Şimdi Ara

kasko-servis ile ilgili ufak bi soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şu ana kadar hep şirket arabası kullandığım ve allaha şükür daha kaza yapmadığım için servis ve kasko konusunda pek bilgim yok. Sorum şu:
    - Gece arabayı evin önüne parkettiniz. Sabah kalktınız. arabanın ön tarafı yüksek bi araba veya başka bişey tarafından çizilmiş ve ya sürtülmüş ve ya hafif ezik vs..
    Bunu kaskoyla halledebiliyomuyuz? Yoksa sanayiye öylece gidip halletirmek mi lazım? ve ya kendi servisine mi götürmek lazım?
    Hangisidir doğru olan? Yardımlarınız için teşekkürler..

• Şirketinizin kasko poliçelerini yapan acenteyi arayın , anlaşmalı servisinizin hangisi ve nerede olduğunu sorun , poliçenin fotokopisi , kaza raporu , ehliyet ve ruhsat fotokopinizi alın ve o anlaşmalı servise arabanız beraberinde bu evrakları alın , onarım işlemi bittikten sonra ise arabanızı alın bu kadar basit ...
  • elinde karşı tarafın 8 de 8 suçlu olduğuna dair bi kaza raporun yoksa (ki yok adam geçerken çizmiş) kasko hiç bi şey yapmaz. Yapmaz dediğim beleşe yapmaz. Ya istediğin bi yere götürüp parası ile yaptırıcan, ya da kasko anlaşmalı özel servisine götürüp kaskonu bozdurucan. Yani arabayı beleş yapıcaklar ama hasarsızlığın bozulacak...
  • beyler ikinize de teşekkürler cevaplar için..
    guide - senin dediğine göre para vermeden bu işi hallediyoruz..Anlaşmalı servisleri sigorta şirketi en başta verdi - hepsinin listesi elimde var..Ancak..
    xxxbagcinin dediğine göre de para vermeden bundan sıyıramicaz - hasarsızlık bozulmadan..
    Hangisi doğrdudur ki acep? (Kim yaptı nası yaptı - karşıda bi muhattap yok gördüğünüz gb..)
  • Benim dediğimi uygulayınız , olması gereken budur ve muhattap vs ile kafanızı karıştırmayınız ... Bu arada illaki hasarsızlığınız bozulacaktır çünkü rücu durumu söz konusu değildir ...
  • sabah kalktığında eğer araban cizik-ezikse karakola rapor tuttur kaskodan alırsın paranı
    polis rapor tutmadan kasgodan para alamazsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erenuz
    sabah kalktığında eğer araban cizik-ezikse karakola rapor tuttur kaskodan alırsın paranı
    polis rapor tutmadan kasgodan para alamazsın.

Bu olay daha öncede konuşulmuştu, 1 yıl kadar falan önce hatta tahminim guide hatırlar ben onun yazdıklarını hatırladım. Ben aracımı otoparktan geri geri çıkarken demire vurmuştum, büyük bir hasar değildi ve benden rapor istemediler. Sadece serviste kazanın oluşunu falan bir dilekçe şeklinde yazmıştım. Kasko sahibinin beyanı yeterli oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.