Şimdi Ara

Kasko

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sa kolay gelsin 2 gün önce bi trafik kazası geçirdim demir yolunun diregine tabelalarına vurdum çok şükür iyiyim birşeyim yok . arabam ford connect glx 110luk arabanın arka sürgülü kapısı çıktı tekerlekler patladı anlayacagınız araba pert oldu . bundan dolayı kaskodan kaç para alırım yada arabayı yaparlarmı ve kara yollarına zarar vermekten kaç para öderim . şimdiden teşekkürler .

• bence belgelerini hazırladıysan arabanı yaparlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekpsere bağlı hepsi kasko tutarından biraz kesinti yaparak sana öderler büyük ihtimal
  • Bi arkadasinda connecti vardi oda kaza yapti sadece on tampon kirikti kasko arabayi perte cikardi ve kaskodan 20 milyar para aldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç perte çıkartıldıysa aracın piyasa raiç bedeli size ödenir
  • Geçmiş olsun. Polis zabıt tuttu mu? Bunu belirtmemişsiniz. Eğer polis zabtı var ise her türlü ödemek durumundalar. Zabıt yoksa işiniz zorlaşır. Kamu malına zarar var ise polis zabtı olmak zorunda dosyada.

Olacak olan, aracınızın hasar/rayiç oranı belirlenecek. Şirketten şirkete bu pert oranı değişir. Genel uygulama % 40'ı geçtiğinde perte ayırırlar. Ancak dediğim gibi değişir. aracınızın piyasa rayiç değeri, hasar değeri ve sovtaj miktarı (sovtaj: aracın hasarlı halinin değeri) belirlenecek. Ekonomik olan seçilecek. Anlattıklarınıza göre bence aracınızı onaracaklardır. Perte ayrılacak kadar ağır hasar yoktur gibi geliyor bana ama tabi görmeden konuşmak yanlış olur. Arkadaşların dediği gibi perte ayrılacaksa da aracın piyasa rayiç bedeli tarafınıza ödenecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    muayenesiz araç kasko
    15 yıl önce açıldı
    ARABA KASKO
    5 ay önce açıldı
    sigorta
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.