İmzamdaki arabanın (2003 model) asıl anahtarı çalışmıyor.400-500 ytl istiyorlar.Bir diğeri arabada baya çizikler var ve 90 bin bakımı yapılacak.Aracın full kaskosu var.Kasko bunları karşılar mı??Karşılarsa hangileri ve bazı özel durumlar var mı bunlar için???Yardımlarınız için sağolun.
kaskonuzda aracin anahtari icin ayri bir madde bulunmuyorsa bildigim kadariyla karsilamaz.
90bin bakimi kesinlikle karsilamaz. cizikler icin boya olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: ^Biotech^
kaskonuzda aracin anahtari icin ayri bir madde bulunmuyorsa bildigim kadariyla karsilamaz.
90bin bakimi kesinlikle karsilamaz. cizikler icin boya olabilir.
Evt karşılar 750Ytl ye kadar karşılıyor. Dilerseniz arayın yardımcı olurum 05334791690
quote:
Orijinalden alıntı: muratpadir
Evt karşılar 750Ytl ye kadar karşılıyor. Dilerseniz arayın yardımcı olurum 05334791690
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: muratpadir
Anahtarcımısın kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: desiya
quote:
Anahtarcımısın kardeş
Alıntıları Göster
komiksin.. hyr sigortacıyım.!
quote:
komiksin.. hyr sigortacıyım.!
Alıntıları Göster
90.000 Bakımını Karşılamaz
Çizikler İçin Boyayı Karşılayabilir
Anahtar İçin Bir Bilgim Yok
quote:
Orijinalden alıntı: AyktKsv
90.000 Bakımını Karşılamaz
Çizikler İçin Boyayı Karşılayabilir
Anahtar İçin Bir Bilgim Yok
Alıntıları Göster
anahtar için poliçemde 1.000 ytl ye kadar karşıladığı yzıyordu ek olarak hasarsızlıkta bozulmuyordu sanırım
diğerlerini karşılamaz
quote:
Orijinalden alıntı: GRANDE
anahtar için poliçemde 1.000 ytl ye kadar karşıladığı yzıyordu ek olarak hasarsızlıkta bozulmuyordu sanırım
diğerlerini karşılamaz
Alıntıları Göster
arkadaslar anahatar 500 ytl ye kadar yazıyor. bu demek mi benim anahtarın degerin bunun altında ise
karsılar,
diğer sorum ıse sadece kaybolmada mı yoksa bozulmada da karsılar mı.
bir diger sorum ıse hasarsızlık bozulur mu
quote:
Orijinalden alıntı: kelcevat1976
arkadaslar anahatar 500 ytl ye kadar yazıyor. bu demek mi benim anahtarın degerin bunun altında ise
karsılar,
diğer sorum ıse sadece kaybolmada mı yoksa bozulmada da karsılar mı.
bir diger sorum ıse hasarsızlık bozulur mu
Alıntıları Göster
BENCE BOZULMUŞ ANAHTARI KASKO DEĞİSTİRMEZ.AMA KAYBEDİLMİŞ BİR ANAHTARI DEĞİŞTİRİRLER. BU DURUMDA GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN.POLİÇENİZİ OKUYUN ORDA YAZAR. BİZİM BAŞIMIZA GELMİŞTİ.600 YTL LİK ANAHTARIN YENİSİNİ VERDİLER BİDE BUTUN KİLİTLER DEĞİTİ HIRSIZLIGA KARSI...
1- anahtarınız teminat altına alınmış ise limit dahilinde kaybolma durumunda karşılar fakat tüm kilit sisteminin değişmesi gerekecektir 2-Mekanik arızalar sigorta kapsamında olmadığı gibi periodik bakımlar da sigorta tarafından karşılanmaz 3-Rötuşlar birçok firma tarafından hasarsızlık indiriminizi etkilemeyecek şekilde poliçelere dahil edilir,sigorta şirketinizi arayarak gerekli adresleri ve istisnaları öğrenmeniz yerinde olacaktır.
