Şimdi Ara

Kasko anahtarı karşılar mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
13.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: tanergode

2005 Ocak ayında maymundan farksız hırsız 3 katlı evi dışarıdan tırmanarak eve girdi ve çantamı çaldı, içinde en geniş tabiriyle "herşey" vardı. Sabah polis geldi, tutanağı tutturdum, ilk gittiğim yer SEAT Yetkili Servisi. Aracı bilgisayara bağlayıp ana anahtarı devre dışı bıraktılar, sadece yedek anahtardan çalıştırdım. Kaskodan da tüm kilit sistemi yeniden yapıldı. Her ne kadar bana "1.000,-" YTL tutacağı söylendi ve kasko deldirildiyse de tuta tuta 300 YTL tutmuştu ve bunu bilseydim cebimden öderdim. Hasarsızlık gittiği gibi diktirmek de mümkün olmadı.

işte alman teknolojisi..adamlara şasi numarası veriyorsun ta almanya.dan aracı durdurup çalıştırıyor,kapıları açıp kilitleyebiliyor..tv.de izlemiştim..

• ya aslında söylediğiniz çok akla yatkın içime kurt düştü şimdi bilgimden şüphe etmeye başladım.araştıracağim. sağol
    quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

quote:

Orjinalden alıntı: bureda

quote:

tüm kilit sistemi niye değişiyorya?
    imboblizerlı araçta?

Çalınan anahtarının güvenlik kartıyla size AYNI KODLARA sahip yeni bir anahtar verildiği zaman ne olur 2 adet orjinal anahtar ortada olur. 1.sizin elinizdeki 2. de çaldırdığınızı söylediğiniz.Eee bu durumda da sigorta şirketi arabayı hırsızlığa karşı korumak için kilit sistemini değiştirir.

bütün araçlarda böylemi bilmiyorumda...
    anahtarın kodunu araçtan silebiliyorsunuz...
    yani kaybettiğiniz anahtar için bunu silin dediğinizde araçtan siliyorlar o kodu ve araç kesinlikle çalışmıyor...sadece içine girebilirler..

içine girmemesi için anca kilit sistemi değişir...
    yazık aslında

• ne alakası var ,bunu bir çok firma uzun senelerdir uyguluyor,almanların şahsına münhasır bir olay değil ki benim 10 senelik eski citroen de de vardı,10 sene ***,citroen**** yanı hem alman değil hem de yaşlı
    quote:

Orjinalden alıntı: dranov

quote:

Orjinalden alıntı: tanergode

2005 Ocak ayında maymundan farksız hırsız 3 katlı evi dışarıdan tırmanarak eve girdi ve çantamı çaldı, içinde en geniş tabiriyle "herşey" vardı. Sabah polis geldi, tutanağı tutturdum, ilk gittiğim yer SEAT Yetkili Servisi. Aracı bilgisayara bağlayıp ana anahtarı devre dışı bıraktılar, sadece yedek anahtardan çalıştırdım. Kaskodan da tüm kilit sistemi yeniden yapıldı. Her ne kadar bana "1.000,-" YTL tutacağı söylendi ve kasko deldirildiyse de tuta tuta 300 YTL tutmuştu ve bunu bilseydim cebimden öderdim. Hasarsızlık gittiği gibi diktirmek de mümkün olmadı.

işte alman teknolojisi..adamlara şasi numarası veriyorsun ta almanya.dan aracı durdurup çalıştırıyor,kapıları açıp kilitleyebiliyor..tv.de izlemiştim..

• biz yaptık ordan biliyorum bende
    hatta bmw araca 10 tane hak vermiş biz 3 teyiz

tahminimce piyasadaki araçların birçoğunda olabilir...

ama araca girmesinler diye kilit sistemi değişebilir ona birşey denmez tabi
  • OK,sağol.

quote:

biz yaptık ordan biliyorum bende
    hatta bmw araca 10 tane hak vermiş biz 3 teyiz

tahminimce piyasadaki araçların birçoğunda olabilir...

ama araca girmesinler diye kilit sistemi değişebilir ona birşey denmez tabi
  • Şimdi adam anahtarı bozsa karşılamıyor ama kaybetse bütün tesisat değişiyor ve kasko karşılıyor öyle mi?

