Şimdi Ara

Kasko ve Sigorta fiyatları uçmuş ... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Trafik sigortası yaptırmama lüksü olmadığını hala anlamayanlar için özet geçeyim. Arabayı satamazsınız . Polis kontrolünde farklı yaptırımlar uygulanabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2006 model scenic için en uygun güneş sigorta fiyat verdi O da 650tl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

2006 model scenic için en uygun güneş sigorta fiyat verdi O da 650tl.

Şimdi süper fiyat diyeceğim sende kızacaksın. :)

• 2012 fiesta 500 tuttu hasarsızlık indirimi falan sigortası.Geçen 2008 era 400 tuttu.

• Devlet in işine geliyor böyle yüksek çıkması. Ne kadar yüksek çıkarsa alacağı vergi KDV vs daha yüksek oluyor. 200 TL çıkan sigortadan devlet 40 lira vergi alıyorsa 1000 çıkan sigortadan 300 alıyor. Sen devlet olsan , bi de ahlaksız bir devlet olsan, sen olsan indirim yaptırır miydin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Trafik sigortaniz yoksa ilk cevirmede araciniz baglanir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

Hayırlısı ile sıfır km bir Doblo aldık kasko sigorta kestireceğiz fakat bu fiyatlar ne böyle arkadaş yahu

Kasko en ucuz 1040 TL. bulduk.
    Sigorta en ucuz 1200 TL. bulduk.

Bu paraları vermeyi hiç düşünmüyorum şahsen.

Aranızda yakın zamanda uygun fiyata kasko sigorta kestiren oldu mu acaba?

Varsa yarın hemen iletişime geçeyim. :)

Saygılarımla ..

Merter Siğorta Denemenizde Fayda Var. 0532 613 1025 Hayırlı Günler
  • Hangi sigorta şirketlerinden fiyat aldınız acaba?

Ben de motor ve araba için en uygun 700tl gibi fiyatlar bulmuştum. Sonra araştırdım, adı sanı duyulmayan sigortalara da baktım.

Motorsikleti 350tl, demir sigorta
    Aracı da 550tl'ye generali sigortaya yaptırdım.

Farklı sigorta şirketlerinden fiyat almak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShadowOfSpirit

sigorta yaptirmazsak ne olur peki. hadi kaza da yapmadik2 yil?

Adı üstünde zorunlu trafik sigortası, yaptırmak zorundasın. Onu yaptırmadan aracın trafikte olması yasak. Yakalandığında hemen bağlarlar.

Diyelim ki yakalanmadın. Bu sefer de aracı satarken yaptırmadığınız sigortanın cezasını ödemek zorunda kalırsınız. Kaçarı yok yani.
  • Ben zam olaylarından önce 2007 model punto aracıma 320 TL ye Nisan 2015 te yeniletmiştim, bakalım nisan 2016 da bana ne kadar fatura çıkaracaklar.
  • Bu kasko ve sigorta muhabbetleri İngiltere'ye bağlasa. 8-10 sınıf olsa, hepimize hömşürtseler ne mutlu olacağım. Araba alırken arabanın sigorta sınıfını da düşüneceksin falan. İkinci elde bu sebeple ölü fiyata satılan birkaç araba daha türeyecek... Ah, ah... Keşke... Vurdukça eğilsinler, eğildikçe vursunlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Hangi sigorta şirketlerinden fiyat aldınız acaba?

Ben de motor ve araba için en uygun 700tl gibi fiyatlar bulmuştum. Sonra araştırdım, adı sanı duyulmayan sigortalara da baktım.

Motorsikleti 350tl, demir sigorta
    Aracı da 550tl'ye generali sigortaya yaptırdım.

