Şimdi Ara

Kasko Pert Teklifi Dışında Ne Sunabilir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Pert tazminatının ilk teklifi geldi bana hocam ve düşük olduğunu düşünüyorum. Ne yapmam lazım, yardımcı olabilir misiniz? Kaç kez itiraz etme hakkım var? Tahkime gidebileceğimi vs.. söylemeli miyim itiraz sürecinde? Ve itirazı nasıl yapacağım?

• quote:

Orijinalden alıntı: melothony

Pert tazminatının ilk teklifi geldi bana hocam ve düşük olduğunu düşünüyorum. Ne yapmam lazım, yardımcı olabilir misiniz? Kaç kez itiraz etme hakkım var? Tahkime gidebileceğimi vs.. söylemeli miyim itiraz sürecinde? Ve itirazı nasıl yapacağım?

Özelden detaylı olarak cevap verdim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • melothony M kullanıcısına yanıt

İlk itirazımdan sonra 83.000'e yükseldi teklif. Tekrar itiraz ettim. 95.000 istedim, çünkü muadili o civarda.

2. itirazımdan sonra nihai teklif olduğunu belirttikleri 90.000 ₺'ye yükselttiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melothony -- 4 Kasım 2020; 11:15:45 >
  • Mesela kaskoda suan 191 bin bedel gorunuyor piyasa fiyatı 300 bin civarında pert durumunda kasko 191 bin üzerinden mi hesaplıyor bunu suan araç sağlamken değişme imkanı varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

Kaskoda gözüken değerin önemi yok. O fiyat siz kasko yaparken aracın rayiç fiyatını gösterir. Gerçek değeri, günümüz şartlarındaki rayiç değeridir. Bir şey yapmanız gerekmez şu anda.

90.000 ₺'lik ödemeyi aldım. Mutabakatnameyi imzalarken haklarımı saklı tuttuğumu belirtmiştim. Muadili 95.000 ₺ olduğu için, 95.000 ₺ istediğimi belirten bir dilekçe ile başvurdum sigorta şirketime. 15 gün içinde olumlu cevap gelmez ise, sigorta tahkime gideceğim. Gelişmeleri yazarım yine buradan.

teşekkurler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.