Şimdi Ara

Kaspersky 2012 mi? Eset 5 mi? Vipre mi? Başka Antivirüs mü? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
10.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kaspersky internet security nin uygun olduğu bi site var mı ücret olarak?
  • norton internet secruity avg pro edc. bide microsoft sec. tercihlerim bilgisayara hiç birşey olmaz ama hemen yükle
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkkarabacak

quote:

Orijinalden alıntı: SpyPC

quote:

Orijinalden alıntı: berkkarabacak

quote:

Orijinalden alıntı: SpyPC

quote:

Orijinalden alıntı: Kaspersky Lab.

Bir sorunumu dile getirmek istiyorum arkadaşlar internetten bankacılık felan yapmıyorum genelde online oyun oynuyorum.Sizce bu üçünden hangisini önerirsiniz? Başıma pek dert açmasın işini sakince yapsın kasmasın ve online oyun şifrelerim çalınmasın istiyorum.Bana göre herhalde eset 5 yetecek gibi düşünüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz Başka önerebileceğiniz antivirüs varsa kullanabilirim.

Saygılar...

Ben Norton Internet Security 2011 kullanıyorum.Benim pc CPU:Inte i5 6GB ram, hiç kasmadan kullanıyorum.Performans göstergesi,aylık rapor falan herşey var programda.Biraz pahalıdır ilk çıktığında (yaklaşık 150 tl) sonra düşer ama kesinlikle tavsiye ederim.

o pc bende de olsa bende de kasmaz :) siteminiz bu kadar iyi değil ise ben eset tavsiye ederim.hem kolayca bulunabilir

Senin pc nedir?2 GB RAM ve windows 7 varsa rahat kullanırsın.

w7,core2duo ve 2gb ram var fakat kasıo nortonda.yani çok değilim tamam ama açılışta vb esetle arasında belirgin bi fark oluşuyo.ben eset'i tercih ederim ve öneririm ama yine iş bi yerde tercih meselesi tabi

Antivirüsü sürekli internet açıkken kullanacaksan neredeyse tüm antivirüsler kasmaz çünkü bulut tabanlı koruma sağlarlar.

Çoğunlukla internet yokken kullanacaksan Eset Nod32 kullan çünkü diğerlerine göre daha az kasar.

Ayrıca ram'in azsa az ram kullanan antivirüsleri seçmen iyi olur.

• Şuan yıl 2014 ama yine de söylediklerin arasında sisteminin ram i 2 gb dan fazla ise kaspersky kullan derim. Eset de güzeldir fakat az sistem harcar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarman29

Ben şuan Microsoft Security Essentials kullanıyorum.
    Pek virüs girmez zaten bilgisayarıma o yüzden yetiyor.

Ama bana sorarsan GData'yı bir araştır çoğu antivirüs programından iyi olduğun göreceksin.

Yıllar önceden en iyi tavsiyeyi yazmış...

3 Yıldır G Data Internet Security kullanıyorum.
    Kasma yok ve antivirüse geçit vermiyor.

Alman teknolojisi ve avrupada yapılan testlerine bakabilirsin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.