Şimdi Ara

Kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pc mi 2 ay önce aldım.Son zamanlarda aniden kasmalar başladı.2gündür kasma artık tıkanmaya dönüştü.PC nin içinden kasmayla beraber ufak ufak sürtünme sesine benzeyen bir ses çıkıyor ama eminde olamıyorum sürtünme sesimi diye.PCnin modeli Asus N53s.yardımcı olursanız sevinirim.

• masaüstü mü leptop mu ?
  • laptop kardeşim
  • kasma derker çok mu ağır oluyor bir virüs temizleme programı ile tarattırdın mı hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erman2106 -- 3 Şubat 2012; 12:51:17 >
  • CCleaner ve HDTune ile tarattım bi problem yok gibi gösteriyorr ama sesde kasmada dvm ediyor
  • servise gönderin bi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastSymphonya

CCleaner ve HDTune ile tarattım bi problem yok gibi gösteriyorr ama sesde kasmada dvm ediyor

ben virüs programı ile tarattır diyorum senin yaptıkların temizleme ve hardisk onarma programları iyi bir virüs programı ile tarattır bir şeyler çıkacak mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Kasma ve Yavaşlama Sorunu
    5 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

CCleaner ve HDTune ile tarattım bi problem yok gibi gösteriyorr ama sesde kasmada dvm ediyor

sese gelince fan dan da gelebilir şöyle diyem bios sesine mi benziyor yoksa fan sesine benzer daha kalınımı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erman2106

quote:

ben virüs programı ile tarattır diyorum senin yaptıkların temizleme ve hardisk onarma programları iyi bir virüs programı ile tarattır bir şeyler çıkacak mı

siz yazmadan öncebu programlarla taratmaya başlamıştım.şimdi nod yüklüyorum. öneriniz için sağolun
  • rica ederim kolay gelsin . . .
  • bencede servis
  • quote:

Orijinalden alıntı: erman2106

quote:

sese gelince fan dan da gelebilir şöyle diyem bios sesine mi benziyor yoksa fan sesine benzer daha kalınımı

Bios sesi gibi fan değil kesinlikle
  • Format atıcam.zaten pekte önemli bir şey yok olmadı servise götürürüm artık.
  • quote:

Format atıcam.zaten pekte önemli bir şey yok olmadı servise götürürüm artık.

servise götürmeden önce bir format at eğer olmazsa götürür sün
  • Bu arada sağolun tavsiyeleriniz için
  • quote:

Pc mi 2 ay önce aldım.Son zamanlarda aniden kasmalar başladı.2gündür kasma artık tıkanmaya dönüştü.PC nin içinden kasmayla beraber ufak ufak sürtünme sesine benzeyen bir ses çıkıyor ama eminde olamıyorum sürtünme sesimi diye.PCnin modeli Asus N53s.yardımcı olursanız sevinirim.

Sürtünme sesi dediğiniz
    CPU ve HDD nim işlem yaparken çkıkardığı sesler.
    Problem daha çok yazılımla ilgili gibi görünüyor.
    Çok fazla program, oyun yükleyip kaldırdıysanız olağandır.
    Format atmayı deneyin düzelecektir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drnynl

quote:

Pc mi 2 ay önce aldım.Son zamanlarda aniden kasmalar başladı.2gündür kasma artık tıkanmaya dönüştü.PC nin içinden kasmayla beraber ufak ufak sürtünme sesine benzeyen bir ses çıkıyor ama eminde olamıyorum sürtünme sesimi diye.PCnin modeli Asus N53s.yardımcı olursanız sevinirim.

Sürtünme sesi dediğiniz
    CPU ve HDD nim işlem yaparken çkıkardığı sesler.
    Problem daha çok yazılımla ilgili gibi görünüyor.
    Çok fazla program, oyun yükleyip kaldırdıysanız olağandır.
    Format atmayı deneyin düzelecektir.

Çok saolasın bi bulsam su cdnin yerini direk formata başlıyacağım evi alt üst ettim yer yarıldı yerin dibine girdi cd.

• Cd siz de atabilirsiniz. Recovery bôlümünüz vardır muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drnynl

Cd siz de atabilirsiniz. Recovery bôlümünüz vardır muhtemelen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.