Şimdi Ara

KASKO ŞİRKETLERİ En iyisi, en kötüsü? Hangisini tercih edelim? (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
3
Favori
130.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç bir zaman acentalarla uğraşma riskini alamadım. bunca yıldır 1 kere haric tüm işlerimi yapı kredi sigortadan yaptırıyorum.
    poliçelerimi, antalya bölge müdürlüğünden kestiririm. zaten yıllardır gide gele satış yönetmeni ile aile dostu da olduk.

4 kere işim düştü. sıkıntısız dertsiz hallettim. çok memnunum, vazgeçip başka bir yere gidebileceğimi düşünemiyorum bile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: paanther

hiç bir zaman acentalarla uğraşma riskini alamadım. bunca yıldır 1 kere haric tüm işlerimi yapı kredi sigortadan yaptırıyorum.
    poliçelerimi, antalya bölge müdürlüğünden kestiririm. zaten yıllardır gide gele satış yönetmeni ile aile dostu da olduk.

4 kere işim düştü. sıkıntısız dertsiz hallettim. çok memnunum, vazgeçip başka bir yere gidebileceğimi düşünemiyorum bile...

Antalya bölge müdürlüğü ilginç çalışıyormuş benim bildiğim yapı kredi sigorta bölge den sigorta kesmez en yakın acentesine yönlendirir.Ankara bölge müdürlüğü o şekildeydi eskiden.Ama şirket tercihiniz çok başarılı asla baş ağrıtmayan şirketlerden ve çoğu insanda yapı kredi sigorta' yı bilmez.Fakat bu işten acenteler de ekmek yiyor doğru dürüst bir acente bulursanız bence daha iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: PamirSAROS

quote:

Orijinalden alıntı: paanther

hiç bir zaman acentalarla uğraşma riskini alamadım. bunca yıldır 1 kere haric tüm işlerimi yapı kredi sigortadan yaptırıyorum.

Antalya bölge müdürlüğü ilginç çalışıyormuş benim bildiğim yapı kredi sigorta bölge den sigorta kesmez en yakın acentesine yönlendirir.Ankara bölge müdürlüğü o şekildeydi eskiden.Ama şirket tercihiniz çok başarılı asla baş ağrıtmayan şirketlerden ve çoğu insanda yapı kredi sigorta' yı bilmez.Fakat bu işten acenteler de ekmek yiyor doğru dürüst bir acente bulursanız bence daha iyi olur

her ne kadar acentalarında kazancını zaman zaman düşünsemde, yaklaşık 8 yıldır yks akdeniz bölge müdürlüğü ile çalışırım.
    acentacı arkadaşlar kusuruma bakmasın, 43 yaşındayım bundan sonra alışkanlıkları değiştirmek biraz zor oluyor.

• En iyisi tanıdık sigortacıdır. Sigorta Acentasını tanıyorsan risk gerçekleştiği anda arkanda olur ve zararı karşılamada yardımcı olur diyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ice Tea

En iyisi tanıdık sigortacıdır. Sigorta Acentasını tanıyorsan risk gerçekleştiği anda arkanda olur ve zararı karşılamada yardımcı olur diyorum...

Ufak şirketlerde bu lazım doğru çünkü hasarın ödenmemesi yada kesintiye uğraması için takla atar dururlar acente şirkete aman yapma etme şöyle böyle der ödetir büyük şirketler de buna gerek yoktur arabanız pert dahi olsa acenteye pek iş düşmez
  • Arkadaşlar hep arabadan konuşuyoruz ama merak ediyorum arabamız kadar kaçımız kirada oturduğumuz ev eşyalarımızı yada kendimize ait evimizde hem eşyalarımızı hem evimizin masraflarını düşünüyoruz.Diyelimki hırsız girdi evinizden birşeyler çaldı bunları kim karşılayacak SİGORTA diyelimki evinize su bastı kiracısınız mobilyalarınız şişti kim ödeyecek SİGORTA ev sizin su boruları su kaçağı yaptı duvarda su sızıntısı var fayanslar kırılacak değiştirilecek işçiliğ var malzemesi var kim karşılayacak SİGORTA hırsız eve girmeye teşebbüs etti çelik kapıya zarar verdi fakat giremedi kapınızı kim yaptıracak SİGORTA gece gezmeden geldiniz saat 2-3 arabanız yok yada diyelimki var sokaklarda dolaşıp kapıyı açtırmak için çilingirmi arayacaksınız hayır Sigorta şirketinizin asistan hizmetini arayıp cep telefonunuzu ve poliçe numaranızı vermeniz yeterli çilingiriniz yarım saat içinde kapınızda olacak ve evinize gireceksiniz yine bu hizmeti ücretsiz SİGORTA karşılayacak,halınız parkeniz mobilyanız camınız ufak bir zarar gördü tıpkı kaskolar' da olduğu gibi konut mini onarım hizmeti ( bazı sigorta şirketlerinde mevcuttur ) kapsamın da zararınızı gidereceksiniz.Ve tüm bu hizmetlere günde sadece **0.50 kuruşa sahip olabileceksiniz.

