Şimdi Ara

Kasma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaslar, gecen günlerde mecbur kaldigim icin bir Dell vostro 3550 pc aldim, dotayi yukledim resmen oynanmayacak düzeyde kasma mi desem lag mi desem bilemedim pingde yoktu gerci fazla ama sizce bu pc nin özellikleri dota icin yetersiz mi ? yoksa internetim mi berbat, gerci internetimin berbat olma ihtimalini daha fazla goruyorum ee malum ögrenci evi 3 bilgisayar 3 telefon 1 ipad baglaniyor wireless a kasma sorununu asabilecek biseyler biliyosaniz esirgemeyin, iyi forumlar

• PC nin özelliklerine baktım kasmaması gerekir yani pc kaynaklı bir sorun değil oyun içinden -ping yazarak ping durumunu görebilirsin eğer düşük görüyor ve hala kasma mevcut iste console a net_graph 3 yazarak fps ini görebilirsin 60'ın aşasındaysa driverlarını yanlış yüklemiş olabilirsin yada aşırı ısınma vb bir sorun vardır.
  • Soruna cevap istiyorsan laptopun modelini değil özelliklerini yazmanı tavsiye ederim. Çünkü yukardaki arkadaş gibi uğraşacak çok insan bulamazsın.
    bkz: Kunzee
  • driverlarında sorun vardır veya ayarların yüksek seviyededir.
    http://www.systemrequirementslab.com/cyri bu listeden dota2 yi şeçerek kontrol edebilirsin, minimum'un biraz altında gösterse bile ayarları düşürerek oynayabilirsin.
    özellikleri yazmadan bile yardımcı olabilecek tipler varken illa özellik isteyen elemanlara bilgi vermene gerek yok
  • daha kolay bir çözüm sunayım sana. eğer kablo kullanmıyorsan sorun modemdendir. ya modem değişeceksin yada kablo alacaksın. kablo almak daha garanti çözüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apışarası

daha kolay bir çözüm sunayım sana. eğer kablo kullanmıyorsan sorun modemdendir. ya modem değişeceksin yada kablo alacaksın. kablo almak daha garanti çözüm.

kablo takınca modemde problem varsa problem çözülüyor mu? modemin problemleri sadece wirelessdan ibaret mi? klasik paragöz bilgisayarcı kafası, karşısındaki çok saf ise modem satar parayı cukka eder, az saf ise kablo satar az da olsa gene para cukka eder.
  • Nihilanth kullanıcısına yanıt
    yok kardeşim cümlemde anlam karmaşası olmuş biraz.
    ben de aynı sorunu yaşamıştım arkadaşın yaşadığıyla. çok araştırdım çözdüm sonunda şimdi on numara oynanıyor. eğer kablosuz internet kullanıyorsanız ve takılmalar oluyorsa sorunun en büyük kaynağı ilk olarak modem oluyor çünkü güzel devletimizdeki firmaların tek amacı (süperonline, ttnet) satış yapmak olduğundan bozuk mozuk modemleri geçirmece yapıyorlar bize. modemi değiştirmek masraflı olacağından çözüm olarak bence kablo kullanmak daha mantıklı. kablolu internet için modemlerde sorun olmayacaktır.

sevgiler, saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apışarası

yok kardeşim cümlemde anlam karmaşası olmuş biraz.
    ben de aynı sorunu yaşamıştım arkadaşın yaşadığıyla. çok araştırdım çözdüm sonunda şimdi on numara oynanıyor. eğer kablosuz internet kullanıyorsanız ve takılmalar oluyorsa sorunun en büyük kaynağı ilk olarak modem oluyor çünkü güzel devletimizdeki firmaların tek amacı (süperonline, ttnet) satış yapmak olduğundan bozuk mozuk modemleri geçirmece yapıyorlar bize. modemi değiştirmek masraflı olacağından çözüm olarak bence kablo kullanmak daha mantıklı. kablolu internet için modemlerde sorun olmayacaktır.

sevgiler, saygılar.

heh işte böyle insan gibi yaz,
    sana daha kolay ve denemesi bedava olan bir yöntem söyliyim ;
    modemin kablosuz ayarlarından kanal ayarı yap. aynı kanalı kullanan çok sayıda modem olduğu zaman kablosuzda problem yaşayabiliyorsun, durup dururken sürekli kopmalar yaşayan internetim kanal ayarı yapıldıktan sonra eski sorunsuz haline geri döndü... kablo çekmek çoğu durumda mümkün olmuyor, evin ortasından geçen 6-7 metre uzunluğunda bir kabloyu kimse istemez herhalde...

o rezalet modemleri arıza çıkartırsa ki kesin çıkartıyor, 11 lira eve gelme ücreti + 25 lira modem değişme ücreti alıp güzelce kitliyorlar

• Nihilanth kullanıcısına yanıt
    ya aslında bende normal internette kopma olmuyordu işte dediğin gibi bir sorun yok. sadece oyuna girince wifi ile bağlandığım için sorun oluyordu bende bu şekilde çözüm buldum forumlarda araştırırken.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.