Şimdi Ara

Kablolar Kemirilmiş Garanti veya Kasko karşılar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kablolar Kemirilmiş Garanti veya Kasko karşılar mı?

Arkadaşlar motora giden kabloları kedi yada fare bilmiyorum kemirmiş. Biraz tellere de ulaşmış.
    Servise daha gitmedim konuştum satış temsilcisiyle, garanti karşılamaz bir durumda diyor kasko da karşılamaz diyor.

Ben ne yapabilirim arkadaş tüm aksilikler beni buluyor
    O kabloların izole olması gerekmez mi ?

• Kaskoda kesici hayvan kemirmesi diye bir teminat varsa karşılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle geçmişolsun. İlk iş servisi değiştirin, yaptıkları işten haberleri yok. Kasko poliçesinde kemirgen vs. maddesi varsa kasko karşılar, poliçeye bakmadan karşılar/karşılamaz denemez.

Garantiye girmez fakat marka iyi niyet adı altında ciddi indirim yapabilir (markaya ve servise bağlı) yeterli koruma olmadığı için, hasarsızlık bozulmadan tamir edilebilir bu durumda.

• Ben de cok korkuyorum bu durumdan garajda duruyor araba. Sitede kedi cok var fareleri avliyorlardir diye dusunuyorum yalniz fren kablosu falan kemirilse gecmis olsun

• Kasko poliçene ulaş, kemirgenlerin verdiği hasarlar klozu var ise karşılar.

Örnek
    quote:

KEMİRGEN VE DİĞER HAYVANLARIN VERECEĞİ ZARAR KLOZU
    Kara Araçları Kasko Sigortası Genel Şartların A.4-4.13 maddesinde belirtilen “Kemirgen ve diğer hayvanların vereceği zararlar” aşağıda yazılı şartlar dâhinde teminatına dahil edilmiştir.
    ”Kemirgen ve diğer hayvanların, aracın, motor, elektrik ve mekanik aksamına girerek bu kısımlarda sıkışma veya bu kısımlarda kemirme vb.” yollarla vereceği zararlar teminat kapsamına dahildir.
    Evcil hayvanların veya sigortalının araç içinde bulundurduğu hayvanların araç içerisine vereceği zararlar teminat kapsamı dışındadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 15 Ağustos 2020; 18:14:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FE2F1DE54

Öncelikle geçmişolsun. İlk iş servisi değiştirin, yaptıkları işten haberleri yok. Kasko poliçesinde kemirgen vs. maddesi varsa kasko karşılar, poliçeye bakmadan karşılar/karşılamaz denemez.

Garantiye girmez fakat marka iyi niyet adı altında ciddi indirim yapabilir (markaya ve servise bağlı) yeterli koruma olmadığı için, hasarsızlık bozulmadan tamir edilebilir bu durumda.
    Aynen hocam daha bakmadan söyledi. Diyor bana yok garanti karşılamaz, yok kasko da karşılamaz çarpma marpma falan derken dedim vahşi hayvan vs. var dedim diyor vahşi hayvan değil ki kedi fare

Sonra tekrar aradım velev ki tilki girdi kurt girdi o kemirdi nerden kanıtlayacaksınız ki diyorum. Yani bir şey yapmış bunu illa ev kedisi mi olmalı

@TheCaliph_ Hocam kaputa uyumak için kedi giriyor benim o yaptı diye şüphelendim başta.

• Eğer kaskonuzda uygun madde yoksa bence aracınızda oksijen sensörüyle alakalı bir arıza da yoksa kabloların kesik yerlerinden makaron geçirebilirsiniz. Kesik bir kablo gözükmüyor, birbirlerine temas etmemeleri yeterli olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kasko poliçenizi bir okuyun kemirgen hayvanların verdiği zararla ilgili bir madde benim poliçede vardı diye hatırlıyorum. Poliçede varsa kasko karşılar.

• Kablonun girdiği yer nasıl bir yer acaba ? Kablonun payı varsa kablo kesilip , giriş yeri lehimliyse lehimlenebilir. Yada geçirmeli tırnaklı ise daha da kolay. Benimki sadece merak. Siz serviste degistirin mutlaka.

• Tüm kablolarda kemirgen kovucu kimyasallar vardır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.