Şimdi Ara

Kasko teklifi aldım, eksik var mı? (detaylar iceride)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün aldıgım kasko teklifinde detaylar asagıdaki gibidir. kendi adıma 2. yıl teklifidir. Arac 2009 Hyundai i30.
    Göze carpan eksikleri var mı? Sormak istediginiz seyleri pdf'den kopyalayıp ekleyebilirim.

Kasko teklifi aldım, eksik var mı? (detaylar iceride)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meco -- 12 Mayıs 2015; 19:07:47 >

• Mini onarım teminatı çok az. Birde ben asıl anahtarla araç çalınması hariç hırsızlık teminatı göremedim. İçinden bir şey çalınırsa ne olacak? İmm güzel olmuş daha da arttırabilirsiniz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mali mesuliyeti 100bin lira tutmanız çok yerinde olmuş
  • önceki poliçede 500tl geri ödemeli sahsi esya hırsızlıgı maddesi vardı fakat bunu almak zordur diye düsünüyorum. Diyelim araba park halindeyken icinden tableti caldılar hadi gelde bunu ispatla... arabada tabletin varlıgını bile ispatlayamayız ki ödemeyi nasıl alıcaz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: meco

önceki poliçede 500tl geri ödemeli sahsi esya hırsızlıgı maddesi vardı fakat bunu almak zordur diye düsünüyorum. Diyelim araba park halindeyken icinden tableti caldılar hadi gelde bunu ispatla... arabada tabletin varlıgını bile ispatlayamayız ki ödemeyi nasıl alıcaz?

Bu yüzden muafiyet uyguluyorlar. Yıllardır bu sektördeyim emin olun çalınan 250 liralık tokanın bile bulunduğunu bilirim.

Hırsızlık teminatı anahtar hariç çalınırsa geçerli de olur aman diyeyim unutmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.