Şimdi Ara

kaslı insanlar kavgada daha mı üstündür ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
200
Cevap
7
Favori
17.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zayıf birisinin yumruğu istediği kadar sert olursa olsun işini bilen karşıdakinden fiziksel üstünlüğü olan birisi zayıfı peynir ekmek yapar.Boks yaptığım sıralarda öğrendim bunu.Kaslı adamın iriliği karşısında zayıf adam titreyerek yalvarır.
    Arkadaşların da dediği gibi kas değil kuvvet önemli diyen 25cm kollu dızlardır genellikle.Alkol sigara kullanan baba parası yiyen tek hedefleri bitane honda civic alıp vutututu ettirmek olan bebelerle bu tür tartışmalara girersen zaten yandın.Filmlerde gördükleri kadarıyla sana karşı bi gard alıp "gel gösteriyim kaslı cocuk" deme ihtimalleri de var.Tabii böyle durumlarda siz onun kolunu bacağını koparacığını bildiğiniz için muhattap olmuyorsunuz çocuk kendini cool sanıyor.

Nereden nereye geldim be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unreachable Dreams

@tombulpisicik, az çok belirtmiş ama;

Hakikaten de kaslı olan her zaman daha güçlü olacak diye bir durum yok. Powerlifter'lar genelde göbekli abiler, halterciler genelde sıska kişiler ama bu tarz kişiler BB'cilerinden kesinlikle daha güçlüdür. BB'ci vücuduna verdiği maddelerle kas şişiriyor ama genelde o kadar güç kazanmıyor. Ben bir BB'ciden ziyade bir Powerlifter'dan daha çok korkardım şahsen. (Powerlifter'dan geçme Ronnie tarzı BB'ciler başka)

Lakin en çok korkulacak olanlar hem güçlü, hem fit (Kaslıdan ziyade yeterince hafif ve atik) hem de tecrübe sahibi olanlardır. TECRÜBELİDEN korkacaksın. Okulda 80 kiloluk Türkiye Kafes Dövüşleri 2.'cisi var, ben 145 kiloyum, adamdan dayak yemeyi hiçbir şartta göze alamam. Tatlı dille olayı kurtarmaya bakarım. Bir de adamın 2 katı olacağım hani.

BB'ciler ise peh, özgüvenlerinin yarısını hak etmiyorlar. (Bence) Bu arada 77 kiloda halterci olma niyetimin olduğunu da belirteyim.

The Tank sen misin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ASALEK576

quote:

quote:

Teknik ama kasinda boyutlari var halterle kas yapanlar iyi dovusemez ama barfiksle falan kas yapanlar iyidir dovuste

125 kiloyken barfiks çekebiliyordum, 145 kilo oldum, 1 tane belki çekmeye başladım. Lakin halterci olmak istiyorum. Ne olacak şimdi? Bu yazdığının mantıklı bir yanı yok.

Ben halter yapan gucsuz olmaz demiyorum ama kendi vucut agirliklariyla calismadiklari icin cevik olamiyorlar ve spora ara verdikleri zaman goruntuleri bayagi kotu oluyor.Yani gercek kas yapmiyorlar.Alinma ama balon gibi oluyorlar

Doğru, Naim Süleymanoğlu mesela. Çok tombul biri oldu. Bakalım, öyle biri olmam umarım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

quote:

Hakikaten de kaslı olan her zaman daha güçlü olacak diye bir durum yok. Powerlifter'lar genelde göbekli abiler, halterciler genelde sıska kişiler ama bu tarz kişiler BB'cilerinden kesinlikle daha güçlüdür. BB'ci vücuduna verdiği maddelerle kas şişiriyor ama genelde o kadar güç kazanmıyor. Ben bir BB'ciden ziyade bir Powerlifter'dan daha çok korkardım şahsen. (Powerlifter'dan geçme Ronnie tarzı BB'ciler başka)

Lakin en çok korkulacak olanlar hem güçlü, hem fit (Kaslıdan ziyade yeterince hafif ve atik) hem de tecrübe sahibi olanlardır. TECRÜBELİDEN korkacaksın. Okulda 80 kiloluk Türkiye Kafes Dövüşleri 2.'cisi var, ben 145 kiloyum, adamdan dayak yemeyi hiçbir şartta göze alamam. Tatlı dille olayı kurtarmaya bakarım. Bir de adamın 2 katı olacağım hani.

BB'ciler ise peh, özgüvenlerinin yarısını hak etmiyorlar. (Bence) Bu arada 77 kiloda halterci olma niyetimin olduğunu da belirteyim.

