Şimdi Ara

KASKO ŞİRKETLERİ En iyisi, en kötüsü? Hangisini tercih edelim? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
3
Favori
130.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fremdsprache -- 30 Eylül 2011; 0:42:37 >
  • tekrar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fremdsprache -- 30 Eylül 2011; 0:42:15 >
  • yapı kredi siğorta kullana yok mu?

ben yıllardır yks kullanıyorum. bir kere hasar ve bir kere de cam işim düştü. sorunsuz tıkır tıkır hallettim. genel anlamda MEMNUNUM....
  • birçok yerde aracın tamir masrafı %50 yi geçerse perte çıkar yazıyor ancak axa'da %85 olduğu söyleniyor. diğer şirketlerin perte çıkarma oranları nedir acaba?
  • Benimki euroka haftaya belli olur nasil bir sirket oldugu
  • quote:

Orijinalden alıntı: portiwashere

Benimki euroka haftaya belli olur nasil bir sirket oldugu

hayırdır hafataya kaza yapmayı mı planlıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

quote:

Kaputum degisti parayi ne zaman alacagim onun icin 1 hafta oldu daha ses yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -ottoman-

quote:

Kaputum degisti parayi ne zaman alacagim onun icin 1 hafta oldu daha ses yok.

ben de hayırdır dedim ne oluyor,inşallah en kısa sürede alırsınız.
  • Tesekkurler
  • En iyi kasko sirketi sen kaza yapinca belli olur derler hep

Ama allianZ axa vazgecmiycen bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

En iyi kasko sirketi sen kaza yapinca belli olur derler hep

Ama allianZ axa vazgecmiycen bence

bu perte çıkarma konusuna takılana kadar axa idi ilk tercihim zaten, ancak %85 ten sonra perte çıkarması, umarım gerek kalmaz ama araç %80 bile tutacak kadar masraf olsa, dağılsa yani tamir ettirip verecekler demek oluyor, ben o araca güvenip de binemem ki. ama güvenilir firma olarak da iyi, karar vermek zormuş gerçekten.
  • aviva sa
  • EĞER SİGORTACIYSANIZ.. SBN SİGORTA VE EURO SİGORTANIN NE KADAR KÖTÜ HİZMET VERDİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİYORSUNUZDUR.. BEN HASAR İŞLERİ İLE UĞRAŞIYORUM VE BU İKİ ŞİRKETLE UĞRAŞMAKTAN BIKTIM ARTIK. SAKIN İŞİNİZ OLMASIN..
    AXA, ALLIANZ VE ZURICH SİGORTA EN İYİLER ARASINDA ŞUANDA. EN HIZLI ÇÖZÜM BUNLARDA..
  • ARKADAŞLAR DİĞER KASKO ŞİRKETLERİNİ BİLMİYORUM AXA SİGORTADAN RESMEN NEFRET ETTİM.ARAÇLA KAZA YAPTIM UFAK BİRŞEY (ÖN TAMPON,SOL ÖN FAR,SOL ÖN ÇAMURLUK )DEĞİŞTİ TOPLAM 1.500 LİRALIK BİR HASAR YANİ. BEN MALTEPEDE BİR YERE YÖNLENDİRDİLER ORDA BENİ 1 HAFTA BEKLETTİLER YOK PARÇALAR GELİYOR YOK PARÇALARDA SIKINTI VAR.1 HAFTA SONUNDA BENİ ARADILAR DEDİLERKİ BİZ AXA SİGORTA OLARAK O USTAYLA KAVGA ETTİK SİZİ ATAŞEHİRDEKİ FARKLI BİR YERE YÖNLENDİRİYORUZ.RESMEN KAFAMDAN KAYNAR SULAR DÖKÜLDÜ BENİ O SALAK USTANIN PEŞİNDEN RESMEN 1 HAFTA KOŞTURDULAR ARABA ŞUZAMAN HAZIR YOK PARÇADA ŞÖYLE SIKINTI VAR ATAŞEHİRDEKİ YERDEDE TOPLAM 3 GÜN BEKLETİLDİKTEN SONRA ARACIMA KAVUŞTUM EN SONUNDA.

1)10 GÜNLÜK SÜRE ZARFINDA YEDEK BİR ARAÇ İSTEĞİM OLDU KARŞILAMADILAR !(sözleşmede kaza durumlarında yedek bir araç yazmasına rağmen)
    2)Parça konusunda resmen rezilliğin ötesinde bir bekleme süresi yaşadım
    3)Telefondaki konuşma tarzları resmen adamın sinirlerini bozuyor
    4)ÇOK LABALİ VE ÇOK SAYGISIZCA KONUŞUYORLAR

OCAK AYINDA KASKOMUN SÜRESİ BİTİYOR VE YENİ BİR KASKO YAPTIRACAĞIM İÇİN KENDİMİ HİÇ BUKADAR MUTLU HİSSETMEMİŞTİM.AYNI ŞİRKETTE KALIRSAM DİĞERLERİNE GÖRE 200-300 LİRALIK BİR İNDİRİM OLUCAK.AMA BUNA RAĞMEN BEN ARACIMA BAŞKA BİR SİGORTADA YENİ BİR KASKO AÇTIRICAM.SİZ SİZ OLUN AXA SİGORTANIN YANINA YAKLAŞMAYIN.