Benim de pili bitiyordu, kaybetsem mi ne

Peki hasarsızlık ne oluyor?
  • maalesef yanıyor.bu arada pil değişmiyor mu???????

quote:

Orjinalden alıntı: catalyst

Şimdi adam anahtarı bozsa karşılamıyor ama kaybetse bütün tesisat değişiyor ve kasko karşılıyor öyle mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bureda -- 18 Kasım 2008; 23:29:26 >

• bende yaptırdım aslında hasarsızlık bozuluyor ama bende bozulmayacak sanırım

1 tane yedek dedim işgüzar servis orjinal yapmış. tesadüf orjinali de çok yıpranmıştı. iyi oldu ama kaskoya mahçup olduk. bozmıycaklardı bakalım ne çıkcak karşımıza:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: catalyst

Şimdi adam anahtarı bozsa karşılamıyor ama kaybetse bütün tesisat değişiyor ve kasko karşılıyor öyle mi?

260 ytl verdim de yenisini yaptırdım..bilsen çalındı derdim
  • Allah korusun, diyelim ki aracınız çalındı, aracın tüm anahtarlarını kaskoya teslim etmezseniz, kaskodan bir kuruş para alamazsınız, (tabi anahtar, zorla alınmamış, çalınmamışsa) yani diyelim eve giren hırsız evden çalmışsa kasko karşılar, yok sizin anahtarınız kayıpken araba çalınırsa kasko için sizin ihmaliniz olduğu düşünülür ve ödeme yapılmaz. Bu yüzden tüm poliçelerde bi defaya mahsus belli bir limitte anahtar talep etme hakkınız bulunur. Poliçenizi okuyun yazması gerekir, başvurun kaskoya. Olmazsa siz bozuk olan anahtarı kaybettim bulamıyorum dersiniz.
  • quote:

quote:

quote:

imboblizerlı araçta?

Çalınan anahtarının güvenlik kartıyla size AYNI KODLARA sahip yeni bir anahtar verildiği zaman ne olur 2 adet orjinal anahtar ortada olur. 1.sizin elinizdeki 2. de çaldırdığınızı söylediğiniz.Eee bu durumda da sigorta şirketi arabayı hırsızlığa karşı korumak için kilit sistemini değiştirir.

yani kaybettiğiniz anahtar için bunu silin dediğinizde araçtan siliyorlar o kodu ve araç kesinlikle çalışmıyor...sadece içine girebilirler..

yazık aslında

Aracın teyp airbag gibi donanaımlarını korumak için de kilit sisteminin değişmesi şart.

• kaskoda anahtar teminatı varsa karsılar yoksa karsılamaz(poliçeye bakılarak görülebilir) daha dün sormustum poliçemi yenilerken
  • quote:

Orjinalden alıntı: ecar limon

quote:

quote:

quote:

imboblizerlı araçta?

yazık aslında

Aracın teyp airbag gibi donanaımlarını korumak için de kilit sisteminin değişmesi şart.

evet tek sorun o oluyor...

ancak o zamanda bütün anahtarların değişmesi lazım...
    masraflı gerçekten...

• Benim yedek anahtar yok. 2 el almıştım eski sahibi kaybetmiş, resmen yok.

Şimdi benim araba çalınsa kasko parayı ödemeyecek mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

Orjinalden alıntı: muratpadir

Evt karşılar 750Ytl ye kadar karşılıyor. Dilerseniz arayın yardımcı olurum 05334791690

Anahtarcımısın kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf

quote:

Orjinalden alıntı: desiya

quote:

Orjinalden alıntı: muratpadir

Evt karşılar 750Ytl ye kadar karşılıyor. Dilerseniz arayın yardımcı olurum 05334791690

Anahtarcımısın kardeş

4 yıl olmuş espiri bayatlamamış.kaskomda anahtar teminatı 1000tl diyor herhalde sorun çıkmaz yarın anahtarımı alacagım servisten.

• Anahtarımı servisten sorunsuz aldım ama kasko sorun çıkardı bana klozda yazan 1000tl lik fiyatın çakma oldugunu alyans kaskonun tuzagına düşüp magdur oldum.alyans kasko su olanlar dikkat etsinler magdur olmasınlar.birde agır hasar oldugunu düşünün Allah göstermesin açıkta kalmayın.fiyatı ucuz görünenden korkun keşke 100tl fazla fiyatta olan kaskoyu yaptırsaymışım diyorum.ayıyansı yaptırırken 3 kere düşünün iyi pazarlık yapın bilhassa tanıdıgınıza yaptırın.

• bureda kullanıcısına yanıt
    Merhaba sizin citroen aracınizin sorunu neydi peki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.