zamanı geldi

fiyatlar değişken bunun farkındayım, kısmetse 93-98 model ae101 kasa bir corolla almak niyetim, ve bu ilk arabam olacak ve hakettiği gibi bakımını yemini suyunu zamanında hatta zamanından önce yaptırmak benim için ulvi bir görev..

ancak bir sorun varki bunun içinden çıkamadım, bu aracı aldıktan sonra kasko en büyük problem, yaşlı araç olduğu için 96-97 modelden öncekilere kaskoda problem çıkıyor şirketlerle konuştuğumda pek kaskolamaktan yana değillder...

96 model ve önceki yıllarda araca sahip olan arkadaşlar bu kasko sorununu nasıl çözüyorlar???
    ve ne kadar ödüyorlar??

kime sorsam uçuk fiyat verdi kasko için..

siz nasıl çözdünüz bu olayı???

• kasko şirketleri sürekli müşterilerine kolaylık yapıyorlar ama genelde 10 yılın üzerindeki araçlara kasko yapmıyorlar..yapılsa bile fyat olarak 0 km araca yakın bir fiyat çıkıyor...bunu da "araç eski olduğundan hasar riskinin artmış olması" gibi bir bahane ile açıklıyorlar..maalesef yapılacak bir şey yok
  • peki corolla kullanan araç sahipleri kaskosuzmu çıkıyor sokağa?
  • eski model araç kullanıcıları ya kaskosuz kullanıyor trafik sigortası ile idare ediyor ya da yüksek ücret ödeyip kasko yaptırıyorlar..
  • çok üzüldüm bunu duyduğuma...

kaskosuz trafiğe çıkmak istemiyorum, dünyanın bin türlü hali var...

98-97 modellerin kaskosunda dediğiniz gibi 0 araç kasko bedeli gibi...

böyle sorunsuz bir arabayı aşırı sorunlu gibi ele alınmasıda ayrı üzücü bir durum...

istemeye istemeye başka marka bir araç alacağım sanırım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: türbülans

kasko şirketleri sürekli müşterilerine kolaylık yapıyorlar ama genelde 10 yılın üzerindeki araçlara kasko yapmıyorlar..yapılsa bile fyat olarak 0 km araca yakın bir fiyat çıkıyor...bunu da "araç eski olduğundan hasar riskinin artmış olması" gibi bir bahane ile açıklıyorlar..maalesef yapılacak bir şey yok

çok doğru..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.