BU ARADA ÖNERİNİZ VARSA MESAJLARINIZI BEKLİYORUM

• 3 yıldır anadolu sigorta kullanıyorum; geçen yıl kaldırıma çıkmıştım arabamla, önce polisi sonra kasko şirketimi aradım kasko şirketim çekiçiyi 5 dakikada gönderdi, polis bile sonra geldi, telefonla çok ilgiliydiler, sonrasında hiç sıkıntı çıkmadı zaten, 2009 yılında da yayaya çarpmıştım arabam 1 hafta serviste kaldı bu sürece ikame araç verdi kaskom, hatta kimileri için farketmeyecek ama beni çok üzen bir olay yaşamıştım devamında arabamın tüm hasarını suç yayada olduğu için sigorta şirketi gitti yayadan aldı, bunu sonradan ilişkimiz kazadan dolayı gelişen çarptığım çocuğun babası söyleyince kaynar sular başımdan dökülmüştü ama hukuki açıdan yapacak birşey yoktu, sonuç olarak anadolu sigortayı kullanmaktan çok memnunum
  • merhabalar. arkadaşlar. 2010 aralık ayında yeni aldığım opel astra clasic 3 cdti easytronic aracımın ak sigortadan kaskosu bitmek üzere.
    kaskomu yenilemek istiyorum hasarsızlık indirimiyle, ancak bu sigorta şirketlerinden hangisini seçeceğimi tam olarak bilemiyorum. hepsi ayrı fiyat ve değişik kloslar veriyor.
    benim merak ettiğim bu şirketlerden hangisi tam olarak başımı ağrıtmaz.
    ve ufak çarpma kaporta göçükleri kırılmalarda hasarsızlık indirimim bozulmaz. önceki mesajlarda bazı şirketlerin 1500 tl ye kadar herhangi bir çarpma kırılmada kasko hasarsızlık indiriminin bozulmayacağını yazmışlar. bu şimdiki poliçelerdede geçerlimi f/p bakımından hangisi ideal sizce?
    yardımlarınızı bekliyorum acente olarakta.
  • BEN BU SENE ERGO ZANNEDERKEN SİGORTACININ SAKATLIĞINA GELİP DUBAİ GRUP SİGORTAYA YAPTIRDIM.İÇİM RAHAT DEĞİL AMA NE YAPSAM BİLMİYORUM. EN İYİSİ KAZAYA KARIŞMAMAK
  • gerek şirket araçlar gerekse de kendi araçlarımda çok farklı sigorta firmaları ile iş yaptım. ve şunu söyleyebilirim ki esas ve önemli olan sigortacınızdan çok sigorta poliçenizdir. çok önemli kısımlar var, bunlara dikkat etmek gerekiyor. örneğin ihtiyari mali mesuliyet. karşı tarafın hasarını ödeyen kloz budur ve ne kadar yüksekse doğal olarak o kadar garanti altındasınız. 50-100 tl ucuza kasko yaptırıp sevinmek yerine bu tür ince nüanslara dikkat etmek lazım.
    mesela kaza anında ikame araç veriyor mu vermiyor mu? veriyorsa hangi hallerde veriyor? önemli bir konu.
    bir diğer hususta sizin aracınızın markası neyse onunla anlaşmalı olan ya da onda hasarı az gözüken dolayısı ile aynı şartlarda daha ucuza kasko yapacak olan firmayı bulun. ama sakın kaskodan herşeyi kısıp, neredeyse zorunlu trafik sigortası şartlarında bir kasko yaptırıp ucuza kasko yaptırdım diye heveslenmeyin.
    marka olarak ben anadolu sigortanın kurumsal olduğunu belirteyim sadece. yani poliçenizde ne yazıyorsa sıkıntısız alırsınız ama kurumsal olmanın dezavantajı ile biraz hantallar.

• quote:

Orijinalden alıntı: wind06

gerek şirket araçlar gerekse de kendi araçlarımda çok farklı sigorta firmaları ile iş yaptım. ve şunu söyleyebilirim ki esas ve önemli olan sigortacınızdan çok sigorta poliçenizdir. çok önemli kısımlar var, bunlara dikkat etmek gerekiyor. örneğin ihtiyari mali mesuliyet. karşı tarafın hasarını ödeyen kloz budur ve ne kadar yüksekse doğal olarak o kadar garanti altındasınız. 50-100 tl ucuza kasko yaptırıp sevinmek yerine bu tür ince nüanslara dikkat etmek lazım.
    mesela kaza anında ikame araç veriyor mu vermiyor mu? veriyorsa hangi hallerde veriyor? önemli bir konu.
    bir diğer hususta sizin aracınızın markası neyse onunla anlaşmalı olan ya da onda hasarı az gözüken dolayısı ile aynı şartlarda daha ucuza kasko yapacak olan firmayı bulun. ama sakın kaskodan herşeyi kısıp, neredeyse zorunlu trafik sigortası şartlarında bir kasko yaptırıp ucuza kasko yaptırdım diye heveslenmeyin.
    marka olarak ben anadolu sigortanın kurumsal olduğunu belirteyim sadece. yani poliçenizde ne yazıyorsa sıkıntısız alırsınız ama kurumsal olmanın dezavantajı ile biraz hantallar.

dikkat çektiğiniz noktalar cidden önemli. peki aracımın markasıyla anlaşmasının olup olmadığını, internet sitelerindenmi öğrenebilirim?
    birde hasarsızlık indirimi hangi durumlarda bozulmaz. örnek kaldırıma çarpma saksıya çarpma gibi göçmeler felan boya yaptırma durumlarındaki muafiyet ne şekilde düzenleniyor.
    acente olarakta çok kafamda ciddi şüpheler var.
    bu konudada tavsiyede bulunabilirmisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RENAT27 -- 8 Aralık 2011; 20:06:01 >

• Mesajım bulunsun
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.