Farklı sigorta şirketlerinden fiyat almak lazım.

ben generaliye 225 e yaptırmıştımmotorun sigortası bile uçmuşama millet hakediyor daha fazla artsın

• 2011 honda civic hb aracıma, dün, 405TL Zorunlu 824 TL Kasko yaptırdık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fantastic Light

quote:

Orijinalden alıntı: RONNIE

2006 model scenic için en uygun güneş sigorta fiyat verdi O da 650tl.

Şimdi süper fiyat diyeceğim sende kızacaksın. :)

Niye kızayım. Geçen sene 401tl ye yaptırdım sigortaya 1600 1700 isteyenler oldu.

• Zamdan önce Torosa 75 liraya, motoruma 45 liraya sigorta yaptırdım.

Zamdan sonra symbol aldım sigorta 400 lira tuttu

• Önemli bir uyarıda bulunayım arkadaşlar.

Hasarsızlık indirimi bir yıl dolmadan uygulanmıyor. Aracınızı satma düşünceniz varsa ve yıl dolmasına az kaldıysa yılı dolduktan sonra satın.

4 otomobil, 4 adet de motorsiklet değiştirdim, hiçbirinde 1 yılı doldurmadım. 5 yıldır hiç kaza yapmadım ama hasarsızlık indirimi alamıyorum bu sebepten dolayı. Geç öğrendim maalesef :( Siz de aynı hatayı yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyin-ZST

Bu kasko ve sigorta muhabbetleri İngiltere'ye bağlasa. 8-10 sınıf olsa, hepimize hömşürtseler ne mutlu olacağım. Araba alırken arabanın sigorta sınıfını da düşüneceksin falan. İkinci elde bu sebeple ölü fiyata satılan birkaç araba daha türeyecek... Ah, ah... Keşke... Vurdukça eğilsinler, eğildikçe vursunlar...

eğildikçe oy veriyor bu millet hocam :) Bu kadar Adaletsiz Verği Sistemi varken daha Ağır Vergilerin Gelmesini ummuyorum Geleceğini Biliyorum.
  • Değer kaybı davalarından dolayı uçtu. Değer kaybını da ödüyor sigortalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi +7Can -- 10 Kasım 2015; 10:24:40 >
  • Fantastic Light kullanıcısına yanıt
    Geçen cuma günü yeniledim. 537 tl Axa Trafik sigortası, geçen yıl Axadan 708tl olan kasko bu yıl daha kapsamlı olmak kaydıyla 960 tl Grupama Kasko. Yaş 33, plaka 01, araç 2014 yeni kasa i20 style, artık kimlik numarasına göre sigorta belirlendiği için kullandığım bütün araçlar da dahil olmak üzere şimdiye kadar hasarsız olarak bu fiyat. Tabi çok daha yüksek fiyat çıkan firmalar da oldu , daha düşük teminatlarla daha düşük fiyat çıkanlar da, ancak bunları tercih ettim. Tavsiyem teminatları okumayı ihmal etmeyin, çok az fiyat farklarıyla bile çok daha cazip sözleşmeler var. Ona göre tercihinizi yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzÖmÖz -- 10 Kasım 2015; 10:41:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokbasadil

eğildikçe oy veriyor bu millet hocam :) Bu kadar Adaletsiz Verği Sistemi varken daha Ağır Vergilerin Gelmesini ummuyorum Geleceğini Biliyorum.

Artık kendimden başka kimseyi düşünmüyorum. Ondan böyle söylüyorum. Sportif araçların kaskoları, sigortaları uçsa çok sevinirim. Ben arabaları şirket üstüne alıyorum. Şirkette de 30 yılda bir araba pert ettik. Onun dışında hep ufak tefek hasarlar. O yüzden bizim şirkette kasko-sigorta bedelleri yüksek çıkmıyor. Çıksa da, şirkete fatura ediliyor. Kardan düşüyor. Bireyler kadar kazık yemiyorum. Ancak kasko-sigorta fiyatları uçtuğu için ikinci elde spor arabaların değeri düşse, alırken çok karlı çıkarım.

O yüzden tepesine tepesine vursunlar.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.