Şimdi Ara

KASKO ŞİRKETLERİ En iyisi, en kötüsü? Hangisini tercih edelim? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
3
Favori
130.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: isqwild

quote:

Orijinalden alıntı: PamirSAROS

quote:

Orijinalden alıntı: isqwild

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: errrrr

groupama dan kaskom vardı. bir kez kullandım. sıkınti çıkmadı.ama ilk 2 yıl iyi fiyat verdiler ondan sonra hasarsızlık indirimleri güme gitti gibi. kasko konusunda herkes büyük şirketlerden şikayetçi gibi şaşırdım bende.konu sigorta ve sigortacılar olunca insan çok şüpheci oluyor. ülkemizde hak arayanı deli,enayi yerine koyan sistem de buna eklenince ne yapacağımı şaşırıyorum. groupamada hasarsızlık koruma vardı. 3.basamaktan 1 e indim fiyat uçtu. cevaplar için teşekkürler..

En güzel hasarsızlık koruma Anadolu Sigorta' da kimse çift hasara hasarsızlık koruma vermiyor ve aracınız pert e ayrılmadığı sürece hasarsızlık korunuyor bazı firmalar arabanın % bilmem kaçını ( firmasına göre değişebiliyor ) geçtiği vakit hasarınızı korumuyor mesela 50 ise 40 a çekiyor ama anadolu da bu olay kesinlikle yok.

Nasıl yani diyelim ki bir kaza yaptık ( araç perte çıkmadı) masrafı ne olursa olsun kasko bozulmuyor mu? Eğer böyleyse hemen Anadolu sigortaya koşuyorum, mini onarım falan hikaye kalıyor bunun yanında.

Hasarsızlık indiriminiz ile anadolu sigorta' dan kasko kestirirseniz hasarsızlık indiriminizi bozmadan tamir ettirebilirsiniz hasar meblağı önemli değil üstelik bunu çok az bir fark ile 2 tane alabilirsiniz yani 2 hasar yapsanız da hasarsızlık koruma kullanabilirsiniz sistem üzerindeki adı çift hasar korumadır.Anadolu Sigorta' ya koşmanıza gerek yok özelden bana ulaşırsanız size sonuna kadar yardımcı olabilirim

Peki bu sadece Anadolu sigorta da mı var?

Hasarsızlık koruma 2 adet sadece Anadolu Sigorta' da var Ray Sigorta,Ergo Sigorta da birer tane var allianz da yok yapı kredi de yok bildiğim kadarıyla güneşte ve ak sigorta' da da yok Axa da kendi içinde belirli miktarlarda koruma yapıyor yani seneyede devam ederseniz koruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: postal58

axadan uzak durun autoking ile anlaşması bile yok

Aslına bakarsanız Axa nın en avantajlı yönü sorunsuz hasar ödemeleri müşteri mağdur etmemesi bunun dışında ne araçtan çalınan kişisel eşyalarınızı karşılıyor ne mini onarım var.Evet mini onarım var fakat yeni başladı ve yukarıda arkadaşımızında söylediği gibi otto zenith ile sözleşme yapıldı ama bu otto zenith her şehirde yada bir kaç şehirde varmı derseniz hayır yok varsada bizde acente olarak bilemiyorum çünkü web siteleri hiç iç açıcı değil.Ama şunuda söylemek isterim Axa yaş tahtaya basmaz bir bildikleri kesin vardır o firma auto king ten üstün bir yönü vardır yada daha hızlı gelişecektir yoksa Axa da auto king ile anlaşır emin olun. çünkü gidin axa sigorta dışındaki sigorta şirketlerine ve acentelere hepsi axa nın alt yapısını över ve biz onlar gibi olamayız en az 10 yıl lazım zaten o sürede onlar yine son sürat gelişir derler ilginç bir çalışma prensipleri var Axa' nın.

• Http://www.buraksigorta.com

Kasko Teklifi almal için formu doldurmanız yeterli en kısa zamanda teklifiniz hazır
  • http://www.buraksigorta.com

Teklifiniz en kısa sürede hazır.
  • Arkadaşlar nasılsınız ne var ne yok forum pek durgun bu aralar.
  • Arkadaşlar reklam gibi olacak ama @PamirSAROS arkadaşa yardımlarından dolayı teşekkür etmek istiyorum.

