Şimdi Ara

Kasma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam forumdaşlar dell 5520 s21w61c laptop'a sahibim soruna geçersek en basit oyunlarda bile örnek euro truck simulator 2 ayarları fulleyince kasıyo en güncel driverlar yüklü oyunu açmadan değiştirilebilir grafiklerdende oyunu seçip yüksek performans diyorum ama olmuyo sonra amd catalyst 13.5 yükledim bu seferde şu sorunlar baş gösterdi 1.aero çalışmıyor 2.oyuna girince başlangıç ekranı vırt zırt görünmüyor oyuna girincede sadece harita görünüyor geri kalan herşey siyah 3.turbo boost monitör dell ses programları simgeleri var ama tıklayınca çıkmıyor :( şu an işletim sistemim windows 7 pc win8'li normalde mesela ilginçtir win8'de de şöyle birşey oluyor grafik sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan başarıyla kurtuldu hatası çıkıyor win7'de böyle bir hata çıkmıyor mesela withcer 2 full ayarlarda oynadım gta 4 öyle win8'de win7'dede tera oynadım yüksek ayarlarda oynuyodum açıkçası kafam çokkkkkk karışık
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• grafik sürücüsü yanıt vermeyi kesti diyorsa yapıcak birşey yok gpu çok ısnıyor
  • Yahu gpu'yu aşırı ısıtıcak bir durum yoktu ki youtube'da video izliyorum şak bu hata geliyo vallahi bıktım usandım yemin ediyorum sen bu lanet kartı pc'ye koyuyorsun ben neden bunu doğru düzgün kullanamıyorum ki
  • garantisi varsa dell servisi ara gelsinler evine halledip gitsinler :D belkim grafik kartını bile değiştirebilirler
  • Öneriler

1- Windows 7 kullanmanı öneririm win8 de hala yazılım sürücü uyumsuzlukları mevcut

2- bazı oyunlarda net framework son sürüm directx dll sorunları olabiliyor güncellemeni tavsiye ederim.

3- EKran kartı ram den yiyorsa eğer pcnin ramini arttırmanı tavsiye ederim. Kendi belleği var ise bir problem olacağını sanmam

4- laptop sağutucular satılıyor ondan alıp denemeni tavsiye ederim ısınma sorunu için

5- ekran kartı drivelarını güncel ve uyumlu olarak tekrardan temiz bir sisteme kurmanı tavsiye ederim.

6- eğer maddi imkanın varsa sisteme ssd alıp windowsu ona kurmanı şiddetle tavsiye ederim. laptoplarda çok iyi performans sağlıyor.

7- uyumsuz ekran kartı driverı kurmuş olabilirsin ayrıca biostan onboard vga varsa mutlaka kapat ekran kartı harici bir kartsa yapabiliyorsan son sürüm bios güncellemeside işini görebilir....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.