Şimdi Ara

Kasko ve Sigorta fiyatları uçmuş ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Motosikletlerde durum ne? Şimdi kaça yapılıyor ki
  • başka başlıkta yazmıştım ama işin arkasındaki gerçek şu;

hem kasko'da hem de trafik sigortasında ücretler 2016 yılında arttı. nedeni ise sel ve terör kalemlerindeki tutarların arttırılması. özellikle 2014 ile 2015 yılları içinde sigorta şirketleri sel ve terör mağduru bir çok araç sahibine ödeme yaptılar ki programları dahilinde öngöremedikleri tutarlardı. bunun üzerine şirketler ile devlet geçtiğimiz aylarda masaya oturup bu kalemlerin yükseltilmesini, zarar ettiklerini bildirdiler ki akp de geri durmadı ve zammı yapıştırdı.

yani şu an bizden alınan bu zamların sebebi; dere yatakları ile su yollarını tahrip eden, alt yapıyı, drenajı, tahliyeyi düzgün yapmayan ve/veya önlem almayan, terörü çözemeyen hatta terör örgütlerine silah sevkıyatlarına göz yuman devlet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onder Akbas

quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

sigorta yaptirmazsak ne olur peki. hadi kaza da yapmadik2 yil?

Sigorta 2 yıllık değil senelik yapılır.
    Kaza yapmadın,yada kaza seni bulmadı çevirmeye girdiğinde ceza yersin,birine çarparsan hayatın kayar maddi yönden hem kendi aracını hemde karşı tarafın aracını cebinden ödersin.

Riske girmek bedava,bir sürü giren insanda var trafikte yüce isa mı koruyor bilmiyorum da adamlar gayet rahat ve memnunlar başlarınada kolay kolay iş gelmiyor ki böyle geziyorlar.

Valla ben de bu işten birşey anlamadım...
    En ufak birşeyi yaptırmayayım,ya da kazayla kırmızıda geçeyim anında polis ensemde...Muayenem birkaç gün gecikmişti,o sırada tatildeydim,eve dönerken şehilerarası yolda polis rastgele çevirme yapıyordu,dört beş aracın arasından beni çağırdı...

• Fantastic Light kullanıcısına yanıt
    Günaydın kardeş. İnterneti yeni mi bağlattın? Yoksa yurtdışında yaşıyordun da kesin dönüş mü yaptın?

Şaka bir yana seve seve o sigortayı yaptıracaksın.

http://forum.donanimhaber.com/m_111452247/tm.htm
  • Bir de; adı sanı duyulmadık yeni çıkmış sigorta şirketlerine fazla güvenmeyin...Prim öderken iyi gelir ama Allah korusun hasar anında burnunuzdan getirirler...
  • trafik sigortası neleri kapsıyor bilen varmı.bu işin acemesi olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paul Klee

Motosikletlerde durum ne? Şimdi kaça yapılıyor ki

Hocam bundan sonraki sigorta yenileme temmuz ayında. Tutar bana 45 lira iken 200 lira derlerse sigorta yaptırmam kimse kusura bakmasın. Ben 200 lira benzin ile 5 ay geziyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir arkadaş arabadan inmeye erinip tamponla vurarak garajın kapısını açardı. Nasıl olsa kaskolu derdi. Bu ve benzerleri yüzünden kasko ve sigorta fiyatları uçtu. Öyle 500-1000 TL lik hasarlar için tutanak düzenletip sigorta sicilini bozdurmamak lazım. Bir de ekip çağırıp ceza yemek aptallığın karesi...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.