Geçtiğimiz haftalarda Reno Safrane marka bir araç aldım bakımlarını birkaç gün önce tamamlayıp yollara düştük.

Sigorta için araştırma yaparken Forumumuzdan Pamir arkadaşımızla tanışıp kafama takılanları sordum oda sağolsun engin bilgilerini saatlerce sıkılmadan paylaştı aydınlattı.

axa dan düşündüğüm trafik sigortasına ilk olarak 330 küsür fiyat çıkmasına rağmen sonradan nasıl olduğunu anlamadım ama 267 küsür liraya kredi kartına 3 taksit olarak PamirSaros arkadaşımız yaptı.

Arkasından yapı kredinin 1300-1350 tl teklif verdiği kasko teklifini ilettim ertesi gün poliçeye eklenmeyen otogaz sisteminide ekleyerek 1250 küsür (birkaç lira eksik fazla olabilir) teklif gönderdi ve düz 600*2 olarak çekebileceğini belirtti.
    Bunun üzerine kartımdan 600 tl yi çekti ve kalanını önümüzdeki ay çekeceğini belirtti yani 600 tl daha borçluyum :)

Poliçeleri mailimi gönderdi birer çıktısını aldım yanıma aynı gün kargoya vererek istanbuldaki adresime gönderdi (Sanırım dün itibariyle adrese ulaşmıştır henüz evden bilgi almadım)

Bütün bu kolaylıkları sağlamasından ziyade ilgi v alakası için kendisine çok ama çok teşekkür ediyorum ve kasko sigorta yaptırmak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.

Henüz kaskoyla ilgili bir işlemimiz olmadı inşallahta olmaz lakin gerek olduğunda her konuda yardımcı olacağını düşünüyorum.

Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: livingston

Arkadaşlar reklam gibi olacak ama @PamirSAROS arkadaşa yardımlarından dolayı teşekkür etmek istiyorum.

Geçtiğimiz haftalarda Reno Safrane marka bir araç aldım bakımlarını birkaç gün önce tamamlayıp yollara düştük.

Sigorta için araştırma yaparken Forumumuzdan Pamir arkadaşımızla tanışıp kafama takılanları sordum oda sağolsun engin bilgilerini saatlerce sıkılmadan paylaştı aydınlattı.

axa dan düşündüğüm trafik sigortasına ilk olarak 330 küsür fiyat çıkmasına rağmen sonradan nasıl olduğunu anlamadım ama 267 küsür liraya kredi kartına 3 taksit olarak PamirSaros arkadaşımız yaptı.

Arkasından yapı kredinin 1300-1350 tl teklif verdiği kasko teklifini ilettim ertesi gün poliçeye eklenmeyen otogaz sisteminide ekleyerek 1250 küsür (birkaç lira eksik fazla olabilir) teklif gönderdi ve düz 600*2 olarak çekebileceğini belirtti.
    Bunun üzerine kartımdan 600 tl yi çekti ve kalanını önümüzdeki ay çekeceğini belirtti yani 600 tl daha borçluyum :)

Poliçeleri mailimi gönderdi birer çıktısını aldım yanıma aynı gün kargoya vererek istanbuldaki adresime gönderdi (Sanırım dün itibariyle adrese ulaşmıştır henüz evden bilgi almadım)

Bütün bu kolaylıkları sağlamasından ziyade ilgi v alakası için kendisine çok ama çok teşekkür ediyorum ve kasko sigorta yaptırmak isteyen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.

Henüz kaskoyla ilgili bir işlemimiz olmadı inşallahta olmaz lakin gerek olduğunda her konuda yardımcı olacağını düşünüyorum.

Saygılarımla.

Övgü dolu sözleriniz ve arkadaşlara tavsiyeniz için teşekkür ederim.Elimden geldiğince size yardımcı olmaya çalıştım.Bizim görevimiz sigorta düzenlemekten önce bilgilendirmek ve ne satın aldığınızı paranızı neye harcadığınızı bilmenizdir, bu benim ilk etapta benim için çok önemlidir.O yüzden çalıştığımız sigorta şirketlerinin de müşterimize güven vermesi açısından sektörde söz sahibi firmalar olmasına dikkat ediyoruz.

Aracınıza güle güle binin.Kasko poliçenizi de mini onarım hasarları dışında allah kullandırmayı nasip etmesin

• Arkadaşlar hepinize sağlık mutluluk dolu güzel bir sene dilerim.

