Şimdi Ara

kaslı insanlar kavgada daha mı üstündür ? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
7
Favori
17.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: lakers45

kaslı insanlar kavgada daha mı üstündür ?

Bu adam bi koysa zaten kamyon çarpsa daha iyiydi dersiniz.

Alıntıları Göster

• Nihilous kullanıcısına yanıt
    Tamam güzel abicim ben lise çağlarındayım sen bir numarasın her şeyi daha iyi bilirsin

Sen kası darbe alarak mı yapıyosun ağırlık kaldırarak antreman yaparak mı ? Ben diyorum kasın yoğun olduğu yere yumruk yada tekme darbeleri diyorum.
    Neyse sen daha iyisini bilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: tombulpisicik

Kavgada güç ve taktik onemlidir kardesim kas güç degildir

sen bi spor salonuna git saglam birisini bul ama güçlü olmasın kaslı olsun sana vursun bır tane sonra anlarsın kas güçmü degilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: Laz Kozalak

quote:

Orijinalden alıntı: YesilliksizTantuni

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

kaslı adam tabi ki daha avantajlı olur. sonuçta sürekli antrenman yapıyor ve vücudu ani hareketlere, darbelere dayanıklı olur. zayıf ve dövüş sanatı bilen birinin de kendine göre iri ve kaslı birini dövmesi de çok zordur. ancak bruce lee gibi hipersonik hızlı olması gerek ki karşısındakini halt edebilsin.

Bruce lee kassız? Cılız olabilir ama kassız değil emin ol.

Hatta bruce leenin fazla kaslı olduğundan dolayı kurşunun kasından geçemeyeceği gibi efsaneler vardır.

bruce lee sadece bir aktör müydü

Dövüş sanatları konusunda eğitimi var. 10 cm punch olayları falan var ben de tam bilmiyorum. Hocası yip mandir o adamın da filmleri cekilmiştir ileriki zamanlarda.

Ya ayrica kasli olayini six pack adonis diye dusunmeyin. Muhammed aliye bakin bbciler gibi degil ama o adam cok kas gucune sahip bir adam. Bunu da ip atlayarak kosarak torba yumruklayarak yapmistir amaci kas yapmak degil guclenmektir.

muhammed aliyle bruce lee kapışsa ne olurdu sence

Muhammed Ali yenerdi.
    Arada ciddi kilo farkı var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

Bodyci nin kritik atma olasiligi daha yuksektir. Ayrica daha az hasar alir (penis haric)
    Kası kullanmasını bilmek gerekiyor.
  • quote:

Bodyci nin kritik atma olasiligi daha yuksektir. Ayrica daha az hasar alir (penis haric)
    Kaslı insanlar yumruk atarsa daha çok acıtır. Savunurken de daha iyi savaunurlar ve kolaarı vücüdu kaplar. Bu yüzden kas önemlidir.
  • Kas konuya bekleniyor.
  • Bende var ve kimse karşıma çıkmaya cürret edemez önemli olan silahtır, çekerim emaneti adaleti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicki büyük -- 23 Aralık 2014; 15:03:28 >
  • quote:

önce yürek sonra kas.
  • Kası olan güçlüdür evet ama o kası doğru kontrol edip etkili bir şekilde kullanırsa kimse onu yıkamaz ama o kasları kontrol edebilecek bir zekaya sahip değilse en cılız herif bile gelir 1 yumrukla seni yere yıkar.
  • Taktik onemli diyenler hic kavga rtmemis hayatinda dövüş sporlarinda bilgin yoksa kasli adam bir vurur yeri opersin.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EnesCimen

kaslı adam tabi ki daha avantajlı olur. sonuçta sürekli antrenman yapıyor ve vücudu ani hareketlere, darbelere dayanıklı olur. zayıf ve dövüş sanatı bilen birinin de kendine göre iri ve kaslı birini dövmesi de çok zordur. ancak bruce lee gibi hipersonik hızlı olması gerek ki karşısındakini halt edebilsin.

Bruce lee kassız? Cılız olabilir ama kassız değil emin ol.

Hatta bruce leenin fazla kaslı olduğundan dolayı kurşunun kasından geçemeyeceği gibi efsaneler vardır.

adam da 1.71 boy var yağ oranı da düşük 55-60 kilosu vardır. yani o adam çok hafif çalışsa bile o kadar kas tabi olur. biz ona kas demiyoruz açıkçası.

kaslı derken şöyle adamlardan bahsediyoruz:  kaslı insanlar kavgada daha mı üstündür ?

• quote:

Orijinalden alıntı: JustForYouu

Tamam güzel abicim ben lise çağlarındayım sen bir numarasın her şeyi daha iyi bilirsin

Sen kası darbe alarak mı yapıyosun ağırlık kaldırarak antreman yaparak mı ? Ben diyorum kasın yoğun olduğu yere yumruk yada tekme darbeleri diyorum.
    Neyse sen daha iyisini bilirsin

Güzel kardeşim, kaslı birisine yumruk atacaksın, o da sana yumruk atacak ama onun canı senden daha çok acıyacak? Çünkü kaslar daha çok acı hissetmeye sebep olur? Sen bunu diyorsun değil mi? Ah güzel kardeşim, sizde ki bu mantık nerelere dayanıyor bir anlasam. Abi hangi protein tozunu kullanıyorsun diye sormayı biliyorsunuz. Kaç ayda senin gibi olurum demeyi biliyorsunuz. Sonra burada fantezi yapın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: condorn

kaslı insana can kurban.
    hele bi de yakışıklıysaaa

peçeteleri hazırla

süper

• quote:

Orijinalden alıntı: deNizZz 01

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: condorn

kaslı insana can kurban.
    hele bi de yakışıklıysaaa

peçeteleri hazırla

süper

Alıntıları Göster
    Adrenalin maksimuma ulaştığında insandaki güç ve dayanıklılık 2-3 katına kadar çıkabiliyor. Bu nedenle delirmiş birini 3-4 kişi ile bile zapt etmek mümkün olmayabiliyor.
    O yüzden damarına basılmış biri için karşısındakinin ne olduğunun pek önemi olmaz. O raddeye geldiğinde karşındakini çok az ihtimallerde dövemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Floda

• quote:

Orijinalden alıntı: haxar

quote:

bruce lee ye cılız fln demişler noluyo la burda

• quote:

quote:

Olum kaç yillik konu niye hortluyorsunuz
  • quote:

quote:

quote:

Olum kaç yillik konu niye hortluyorsunuz

Alıntıları Göster
    Daha da hort

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.