quote:
Orjinalden alıntı: Zocak
İmzamdaki arabanın (2003 model) asıl anahtarı çalışmıyor.400-500 ytl istiyorlar.Bir diğeri arabada baya çizikler var ve 90 bin bakımı yapılacak.Aracın full kaskosu var.Kasko bunları karşılar mı??Karşılarsa hangileri ve bazı özel durumlar var mı bunlar için???Yardımlarınız için sağolun.
quote:
quote:
Anahtarcımısın kardeş
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: desiya
quote:
Anahtarcımısın kardeş
quote:
quote:
Anahtarcımısın kardeş
Alıntıları Göster
quote:
quote:
Anahtarcımısın kardeş
Ağzımda lokma vardı zor yuttum,az daha boğuluyordum
quote:
Orijinalden alıntı: bureda
quote:
quote:
Anahtarcımısın kardeş
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: bureda
quote:
quote:
Anahtarcımısın kardeş
BENDE
quote:
Orijinalden alıntı: nefmat
quote:
quote:
quote:
Anahtarcımısın kardeş
BENDE
Alıntıları Göster
lan boşunamı verdik 600-700 milyonu
quote:
Orijinalden alıntı: nefmat
quote:
quote:
quote:
Anahtarcımısın kardeş
BENDE
Alıntıları Göster
Bozuk anahtarı karşılayacağını sanmam fakat derseniz ki anahtarı kaybettim aracımın çalınma tehlikesi var. O zaman tüm kilit sisteminizle birlikte anahtarlarınızı da ücretsiz değiştirirler.
quote:
Orijinalden alıntı: ecar limon
Bozuk anahtarı karşılayacağını sanmam fakat derseniz ki anahtarı kaybettim aracımın çalınma tehlikesi var. O zaman tüm kilit sisteminizle birlikte anahtarlarınızı da ücretsiz değiştirirler.
Alıntıları Göster
tüm kilit sistemi niye değişiyorya? imboblizerlı araçta?
quote:
Orijinalden alıntı: Whisper911
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Whisper911
Çalınan anahtarının güvenlik kartıyla size AYNI KODLARA sahip yeni bir anahtar verildiği zaman ne olur 2 adet orjinal anahtar ortada olur. 1.sizin elinizdeki 2. de çaldırdığınızı söylediğiniz.Eee bu durumda da sigorta şirketi arabayı hırsızlığa karşı korumak için kilit sistemini değiştirir.
quote:
Orijinalden alıntı: bureda
quote:
Çalınan anahtarının güvenlik kartıyla size AYNI KODLARA sahip yeni bir anahtar verildiği zaman ne olur 2 adet orjinal anahtar ortada olur. 1.sizin elinizdeki 2. de çaldırdığınızı söylediğiniz.Eee bu durumda da sigorta şirketi arabayı hırsızlığa karşı korumak için kilit sistemini değiştirir.
Alıntıları Göster
quote:
quote:
bütün araçlarda böylemi bilmiyorumda... anahtarın kodunu araçtan silebiliyorsunuz... yani kaybettiğiniz anahtar için bunu silin dediğinizde araçtan siliyorlar o kodu ve araç kesinlikle çalışmıyor...sadece içine girebilirler..
içine girmemesi için anca kilit sistemi değişir... yazık aslında
quote:
Alıntıları Göster
quote:
ben 260 ytl.ye yaptırdım yenisini..arasam bana da yardımcı olur musun?
quote:
Orijinalden alıntı: dranov
quote:
ben 260 ytl.ye yaptırdım yenisini..arasam bana da yardımcı olur musun?
Alıntıları Göster
2005 Ocak ayında maymundan farksız hırsız 3 katlı evi dışarıdan tırmanarak eve girdi ve çantamı çaldı, içinde en geniş tabiriyle "herşey" vardı. Sabah polis geldi, tutanağı tutturdum, ilk gittiğim yer SEAT Yetkili Servisi. Aracı bilgisayara bağlayıp ana anahtarı devre dışı bıraktılar, sadece yedek anahtardan çalıştırdım. Kaskodan da tüm kilit sistemi yeniden yapıldı. Her ne kadar bana "1.000,-" YTL tutacağı söylendi ve kasko deldirildiyse de tuta tuta 300 YTL tutmuştu ve bunu bilseydim cebimden öderdim. Hasarsızlık gittiği gibi diktirmek de mümkün olmadı.