Malum bu ay vergi ayı aracı eski olanların kafasını eminimki bizim vergi ödemesini düşürme şansımız varmı soruları kurcalayacaktır.Buradan gireceğiniz sayfa da 2012 listesi açıldığında aracınızın değerini görüntüleyebilirsiniz.Daha sonra bu sene ödeyeceğiniz vergi miktarını da buradan Mtv sorgulama ve ödeme adımından araç bilgilerinizi girerek öğrenebilirsiniz.Bu bilgileri edindikten sonra araç değerinizin %5 ini hespalayın yıllık ödeyeceğiniz vergi miktarı eğer bu değeri geçiyorsa o zaman bir alt dilime düşebilmek için sigortacınız dan belge talep edebilirsiniz

• Bu güne kadar ak sigorta,axa ve en son grupama dan kaskomu yaptırmıştım,salı gününe kadar da hiç kullanmadım,bazen acaba gereksiz yere dünyanın parasını mı ödüyorum derken,salı sabahı ş...siz bir tır sürücüsünün gazabına uğrayıp,dorsesinin altında kaldım,sigortacım neredeyse ambulans ile birlikte geldi,yaralıların götürülmesi ve polisin işini bitirmesinin ardından bir baktım çekici gelmiş aracımı almaya çalışıyor,tüm işlemler en kısa sürede ve ben hiç bir işle uğraşmadan halledildi,cuma itibariyle aracımın tamiratı başlandı ve bana da kullanmam için 7 günlüğüne ikame araç tahsis edildi.Tabi burada sigortacımın etkisi gerçekten çok büyük.
  • Arkadaşlar ERGO'dan kesinlikle UZAK DURUN derim. Özellikle de Adana'daki arkadaşlar için söylüyorum Bölge Müdürlüğü'ndeki müşteri temsilcileri çok kaba ve müşterilerini savunmaktan aciz insanlar.
  • Yarın Anadolu sigortadan tam kasko yaptırmayı düşünüyorum. 1235 tl 12 taksit 2004 honda jazz 14. es otomatik sizce nasıl?
  • renault bayii'nde mi yoksa tanıdık sigortacı aracılığıyla mı sigorta yaptırmak daha avantajlı olur? Renault plaza'da sigorta yaptırsak bir sorun anında muhattabımız kim olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fremdsprache

renault bayii'nde mi yoksa tanıdık sigortacı aracılığıyla mı sigorta yaptırmak daha avantajlı olur? Renault plaza'da sigorta yaptırsak bir sorun anında muhattabımız kim olur?

Tabiki sigortacı' dan yaptıracaksınız.Bende acenteyim plaza' da sigorta birimine eleman alıp çalıştırıyolar o eleman iki gün sonra işten çıkıyor tanıştığınız insan yok olup gidiyor.Onlar cumartesi pazar çalışmıyor gece acil bişi olsa bulamazsınız.Sakın plaza' dan sigorta yaptırmayın.İnsanlar plazaları tercih etselerde sıfır araba alırken kasko yapacağız diye kredi faizinizi yükseltiriz hediyeler veririz diye kandırmaya çalışmazlar.Zarar etmeme çabasındalar çünkü sattıkları araçları kandırarak yapıyorlar müşteri bir dahaki sene acentesine gidiyor ve iş kaybediyorlar.Unutmayın bu işin ekmeğini yiyen hakkını verir plaza sadece sigorta yapalım kazanca kazanç ekleyelim derdinde çalışan kişide maaş alıp oturuyor yeni yetme insanlar bilgilerine güvenmek bile soru işareti yani.

Bu durumda tercihi siz yapın.

• quote:

Tabiki sigortacı' dan yaptıracaksınız.Bende acenteyim plaza' da sigorta birimine eleman alıp çalıştırıyolar o eleman iki gün sonra işten çıkıyor tanıştığınız insan yok olup gidiyor.Onlar cumartesi pazar çalışmıyor gece acil bişi olsa bulamazsınız.Sakın plaza' dan sigorta yaptırmayın.İnsanlar plazaları tercih etselerde sıfır araba alırken kasko yapacağız diye kredi faizinizi yükseltiriz hediyeler veririz diye kandırmaya çalışmazlar.Zarar etmeme çabasındalar çünkü sattıkları araçları kandırarak yapıyorlar müşteri bir dahaki sene acentesine gidiyor ve iş kaybediyorlar.Unutmayın bu işin ekmeğini yiyen hakkını verir plaza sadece sigorta yapalım kazanca kazanç ekleyelim derdinde çalışan kişide maaş alıp oturuyor yeni yetme insanlar bilgilerine güvenmek bile soru işareti yani.