Bunun için tek yapmanız gereken bana açık adresinizi ve tc kimlik numaranız ile birlikte ev sizin ise evinizin değeri ve içindeki eşyalar evde kiracı iseniz sadece eşyalarınızın ortalam tutarı ve mail adresinizi PM atmanız en kısa sürede teklif çalışmalarını mail adresinize göndereceğim ve poliçelerin kapsamlarını okuyup bilgi edinebileceksiniz.

** Evin bulunduğu İl, İlçeye ve evinize vereceğiniz değerlere göre değişiklik gösterebilmektedir.Kiracıyım sadece eşyalarıma sigorta istiyorum çok bir eşya sahibi değilim derseniz bu fiyat daha da düşecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PamirSAROS -- 16 Aralık 2011; 12:44:48 >

• Ve kaçımız kendimizi ve ailemizi düşünüyoruz.Ferdi kaza poliçesi sahibi olanınız varmı ? Ferdi Kaza poliçesinin kapsamın da herhangi bir kaza sonucu sürekli sakat kalmanız durumunda size yada size bakmakla yükümlü kişilere ölüm halin de ise kanuni varislerinize isterseniz peşin olarak isterseniz sigorta şirketi ile görüşerek taksitler halinde belirleyeceğiniz miktarı ödeme olarak alabilirsiniz.Mesela örnek bir tablo yazacak olursam fikren ve elle çalışılan meslek grupların da olan bir kişi seçiyoruz yaş 16-65 yaş arası motor kullanmıyor ve spor yapmıyor diyoruz 100.000 TL teminat koyuyoruz yıllık ödeyeceğiniz prim tam 73.50 TL bu prim de kredi kartınıza 3 taksit oluyor.Bu 100.000 TL primi yükseltebiliyoruz veya 50.000 TL ye de çekebiliyoruz.Bir tanıdığımız yolda aracı ile giderken arabanın açık olan camından yandaki kamyonun tekerinden fırlayan taş geliyor ve gözünü zedeleyip tek gözünün göremez hale gelmesine neden oluyor ferdi kaza poliçesi olsaydı kaza sonucu sakat kaldığı için sigorta şirketin den belirlediği teminatı alabilecekti.

Bu sigortayı bankalardaki hayat sigortaları sağlık sigortaları gibi sigortalar ile karıştırmayınız.Bu ülkemiz de her an bir sürücünün kırmızı ışıkta geçip bize zarar vermesi başımıza her an her yerden bişey düşebilecek olması sürücülerin şaka yollu eğlenmek amaçlı da olsa üstümüze araba sürmesi her an bir olay sonucu yaralanıp sakat kalma ihtimaline karşı çok faydalı ve gereki bir sigortadır.Kimse bu konuyu pek bilmediği için anlatma ihtiyacı duydum ama bilenler de çok memnunlar.Bazı kişiler ben öldükten sonra aileme para kalsa ne diyorlar ama bu yanlış bir düşünce çünkü bakmakla yükümlü olduğunuz kişiler olabilir her yıl belirli ufak bir prim karşılığı 250.000 TL teminatlı bir poliçe yaptırsanız ve kaza sonucu vefat etseniz ailenize 250.000 TL para kalsa kötümü ? Benim kendi adıma yapmış olduğum 250.000 TL teminatlı sigortam var.Eğer bu poliçeden fiyat almak yada yaptırmak isterseniz bama PM den tc kimlik numaranızı mesleğinizi ( grupları var fiyatlar değişiyor grupları aşağıda belirteceğim ) düzenli spor yapıp yapmadığınızı ( spor salonuna gitmek düzenli antreman ile tenis oynamak futbol oynamak gibi ) ve motor kullanıp kullanmadığınızı belirtirseniz istediğiniz teminat limiti doğrultusun da mail adresinize teklifinizi gönderebiliriz.Teminatı siz belirleyebiliyorsunuz.İsterseniz alt sınırı 50.000 TL tavsiye ediyorum ondan sonra üst limit 750 milyara kadar belirleyebilirsiniz tabi ona göre de ödeyeceğiniz rakam değişecektir.

MESLEK GRUPLARI ŞU ŞEKİLDEDİR.

