Şimdi Ara

Kasma Sorunu (sorun çözüldü Ssd'deki boş alanın azalması ama sebebini bilen varsa buyursun)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler. Kasamın özellikleri

2500k i5 işlemci
    16gb ram
    1 gb gtx560 ekran kartı
    ocz 128 gb ssd
    1 tb hdd
    yani bir kasma problemimin olmaması lazım. Sorunu fark etmem şöyle oldu. Müzik dinlerken işlemler sırasında bir cızırtı fark ettim ve bunun pc'nin kasmasından dolayı olduğunu düşünüyordum aklıma Steam'e bağlanmak geldi. Steam'e tıkladığım anda steamde baya bir kasma oluyor ama pc nin diğer işlemlerinde bir sorun yok gibi. Cs ve diğer oyunlara girmek neredeyse imkansız. Sizce bu problem donanımsal mı yazılımsal mı ? 2 3 gün önceye kadar yoktu en azından ben yeni fark ettim. Her günde pc'yi açarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HelmsDeep_ -- 1 Aralık 2014; 21:15:08 >

• Sıcaklık değerlerine bakmamız lazım işlemci fanında sıkıntı olabilir .
  • Hocam biraz önce tüm değerleri kontrol ettim her şey normal. Yerel c de 23 gb boş yer kalmıştı. Bir kaç program ve oyun sildim 40 gb lık yer açıldı ve steam'e girdiğimde kasma ortadan kalkmıştı. 23 gb boş olan bence yeterince fazla ssd neden böyle bir soruna sebep oldu anlamadım. Konu ile bilgisi olan biri beni bilgilendirirse çok sevinirim. iyi günler
  • Bilgisayar bostayken cpu-z ve gpu-z ile ne kadar işlem yaptiklarina bak . eger normalse son yukledigin oyunlardan bi kacini ac oyna kapat bilgisayar gine bostayken ne kakar performans harcadigina bak islemci %15 in ustune cok cikiyosa , ekran karti %0 in surekli ustundeyse cracklerden virus kapmissindin birisi pcden bitcoin cekiyodur kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliosman2323 kullanıcısına yanıt
    Şuanda bir cızırtı sorunu yok bugünü temiz geçeriz gibi. Bitcoin çekmesi seste cızırtımı yapar bu arada bilmediğimden soruyorum. Cpu boştayken %15 civarlarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HelmsDeep_

Şuanda bir cızırtı sorunu yok bugünü temiz geçeriz gibi. Bitcoin çekmesi seste cızırtımı yapar bu arada bilmediğimden soruyorum. Cpu boştayken %15 civarlarında.

Kardesim i5 2500 kullaniyosun bostayken %15 ise sikinti var demektir normalde islem yaparken bile %15 zor gorur format at craclaride degistir sorun kalmaz gibime geliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.