Merhaba Sn.PamirSAROS, bizim durumumuz şöyle;

Bizim önceki şirket Zurich Sigorta ama şimdi bayinin anlaşması yokmuş, problem olur mu dedik ? Onlarda anlaşmamız olursa gelir arabayı bırakırsınız başka şeye karışmazsınız dedi. Diğer türlü olursa ücreti önce sizden alırız sonra hesabınıza geri yatırırız gibi bir şeyler söyledi. Anlaşması olan şirketler: Ak, Anadolu, Ergo, Liberty

Zurich Sigorta'nın adamı ile de tanışıklığımız var,hasarsızlık indirimimiz var %70 oranında ama nasıl yapmak daha iyidir sizce. Şu anki poliçemizin IMM ödmesi o kadar yüksek değil. Honda bayii ile anlaşması olması ne ölçüde etkilidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: mcornek

quote:

Merhaba Sn.PamirSAROS, bizim durumumuz şöyle;

Bizim önceki şirket Zurich Sigorta ama şimdi bayinin anlaşması yokmuş, problem olur mu dedik ? Onlarda anlaşmamız olursa gelir arabayı bırakırsınız başka şeye karışmazsınız dedi. Diğer türlü olursa ücreti önce sizden alırız sonra hesabınıza geri yatırırız gibi bir şeyler söyledi. Anlaşması olan şirketler: Ak, Anadolu, Ergo, Liberty

Zurich Sigorta'nın adamı ile de tanışıklığımız var,hasarsızlık indirimimiz var %70 oranında ama nasıl yapmak daha iyidir sizce. Şu anki poliçemizin IMM ödmesi o kadar yüksek değil. Honda bayii ile anlaşması olması ne ölçüde etkilidir?

Buradan da anlayacağınız gibi bir çok servis zurich ile anlaşmalı değil anlaşmıyorlar buda aslında hasar ödemelerinde sıkıntı olabileceğini akıllara getiriyor.İndirim hakkınız aslında o indirim 60 tır.Bazı şirketlerde 60 tan sonra 65 verir kendi içlerinde tramerde görünmez en son 60 tır.Zurich sigorta' yı tercih etmeye bilirsiniz çünkü indirim hakkınız nereye giderseniz gidin aktarılmaktadır merak etmeyin.Servisinizin anlaşmalı olduğu şirketlerden fiyat almanızı tavsiye ederim.Zurich sigorta' nın adamı derken kendisi acentemi ? Acente ise arkadaşı olan acenteler' den size kasko yaptırabilir.Bizde Allianz sigorta ile çalışmadığımız halde müşterimizin isteği yada çıkarı doğrultusunda allianz acentesi arkadaşımızdan poliçe tanzim ettirebiliyoruz.Eğer mevcut bir acenteniz yok ise size yardımcı olabilirim anlaşırsak poliçenizi düzenler gönderirim.

İMM yi arttırabilirsiniz ama unutmayınki Anadolu Sigorta' da İMM sınırsız üstelik nisan itibariyle Anadolu Sigorta' da TT NET müşterilerine %10 ek indirim sağlanmaktadır.Ak ve Ergo' da iyidir ama liberty de çok tercih edilen bir firma değildir.Benim burada firma kötülemek gibi bir niyetim yok bir arkadaş böyle algılayıp PM atmış tartışma ihtiyacı duymadım belki bu konuda belki yazdığım diğer konulardan görerek PM attı.Ben 12 yıllık sigortacılık hayatım da gözlemlediğim ( gerek dışarda duyduklarım gerek acente arkadaşlarımdan duyduklarım gerek vatandaştan duyduklarım gerekse başka firmalardan acenteliğime gelen kasko süresi dolacak olan müşterileriden ) kadarıyla bunları yazıyorum.Bazı firmalar tercih edilmeyen firmalar yada müşterilerin o firmalardan geçiş yapmak için Axa-Anadol-Yapı Kredi - Allianz gibi firmaları tercih etmesidir.