1- DEVAMLI OLARAK MAKİNA VE BEDENEN ÇALIŞANLAR/ELLE ÇALIŞANLAR
    2- ELLE VE BEDENEN ÇALIŞANLAR
    3- FİKREN VE ELLE ÇALIŞANLAR
    4- MESLEKİ FAALİYETTE BULUNMAYANLAR

Mesleki faaliyette bulunmayanlar ev hanımları olabilirler emekli olmuş kişiler olabilirler.Bence ihmal edilmemesi gereken bu poliçeyi değerlendirmenizi isterim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: errrrr

groupama dan kaskom vardı. bir kez kullandım. sıkınti çıkmadı.ama ilk 2 yıl iyi fiyat verdiler ondan sonra hasarsızlık indirimleri güme gitti gibi. kasko konusunda herkes büyük şirketlerden şikayetçi gibi şaşırdım bende.konu sigorta ve sigortacılar olunca insan çok şüpheci oluyor. ülkemizde hak arayanı deli,enayi yerine koyan sistem de buna eklenince ne yapacağımı şaşırıyorum. groupamada hasarsızlık koruma vardı. 3.basamaktan 1 e indim fiyat uçtu. cevaplar için teşekkürler..

En güzel hasarsızlık koruma Anadolu Sigorta' da kimse çift hasara hasarsızlık koruma vermiyor ve aracınız pert e ayrılmadığı sürece hasarsızlık korunuyor bazı firmalar arabanın % bilmem kaçını ( firmasına göre değişebiliyor ) geçtiği vakit hasarınızı korumuyor mesela 50 ise 40 a çekiyor ama anadolu da bu olay kesinlikle yok.

bunu öğrenmemiz iyi oldu. en azından anadolu sigortanın bu güzel imkanından faydalanmış bulundum. trafik sigortamıda aynı firmadan yaptırdım.
    peki bu hasarsızlık koruma ne kadarlık hasara kadar bozulmuyor?
    bende 2 hasara kadar koruma klosunu eklettirdimde poliçeme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RENAT27 -- 16 Aralık 2011; 14:37:23 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RENAT27

quote:

arkadaşlar aracımın kaskosunu yenileyeceğim. şu anda en iyi teklfi sompo-japan firması verdi. fiba sigortayı almışlar, adı sompo-japan olmuş. vsiyeniz nedir? başım ağrır mı?

ben her zaman şunu söylerim. bühçe olarak sigorta şirketi şimdi yanınızda oluyor gibi gözüksede, dar gün dostu olan kaliteli bir sigorta şirketini tercih edin derim.
    daha sonra 50- 100 tl için başınız ağrır.
    eğer indirimli kasko yapan biyer arıyorsanız donanım haber sitesine özel %20 indirim yapan ümit beyden teklif alabilirsiniz.
    yardım ve sigorta işlemleri konusuna bakarak ulaşabilirsiniz.
    tabi burdaki sigortacı arkadaştanda teklifleri değerlendirin derim.
    mutlaka kloslardaki teminatlara dikkat edin. araştırıp ona göre yaptırın. kırpma full kaskoya kurban gitmeyin. benim size tavsiyem teminatlar olarak ihtiyari sorumluluk ölüm yaralanma teminatlarını en az 10000 tl ölüm sakatlanma 10000-20000 tl olarak belirleyin. birde seçeceğiniz sigortada hasarsızlık indirimi koruma klosu varmı bunuda sorgulayın.
    gerisi zaten standart kloslar.

Çok doğru söylüyorsunuz 50-100 TL için ufak firmalar üzerinde durulmaz.Sompo japan fiba sigorta idi finansbankın bankacılık zihniyetinin di çeviremediler devrettiler alanlar da japonya firması yani bana 300 TL ye kasko kesseler 300 fazla verir axa ergo anadolu giderim ilk etap ta.

Ümit bey dediğiniz sanırım güneş sigorta acentesi indirimi de güneş sigorta' dan yapıyor denk gelmiştim yazılarına.Şahsen ben güneş sigorta' ya da pek sıcak bakmıyorum ama müşterilerin tercihlerine karışamam.

ben kasko sigortamı uzun araştırmalarımdan sonra, ümit beyden yaptırdım. benimde güneş sigortayla ilgili şüphelerim olduğundan baştan eledim. ancak donanım haber üyelerine sağladığı indirimle beraber güzel bir tekliften sonra anadolu sigortayı tercih ettim.
    kendisinin anlaşmalı olduğu sigorta şirketleri anadolu, ergo, güneş sigorta acentelikleri.

