Şimdi Ara

kaslı insanlar kavgada daha mı üstündür ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
7
Favori
17.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kas gücü tabikide önemlidir.Ama teknikte çok önemlidir.Kaslı bir adam normal bir adamı tek yumrukla nakavt edebilir..
  • kaslı insana can kurban.
    hele bi de yakışıklıysaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamen alakasız olmasa da, önemli olan tekniktir, tekniği olmayan bir kitle karşınızda dursa hız ve tecrübe ile zaten kum torbasına döner, herşeyden önemlisi cesarettir ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: condorn

kaslı insana can kurban.
    hele bi de yakışıklıysaaa

peçeteleri hazırla
     kaslı insanlar kavgada daha mı üstündür ?

• bu konuda amatör kaleci arkadaşıma birebir şahit oldum.

Vücut geliştirmeye başlamadan önce kalede şahaneydi, refleksleri çok iyidi. Fakat VG'ye başladıktan sonra çocuk gitgide refleks konusunda zayıflamaya başladı ve kaleciliği kötü duruma geldi, hantallaştı. Evet güç olarak VG avantaj sağlar ama refleks konusunda normal elemanın daha avantajlı olacağı kanısındayım. Bende yaklaşık 2 ay kadar gitmiştim VG'ye işyerimde bilek güreşinde daha önce yenemediğim, 10 sn içinde devrildiğim arkadaşımı baya zorlamıştım ve yenişememiştik.
  • Hakisi olan kazanır

• Kastan daha önemli şeyler var.

• yürek önemlidir yürek ne kası bea

• quote:

Orijinalden alıntı: TheAnormaly

Kavganın çıkış sebebine bağlı. Karşılıklı atarlaşmadan dolayı çıktıysa kaslı olan alır muhtemelen. Ama bir muhattabın karşısındakini dövmek için çok haklı sebepleri varsa hak eden genelde motivasyonel olarak pek karşılık veremez ve dayağı yer.

çok iyi anlatmışsınız hocam.
  • zengin insanlar üstündür 2 adam tutup dövdürür.
  • Şimdi eşit boydaki vücut geliştirme sporuyla uğraşmamış birisiyle vücut geliştirme ile uğraşmış birisinin kavgasında bence sonuç %40-%60 dır kavganın şekline bağlı eğer yumruklar konuşacaksa şans bu şekilde olur ama eğer yarı güreş şeklinde geçecekse ibre iyice vücut geliştirmeciye döner ha 2-3 sene boks sporuyla uğraştığımdan biliyorum aynı boylardaki vücut geliştirmeci birisi 2-3 sene ve daha fazla dövüş sporuyla uğraşmış birini dövemez,amuda kalksada dövemez bilmem kaç kg lık dumbell kaldırsada dövemez bu çok açık ve net tabi eğer oda bu kadar süre dövüş sporylarıylada uğraştıysa %50-%50 olur durum.
  • kas önemlidir ama daha önemli olan tecrübe

75 kiloda tecrübeli, tecrübesiz ve tecrübesiz kaslı kişiler olsun. kaslı tecrübesiz, kassız tecrübesizi döver. kassız tecrübeli kaslı tecrübesizi döver
    böyle kassız diyincede jöle gibi adam aklınıza gelmesin
  • Unreachable Dreams U kullanıcısına yanıt
    Bende 2 yıldır yapiyorum 3.yila giricem 1 yıldır profesyonele geçtim avrupa türkiye şampiyonasına gidiyorum azerbaycanda 4.oldum avrupa ş. türkiyedede 67 kiloda sağ ve sol kol birinciliğim var şuan 74 kiloyum :D
    azmedince oluyor hocam sizde kendinizi geliştirebilirsiniz.
  • Kasla falan harbi alakası yok , ne kaslılar gördük , emin ol her şey cesarette bitiyo bence bak dikkat et özgüven değil CESARET

• Bence en önemlisi tecrübe. Bir adam kaslı ise dövüşmeyi biliyor anlamına gelmez, çenesine alacağı tek darbede yere yığılabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aesthetic.

İş bilekte değil yürekte biter. Tabi vg ile uğraşan kişi rakibe psikolojik baskı yapar ve karşıdaki çekimser biriyse etkili olur.

O nedir hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BingolluKenan

Bende 2 yıldır yapiyorum 3.yila giricem 1 yıldır profesyonele geçtim avrupa türkiye şampiyonasına gidiyorum azerbaycanda 4.oldum avrupa ş. türkiyedede 67 kiloda sağ ve sol kol birinciliğim var şuan 74 kiloyum :D
    azmedince oluyor hocam sizde kendinizi geliştirebilirsiniz.

Kilo vermem lazım, kendi sikletimde pek mümkün değil. Senin 2 katın kadarım ve bunun hemen hemen yarısına düşmeliyim.

Teşekkürler. :)
  • Unreachable Dreams U kullanıcısına yanıt
    Benim arkadaşım 4 ayda 135 kilodan 83'e düştü :D İstedinmi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BingolluKenan

Benim arkadaşım 4 ayda 135 kilodan 83'e düştü :D İstedinmi oluyor

O kadar kısa sürede vermek çok iyi değil bence. Tabii ameliyat yoluyla olduysa ayrı.

Lakin şuna katılırım, istedin mi oluyor. :)

Teşekkürler. :)

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.