Bildirim
Kasko teklifi aldım, eksik var mı? (detaylar iceride)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Mini onarım teminatı çok az. Birde ben asıl anahtarla araç çalınması hariç hırsızlık teminatı göremedim. İçinden bir şey çalınırsa ne olacak? İmm güzel olmuş daha da arttırabilirsiniz :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mali mesuliyeti 100bin lira tutmanız çok yerinde olmuş -
önceki poliçede 500tl geri ödemeli sahsi esya hırsızlıgı maddesi vardı fakat bunu almak zordur diye düsünüyorum. Diyelim araba park halindeyken icinden tableti caldılar hadi gelde bunu ispatla... arabada tabletin varlıgını bile ispatlayamayız ki ödemeyi nasıl alıcaz? -
quote:
Orijinalden alıntı: meco
önceki poliçede 500tl geri ödemeli sahsi esya hırsızlıgı maddesi vardı fakat bunu almak zordur diye düsünüyorum. Diyelim araba park halindeyken icinden tableti caldılar hadi gelde bunu ispatla... arabada tabletin varlıgını bile ispatlayamayız ki ödemeyi nasıl alıcaz?
Bu yüzden muafiyet uyguluyorlar. Yıllardır bu sektördeyim emin olun çalınan 250 liralık tokanın bile bulunduğunu bilirim.
Hırsızlık teminatı anahtar hariç çalınırsa geçerli de olur aman diyeyim unutmayın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X