• quote:

quote:

groupama dan kaskom vardı. bir kez kullandım. sıkınti çıkmadı.ama ilk 2 yıl iyi fiyat verdiler ondan sonra hasarsızlık indirimleri güme gitti gibi. kasko konusunda herkes büyük şirketlerden şikayetçi gibi şaşırdım bende.konu sigorta ve sigortacılar olunca insan çok şüpheci oluyor. ülkemizde hak arayanı deli,enayi yerine koyan sistem de buna eklenince ne yapacağımı şaşırıyorum. groupamada hasarsızlık koruma vardı. 3.basamaktan 1 e indim fiyat uçtu. cevaplar için teşekkürler..

En güzel hasarsızlık koruma Anadolu Sigorta' da kimse çift hasara hasarsızlık koruma vermiyor ve aracınız pert e ayrılmadığı sürece hasarsızlık korunuyor bazı firmalar arabanın % bilmem kaçını ( firmasına göre değişebiliyor ) geçtiği vakit hasarınızı korumuyor mesela 50 ise 40 a çekiyor ama anadolu da bu olay kesinlikle yok.

Nasıl yani diyelim ki bir kaza yaptık ( araç perte çıkmadı) masrafı ne olursa olsun kasko bozulmuyor mu? Eğer böyleyse hemen Anadolu sigortaya koşuyorum, mini onarım falan hikaye kalıyor bunun yanında.

• quote:

Orijinalden alıntı: isqwild

quote:

quote:

Nasıl yani diyelim ki bir kaza yaptık ( araç perte çıkmadı) masrafı ne olursa olsun kasko bozulmuyor mu? Eğer böyleyse hemen Anadolu sigortaya koşuyorum, mini onarım falan hikaye kalıyor bunun yanında.

Hasarsızlık indiriminiz ile anadolu sigorta' dan kasko kestirirseniz hasarsızlık indiriminizi bozmadan tamir ettirebilirsiniz hasar meblağı önemli değil üstelik bunu çok az bir fark ile 2 tane alabilirsiniz yani 2 hasar yapsanız da hasarsızlık koruma kullanabilirsiniz sistem üzerindeki adı çift hasar korumadır.Anadolu Sigorta' ya koşmanıza gerek yok özelden bana ulaşırsanız size sonuna kadar yardımcı olabilirim

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hasarsızlık indiriminiz ile anadolu sigorta' dan kasko kestirirseniz hasarsızlık indiriminizi bozmadan tamir ettirebilirsiniz hasar meblağı önemli değil üstelik bunu çok az bir fark ile 2 tane alabilirsiniz yani 2 hasar yapsanız da hasarsızlık koruma kullanabilirsiniz sistem üzerindeki adı çift hasar korumadır.Anadolu Sigorta' ya koşmanıza gerek yok özelden bana ulaşırsanız size sonuna kadar yardımcı olabilirim

Peki bu sadece Anadolu sigorta da mı var?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki bu sadece Anadolu sigorta da mı var?

benim bildiğim kadarıyla ergo sigortadada vardı.

• axadan uzak durun autoking ile anlaşması bile yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: postal58

axadan uzak durun autoking ile anlaşması bile yok

Aynen katılıyorum.150 tl lik mini onarım var yılda 1 defa diye utanmadan söylüyorlar birde. 150 tl den ucuza onarım ne yapılabilir acaba bir araca hiç araştırmamışlar herhalde.
  • quote:

quote:

Aynen katılıyorum.150 tl lik mini onarım var yılda 1 defa diye utanmadan söylüyorlar birde. 150 tl den ucuza onarım ne yapılabilir acaba bir araca hiç araştırmamışlar herhalde.

150 liralik hakla pasta cila dahi yapmazlar, ic dis 5-6 kere yikatmaya goturuyosunuz
  • quote:

kasko fiyatlarıda yüksek baya.
  • quote:

Auto King ile yok ama Otto Zenitt ile var ikiside aynı yerde ikiside çok kaliteli hizmet veriyor.. Bilginize..
  • otoo zenit dediğin yer kaç yerde var be dalga mı geçiyorsun 150 TL olayına ne diyeceksin? ben yaptırdım axadan yandım siz yanmayın kasko bitsin direkt başka firmaya yönelecem
  • Uzun süredir Eureko sigorta ile çalışıyoruz ve oldukça memnunuz. Yılda üç kez çizikler ve göcükleri (küçük hasar hizmeti) kaskonuz etkilenmeden yaptırabiliyorsunuz. Kaza durumunda onarılan aracınızdan memnun kalmazsanız, yeni bir onarım talep edebiliyorsunuz. Yılda bir kez ön, yan, arka fark etmez camlarınızda çatlama veya kırılma meydana gelirse, ücretsiz olarak değiştirebiliyorsunuz. Müşteri memnuniyeti açısından da oldukça memnunuz. Aklıma gelenler bunlar şu anlık. Kısacası, aracım garanti'de.. :))

Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.