Şimdi Ara

Kasmalar,Kasmalaar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim sistemim çoğu oyunu (yani hepsini değil :) ) kaldırabilecek bir konfigürasyonda.
    Ama başlıkta belirttiğim gibi oyunlar çok kasıyor.
    Şimdi size kasan oyunları ve orijinal olup olmadığını anlatacağım.
    Assassin's Creed:Brotherhood(orijinal değil)
    Assassin's Creed:Revelations (Cd ciden crackli olarak alındı)
    Assassin's Creed 3 (torrent) (R.G Cataclyst)
    NFS Most Wanted 2012 (orijinal)
    NFS The Run (torrent)
    NFS Undercover (crack)
    Ama kasmayanlar da var...
    NFSU2 (orijinal)
    NFS Most Wanted (crack :( )
    NFSU1 (orijinal)
    18 Wheels of Steel Pedal To Metal (crack)

Kasanlar ve kasmayanlar arasında hep kararsız kalırım.Yani Önceden NFS The Run ı kasmadan oynuyordum ve hatta hilesiz hurdasız bitirmiştim.Ama böyle bir kasma sorunu ortaya çıktı ve hiç de düzeleceği yok :(

• oyun için kurulan cracklar bazen sorunlu olabiliyor, ekran kartı sürücüsü güncelmi, directx vs. bunları kontrol et, ayrıca sistemde bir uygulama rem ve cpu kullanımı yapıp performansı düşürüyor olabilir hatta bir uygulama/sistem güncellemesi bile arka planda çalışıyor olabilir.
    2. alternatif virüs ve diğer kötü yazılımlar
    3. olasılık ekran kartı çözünürlüğün eskisine göre daha fazladır zaten sınırda olan sistem şimdi verileri dar boğazda zor işliyor olabilir.
    konfigürasyonunu yazarsan arkadaşlar daha kolay yardımcı olacaklardır. örnek ekran kartın 2 gb tır ama 64 bit gpu ve remide ddr3 lüdür, bunları maalesef bilgisayarcılar müşterileri kandırmada çok kullanılıyor.
  • EMINX84 E kullanıcısına yanıt
    zaten driverlarım güncel,advanced system care kullanıyorum,onun turbo gücü açık,game booster kullanmıyorum (işlemciyi zorluyor) ama yinede acr de bile low ayarlar ile normal ayarlar hiç değişmiyor.Sırf kasıyor diye assassin's creed oynarken oyunun en zevk veren grafiği olan kanı kapatıyorum ama sistemim oldukça iyi:
    2.66 işlemci
    4GB RAM
    Asus GeForce GTX 550Ti

işte bildiklerim bunlar ama acr bile kastığına göre bilgisayara elveda deme zamanı geldi :D
    yani bu kadar düşük grafikli olan acr kasıyor,düşünemeyeceğiniz bir şekilde de nfs world kasıyor
    bilgisayarın mezarını kazsak iyi olacak :D delirmek üzereyim yani önceden neredeyse bütün nfs serisini kasmadan oynadım ama neden böyle acaba(belki de minecraft tır nedeni ram ve işlemciyi biraz zorluyor da :) )
    ama önerin için yinede saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumumdonanım -- 30 Temmuz 2014; 12:53:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop donma kitlenme sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Pubg Mobile Kasma Sorunu
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.