Aracınızı götürdüğünüz servisten memnunsanız servisin hangi sigorta şirketleri ile anlaşması olduğunu telefonla isim soyad vermeden öğrenin ve ona göre sigorta şirketi tercihi yapabilirsiniz ama gidip orada sorarsanız sigortanızı yapmak için size baskı uygularlar.Unutmayınki örneğin servisinizin Anadolu Sigorta ile anlaşması varsa bu sigortanızı herhangi bir anadolu sigorta acentesinden yaptırabilirisniz anlamına geliyor.Oradaki servisten yaptırmanız ile acente' den yaptırmanız ile hiç bir farkı olmayacak tek fark başınız sıkışırsa sorup sorabileceğiniz gece bile arayabileceğiniz bir acente muhatabınız olmasıdır.Bayiden sigorta yaptırırsanız soracağınız sorular için cumartesi pazar günleri ve haftanın 7 günü geceleri muhattap bulamazsınız.Ama acenteniz size her daim yardım etmek için hazır olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PamirSAROS -- 1 Nisan 2012; 22:47:21 >

• 19 martda kaza yaptım araba pert oldu.

http://forum.donanimhaber.com/m_59122963/mpage_1/f_/key_//tm.htm#59129234

Experle görüştük v.s 26 bin lira talep ettik kaskodan yarın yada en geç salı günü dosya sigorta şirketinde olur. araç kasko bedeli 24350 + 1000 tl lpg yazıyor poliçede. Şirket anadolu sigorta bakalım anadolu sigortada kaybetmek yok diyorlar gerçekden öyle mi yoksa lanet olsun mu dedirtecekler kendilerine..
  • Cevabınız için teşekkürler, evet acenteymiş ama babam adamı seviyor herhalde, çok ilgili ne zamandır tanıyoruz diye değiştirmek istemiyor. IMM bedellerine baktım Zurich için şöyle:

Şahıs başına bedeni 10000

Kaza başına bedeni 30000

Kaza başına maddi 15000

Mini hasar onarım gözükmüyor, adam da dediğiniz gibi yapmak istemiyor herhalde, tam çözemedim ben konuşamadım çünkü. Arkadaşı bence vardır ama kendisi almak istiyor galiba yine de.

Diğer nokta bizim aracı aldığımız bayinin anlaşması yok ama diğer Honda bayilerinin anlaşması olur mu? Yoksa olmaz mı? Büyüklük olarak Zürich de büyük ama nasıl olacak bilmiyorum, serviste sorun olur mu? En önemlisi de anlaşma olmazsa parayı önce bizim mi vermemiz gerekiyor, geri alabilmek için ?
  • quote:

quote:

renault bayii'nde mi yoksa tanıdık sigortacı aracılığıyla mı sigorta yaptırmak daha avantajlı olur? Renault plaza'da sigorta yaptırsak bir sorun anında muhattabımız kim olur?

çok teşekkürler, soruyu o gün yazmamın nedeni ilk gittiğimiz bayide oradan kasko yaptırma konusundaki ısrarları ve sanki kredi kullanımında kolaylık olacağını (ne alakası var bilmiyorum neyse zaten peşin aldım) söylemeleriydi. benim gibiler buradan okursa hazırlıklı olur buna da en azından:)

en basitinden şu anda tekliflerimi alıyorum, hepsi ya çalıştığımız ya da arkadaş olan insanlar, benim bir sürü soruma katlanıyorlar, hiç öfleyip pöflemeden, tabii ben buradan da araştırma yapıyorum aşırı boğmamak için. kesinlikle acente diyorum ben de, o ara nasıl öyle bir soru sormuşum, şaşırdım şimdi görünce:)

• quote:

Orijinalden alıntı: RENAT27

arkadaşlar. anadolu sigortadan kaskomu yaptırmak üzereyim. ancak kafama takılan birkaç husus var. poliçe kloslarında deprem, sel, terör, halk hareketlerinin hepsi yazıyor. ancak yangın gibi bir ibareye poliçenin ilk sayfasında raslayamadım. ancak acentemin bana söylediğine göre genel şartları kapsayan klavuzunda, bu ibareyi bulabileceğimi söyledi.
    birde kombine tek limit diye bir ibare var. burası tek bir kişiyimi kapsıyor onu çözemedim.
    normalde bu ibare bugüne kadar gördüğüm tüm poliçelerde vardı. ancak bunda görmeyince sanki bu muafiyeti eklememiş gibi bir izlenime kapıldım.
    bu konuda yardımcı olurmusunuz. bu kasko yüzünden kafayı yiyecem. veyada başka sigorta öneriniz varsa onuda değerlendirmek istiyorum.

