Şimdi Ara

Arabamı çizmişler kasko karşılar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün 2 saatliğine arabayı bir mahalle arasına parketmiştim. Geldiğimde anahtarla kaputun ve kapının çizilmiş olduğunu farkettim. Kasko poliçem delinmeden bu hasarı kasko karşılar mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Sawyer- -- 31 Mayıs 2016; 14:15:28 >

• mini onarım şartlarına uygunsa kaskoyu bozmadan boyuyorlar
  • yanlış biyeremi park etmiştiniz ? öyle bile olsa çizilmesi doğru değil tabi ki. kim çiziyor neden çiziyor anlamıyorum
  • kim çiziyor neden çiziyorun bir çok cevabı var ama şunu diyen gördüm, abi benim arabayı çizmişler gittim bende başkasının arabasını çizdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abuzet

yanlış biyeremi park etmiştiniz ? öyle bile olsa çizilmesi doğru değil tabi ki. kim çiziyor neden çiziyor anlamıyorum

Mahalle arasında boş bir arazi vardı oraya parketmiştim. Başka araçlarda vardı orada onların yanına parketmiştim . Kimsenin girişine çıkışına engel olmayacak şekilde. 2 saatliğine gittim geldim çizmişler öğlen vakti.
  • hocam çiziği pasta-cila ile gidirebiliyorsa o şekilde halletmenizi tavsiye ederim,

kasko şirketinize bağlı olarak ''mini onarım'' şeklinde halledelir lakin bazı sigorta şirketleri

mini onarım işlemini de hasar kaydı olarak işlemektedir.
  • Kamera yokmu etrafta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • damneed D kullanıcısına yanıt
    Evet hocam dün kasko şirketiyle görüştüm. Kimin yaptığı bilinmiyorsa. Beyan verip öyle yaptıracakmışım ve seneye hasarsızlık indiriminden yararlanamayacakmışım.
  • upliftingsky kullanıcısına yanıt
    Maalesef yoktu hocam
  • -Sawyer- kullanıcısına yanıt
    Hocam kaportada göçük,yırtık ve boya kalkma durumu yoksa pasta cila giderilir büyük ihtimalle hem aracınız işlem görmemiş olur. Hemde kaskoyu bozdurmamış olursunuz. Tek hasar koruma teminatı da mı yok kaskonuzda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • damneed D kullanıcısına yanıt
    Hocam poliçeyi inceledim. Mini onarımların hasarsızlığı bozmayacağı yazıyor. 30 cm ye kadar olan anahtar çizikleride mini onarıma giriyormuş.
  • -Sawyer- kullanıcısına yanıt
    aracınızı satarken tramere 5664 mesaj atıldığında kayıt olarak karşınıza gelebilir.

orada ki durum farklı seneye kaskonuzu aynı sigorta şirketinden yaparsanız indirim veriyorlar lakin

başka bir sigorta şirketinden teklif aldığınız da mini onarım tramere işlendiğinden dolayı hasarmış gibi gözüküp

hasarsızlık indirimi vermiyorlar hocam.
  • Bunu yapan insan değil ya. Yazık günah ne istiyorsunuz araçlardan Türkiye şartlarında kolay alınan bir şey değil.
  • Aracınız anladığım kadarıyla metalik gümüş renklerinden.

Bu renklerin genel sıkıntısı lokal boya yapılamaması.

Çiziğin olduğu bölüm lokal olarak boyanır, sonrasında parçaya komple vernik atılır. Satarken lokal olarak boyanıp, verniklendiği anlaşılır, komple boyanmış gibi bir durum oluşmaz.
  • Autoking te ücretsiz yaptır kardeşim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.