Şimdi Ara

Direksiyon kutusu tamir mi yoksa çıkma mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
4.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Direksiyon kutusundan hidrolik sızdırıyor tamiri için 500 600 lira diyorlar çıkmasıda 500 lira çıkma alsam nasıl olur tamir dahamı mantıklı yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalnız dikkat edin tamir fiyatına sökme takma da dahildir, ki toplam fiyatın yaklaşık yarısını oluşturur. 500 liraya çıkma alırsanız 250-300 de sökme-takma parası verirsiniz.
  • Hiç direksiyon kutusu görmedim ama keçe vb sızdırmazlık elemanlarından kaçıyordur, çıkma alınan kutununda sızdırmazlık elemanlarının yenilenmesi gerekir. Ayrıca sökme takma parası da cabası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: münzevii

Yalnız dikkat edin tamir fiyatına sökme takma da dahildir, ki toplam fiyatın yaklaşık yarısını oluşturur. 500 liraya çıkma alırsanız 250-300 de sökme-takma parası verirsiniz.
    Neden bu kadar pahalı bunun tamiri acaba

• Sanayide en ufak işçilik bile 50 lira oldu artık. Direksiyon sökme-takma da oldukça meşakkatli bir işlem.
  • bendede kacak vardi cok arastirdim tavsiye uzerine isinde iyi olanlara gittim hepsi yarim agiz konustu yani tamir olur ama tekrar kacirma ihtimali yuksek seklinde konustular tamire 350 sokme takmaya 300 dediler mide bulandi iyice bende cikma aldim 500 liraya 300 de takma 50 de yag 850 ye geldi. Ama cikma kutu suprize aciktir iade kabul eden yerden almak lazim

• Bir de direksiyon tamiri ince işçilik ister. Eğer şehrinizde işinin ehli direksiyon ustası yoksa söktürüp kargo ile bilindik yerlere göndermek gerekir. İstanbul'da direksiyon tamiri Bostancı sanayisinde yapılır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 500 600 lira çok pahalı yazık günah katkı kaçak giderici falan dene bence fiyat çok yüksek geldi bana en fazla 300 lira olmalı tamiri

• quote:

Orijinalden alıntı: Matheas

500 600 lira çok pahalı yazık günah katkı kaçak giderici falan dene bence fiyat çok yüksek geldi bana en fazla 300 lira olmalı tamiri
    Kaçak giderici daha çok zarar vermez mi?

• Benim araçta da çok az kaçak vardı, direksiyon milinin girdiği yerde üst keçe diyorlar sanırım orada hafif sızıntı şeklinde. Sürekli arabayla ilgilenip kontrol etmeyen birinin farkedemeyeceği kadar az. Yetkili servis direk değişim dedi, kutu 8100 TL, garanti yeni bittiğinden %65 indirim felan filan 2900 TL. Birkaç özel servis, bir tane sadece direksiyon tamiri yapan yer ve birkaç sanayi ustası ile görüştüm. Direksiyoncu sadece keçe değişimi olursa 400 - milde işlem gerekirse 700, ustanın birisi keçe değişimine 900 - milde işlem olursa 1300, özel servisler ortalama 1000 TL gibi bir fiyat verdiler. Çıkma parçayı hiç düşünmedim, kaç km'de araçtan ne sebeple söküldüğü belirsiz olduğundan. En uygun fiyatı veren direksiyoncunun da sökme takma konusundaki becerisine güvenemedim. Tamir yapanlar da 1 yıl garanti veriyorlar. Benim araç 103 binde sorun yapmıştı, çıkma parçanın durumunu bilmediğimden tamir ettirdim. Hidrolik dahil 850 ödedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: medvet

Benim araçta da çok az kaçak vardı, direksiyon milinin girdiği yerde üst keçe diyorlar sanırım orada hafif sızıntı şeklinde. Sürekli arabayla ilgilenip kontrol etmeyen birinin farkedemeyeceği kadar az. Yetkili servis direk değişim dedi, kutu 8100 TL, garanti yeni bittiğinden %65 indirim felan filan 2900 TL. Birkaç özel servis, bir tane sadece direksiyon tamiri yapan yer ve birkaç sanayi ustası ile görüştüm. Direksiyoncu sadece keçe değişimi olursa 400 - milde işlem gerekirse 700, ustanın birisi keçe değişimine 900 - milde işlem olursa 1300, özel servisler ortalama 1000 TL gibi bir fiyat verdiler. Çıkma parçayı hiç düşünmedim, kaç km'de araçtan ne sebeple söküldüğü belirsiz olduğundan. En uygun fiyatı veren direksiyoncunun da sökme takma konusundaki becerisine güvenemedim. Tamir yapanlar da 1 yıl garanti veriyorlar. Benim araç 103 binde sorun yapmıştı, çıkma parçanın durumunu bilmediğimden tamir ettirdim. Hidrolik dahil 850 ödedim.
    Çok para vermişsin sen

• Çıkma alırdım ben olsam. Tamir eden ustadan hayır gelmez. Bu ülkede sanayiciye iş yaptırmayın elinizden geldiği kadar verir kalfaya vura kira takar elinde bi çekiç contanın en ucuzunu bulur takar vs vs.

• Literaryy L kullanıcısına yanıt
    Bilerek oldu. Ucuz fiyat verenlere güvenemediğimden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.