Şimdi Ara

KASMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER KISA ZAMAN ÖNCE EKRAN KARTI ALDIM ASUS GT630 2GB 128BİT DDR3 . HENÜZ OYUN İNDİRMEDİM AMA YOUTUBEDEN 1080P FALAN HD VİDEO AÇTIĞIMDA KASIYOR. GOOGLE CHROME KULLANIYORUM.BU KASMA İNTERNET HIZINDANMI YOKSA EKRAN KARTINDAN MI KAYNAKLANIYOR. CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM..

• quote:

Orijinalden alıntı: amatöramagururlu

BEYLER KISA ZAMAN ÖNCE EKRAN KARTI ALDIM ASUS GT630 2GB 128BİT DDR3 . HENÜZ OYUN İNDİRMEDİM AMA YOUTUBEDEN 1080P FALAN HD VİDEO AÇTIĞIMDA KASIYOR. GOOGLE CHROME KULLANIYORUM.BU KASMA İNTERNET HIZINDANMI YOKSA EKRAN KARTINDAN MI KAYNAKLANIYOR. CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM..

Driver güncellemesi yapın.Flash player güncelleyin.Videolarda donacak bir kart değildir.
  • Asus ve gt 630... kusura bakma ama fena kazik yemissin. videolarda donma yazilimsaldir. chrome surumunu guncellemeyi deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

BEYLER KISA ZAMAN ÖNCE EKRAN KARTI ALDIM ASUS GT630 2GB 128BİT DDR3 . HENÜZ OYUN İNDİRMEDİM AMA YOUTUBEDEN 1080P FALAN HD VİDEO AÇTIĞIMDA KASIYOR. GOOGLE CHROME KULLANIYORUM.BU KASMA İNTERNET HIZINDANMI YOKSA EKRAN KARTINDAN MI KAYNAKLANIYOR. CEVAPLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM..

Videolar için fazlasıyla yeter GT-630. Donma ya codec probleminden olur yada internet hızı video için az geliyordur.

Oyun için ise GT-630 tamamen çöp niteliğinde maalesef. Güç isteyen güncel oyunları unut. Orta ayarlarda bile işe fazlasıyla kasar. Ancak düşük çözünürlük ve ayarlarda oynatabilir. Nispeten eski oyunlara ise orta ayarlarda yetebilir oyuna göre.
  • Videolar ve filmler için gt630 yeter, fakat oyunlar için maalesef yetersizdir hatta çöptür eski oyunları düşük-orta ayarlarda oynatabilir. asus gt630'dan hem daha ucuz hemde ondan daha performanslı 5670 alabilirdiniz daha ucuz fiyata. Oyun oynamak istiyorsanuz iade edebilirseniz edin, onun yerine en az 5670 alın derim hatta 6670 bile olabilir.

http://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-ax5670-1gb
  • yasin57 kullanıcısına yanıt
    Driver güncellemesi derken ekran kartı mı yoksa başka bişeymi ? @yasin57
  • quote:

Driver güncellemesi derken ekran kartı mı yoksa başka bişeymi ? @yasin57

Ekran kartı ve flash player güncelleyin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ses ve kasma sorunu
    10 yıl önce açıldı
    PC Kasma ve Yavaşlama Sorunu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.