aynı soruyu sormak üzere acente arkadaşı arayacakken (kim bilir kaçıncı aramam olacaktı) bi' bakayım dedim, forum donanım sağ olsun.

buradan dün gece okuduğum kadarıyla 100 bin tl lik kombine limiti, az bir farkla limitsiz yapabiliyormuşuz sanırım. çifte hasar koruma, sonrasında başka firmaya geçecek olursak, hasarlar kasko kayıtlarına geçeceği için bize artı fiyat çıkmasına neden oluyor, ama anadolu'da devam edersek hasarsızlık indirimi oluyor diye anladım, doğru mudur?

ayrıca yine internette arama yaparken, bir yazıya rastladım. anadolu sigorta'nın 5000 tl ye kadar(hangi yılın yazısıydı hatırlamıyorum) özel servislerden fiyat alıp yetkili servislere sunduğunu aynı ücrete yapmazlarsa, aracın tamirini özel serviste yaptırdığını okudum. yazan kişi genel merkezden bu bilgiyi kontrol ettiğini yazmış, ancak ben arayıp sormadım, aslı var mıdır acaba diye merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fremdsprache -- 2 Nisan 2012; 12:44:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RENAT27

arkadaşlar. anadolu sigortadan kaskomu yaptırmak üzereyim. ancak kafama takılan birkaç husus var. poliçe kloslarında deprem, sel, terör, halk hareketlerinin hepsi yazıyor. ancak yangın gibi bir ibareye poliçenin ilk sayfasında raslayamadım. ancak acentemin bana söylediğine göre genel şartları kapsayan klavuzunda, bu ibareyi bulabileceğimi söyledi.
    birde kombine tek limit diye bir ibare var. burası tek bir kişiyimi kapsıyor onu çözemedim.
    normalde bu ibare bugüne kadar gördüğüm tüm poliçelerde vardı. ancak bunda görmeyince sanki bu muafiyeti eklememiş gibi bir izlenime kapıldım.
    bu konuda yardımcı olurmusunuz. bu kasko yüzünden kafayı yiyecem. veyada başka sigorta öneriniz varsa onuda değerlendirmek istiyorum.

aynı soruyu sormak üzere acente arkadaşı arayacakken (kim bilir kaçıncı aramam olacaktı) bi' bakayım dedim, forum donanım sağ olsun.

buradan dün gece okuduğum kadarıyla 100 bin tl lik kombine limiti, az bir farkla limitsiz yapabiliyormuşuz sanırım. çifte hasar koruma, sonrasında başka firmaya geçecek olursak, hasarlar kasko kayıtlarına geçeceği için bize artı fiyat çıkmasına neden oluyor, ama anadolu'da devam edersek hasarsızlık indirimi oluyor diye anladım, doğru mudur?

ayrıca yine internette arama yaparken, bir yazıya rastladım. anadolu sigorta'nın 5000 tl ye kadar(hangi yılın yazısıydı hatırlamıyorum) özel servislerden fiyat alıp yetkili servislere sunduğunu aynı ücrete yapmazlarsa, aracın tamirini özel serviste yaptırdığını okudum. yazan kişi genel merkezden bu bilgiyi kontrol ettiğini yazmış, ancak ben arayıp sormadım, aslı var mıdır acaba diye merak ettim.

ben de genel müdürlüğü aradım ve maalesef onayladılar. eksper eğer hasarın özel serviste daha ucuza halledilebileceğine karar verirse böyle oluyormuş. ha geçen sürede araç tahsis ediliyormuş, 2 yıl garantisini de veriyormuş ama bu hiç hoşuma gitmedi 0 aracı neden özel servise bırakayım:( yetkili servis dışında işlem görmüş olacak.

axa ise alternatif oranım olarak yönlendirilebileceğini ancak zorlanamayacağını söyledi, tabii anlaşmalı yetkili servisle çalıştığımız takdirde doğal olarak:S

bu konuyla ilgili tecrübesi olan var mı acaba?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.