The Tank sen misin hocam

Tank günlerim sona eriyor.

• yok kardeş dezavantajları var aslında
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Teknik ama kasinda boyutlari var halterle kas yapanlar iyi dovusemez ama barfiksle falan kas yapanlar iyidir dovuste

125 kiloyken barfiks çekebiliyordum, 145 kilo oldum, 1 tane belki çekmeye başladım. Lakin halterci olmak istiyorum. Ne olacak şimdi? Bu yazdığının mantıklı bir yanı yok.

Ben halter yapan gucsuz olmaz demiyorum ama kendi vucut agirliklariyla calismadiklari icin cevik olamiyorlar ve spora ara verdikleri zaman goruntuleri bayagi kotu oluyor.Yani gercek kas yapmiyorlar.Alinma ama balon gibi oluyorlar

Doğru, Naim Süleymanoğlu mesela. Çok tombul biri oldu. Bakalım, öyle biri olmam umarım. :)

O adam oyle sisme balon degil tozu suya katip butun gun dambil calisip kasliyim demiyo.O halterciler inanilmaz barfiks sinav cekerler sisme degiller.

• Yüzde 50 tecrübe yüzde 30 kas yüzde 20 güç

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ardelis

quote:

The Tank sen misin hocam

Tank günlerim sona eriyor.

Vay adamım benim nasıl da tanıdım hemen yazılardan ciğerini bilirim

Hocam senden çok ben istiyorum zayıflamanı artık yeter yahu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

O adam oyle sisme balon degil tozu suya katip butun gun dambil calisip kasliyim demiyo.O halterciler inanilmaz barfiks sinav cekerler sisme degiller.

Zamanında öyleydi, şimdi değil. Şimdiki hali tombul mesela. Sporu bırakmamak gerek bu yüzden.

@ardelis, ameliyat yaklaşıyor, en geç yazın olacak. Böyle işte. :)

• Unreachable Dreams U kullanıcısına yanıt
    Dövüşü Ayarla Yarın Azını Burnunu Kırıcam bu herifin
     kaslı insanlar kavgada daha mı üstündür ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: satıcı12

Kaslı olmak güçlü olmak değildir.
    Mesela ben.
    Bkz. Bilek güreşi yaparken bilekleri çok kalın ve fitness sporuyla uğraşan birini yendim.
    Yaklaşık 1-1.5 senedir uğraşıyor ve vücudu harbiden çok iyiydi. Yenilirim diye korkuyorum. Çünkü etrafımda Kızlar da mevcuttu.
    Sonra bunu yenmem 10 sn. Sürmedi.
    Eğer köy ekmeği yediysen ve kanında kuvvet varsa herkesi döversin.

Arkadaş haklı Arnold'un geçen günkü röportajını izledim her sabah köy ekmeği yediğini söyledi
  • Direkt bitirmek için vuracaksa çeneye vurmaya yada kafa atmaya çalışır o yüzden önemi yok.
  • Türkiye şampiyonalarına katılan bi eleman vardı kız mevzusuna kıstırdılr elemanı ağladığını gördüm. Kılını kıpırdatamamıştı teke tek hemde.

• quote:

Orijinalden alıntı: BingolluKenan

Dövüşü Ayarla Yarın Azını Burnunu Kırıcam bu herifin
     kaslı insanlar kavgada daha mı üstündür ?

Kendine güven tabii ki iyi bir şeydir ama yeteri kadar olması önemli ve o adamın 415 kg deadlift rekoru, 290 kg bench rekoru var. (Personal Record) Ha sadece güç tek başına bir şey değildir ama adamın tekniği de çok iyi.

Özet: Kendine fazla güven iyi bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unreachable Dreams -- 22 Aralık 2014; 0:35:00 >

Hocam inandınmı öylesine söyledim adam profesyonel nereye dövüyon :DD:D:D Adam bi vursa bayilirm ha 5-6 sene takilirsam onun gibi olabilirm :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: BingolluKenan

Hocam inandınmı öylesine söyledim adam profesyonel nereye dövüyon :DD:D:D Adam bi vursa bayilirm ha 5-6 sene takilirsam onun gibi olabilirm :D

Vallahi öyle ciddi yazmışsınız ki inandım hocam.
    :) yok be hocam nerdeeee türkiye bilek güreşi birinciyim ama isterdim bi dövüş şampiyonu olmayı :D neyse ben yatar iyi forumlar
  • tabi ki rocky marciano

• teknik daha önemli neresine nasıl vurduğun vs
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.