kaspersky pure dahamı iyi daha 2.5 ay oldu bunu kuralı bi 6 ayı doldursunda pureyi alırım
puredeki farklar nedir
bence avira. sistem kaynaklarını az kullanıyor
Kaspersky gerçekten çok iyi ben yıllardır hep KIS kullanıyorum ve hiç kötü bir durum ile karşılaşmadım, millet ''çok kasıyor'' falan diyor ama ne masaüstünde ne dizüstünde kasma sorunu gördüm.
Kaspersky çok iyi ancak çok kasıyor.Avast hiç kasmıyor ancak yüklümü yüklü degılmı bellı degıl hiç virüs buldugunu görmedim.gelelim ıkısının birleştiği noktaya.yani hem iyi olucak hemde kasmıcak BUDA EŞİTTİR=AVİRA ANTİVİR.ALMANLAR BU İŞTEDE BAŞARILI =)avira yukle yaslan arkana.
Kaspersky İnternet Security 2012 çok uygun fiyata...
ya bu kaspersky internet secürity aldım (2 ay 6 gün oldu) kullanmaya başlayalı 3 pc için olanı almıştım 2 pc de kullanıyorum ilk 2 aydan sonra her 12 saatde bir gün düşmeye başladı yani 24 saatde 2 gün düşüyor bu nasıl iş 2 ayda en faz 62 gün düşüp 303 gün kalması lazımken şimdi 290 gün kaldı
Microsoft Security Essentials ' ın O Kadar Güçlü oldugunu Düşünmüyorum.
Normal Bir Koruma istiyorsan Esed 5.0 Yeterde Artar bile
Ama Çok yüksk bi koruma + Pc Kasmaz Diyorsan TAbiki Kaspersky veya Norton Kullan
Avast Internet Security kullanabilirsiniz.
Sistem özellikleriniz iyi ise, Kaspersky'yi de önerebilirim.
Arkadaşım fiyat gerçekten harikaymış.. Satış hala devam ediyor gördüğüme göre de...
Lisans olayını nasıl halledeceksin.. Şöyle ki.. Ürünün ödemesini yaparsak aldım diyelim.. Programı İnternetten indirdik, sende Lisansı maille gönderdin.. Vereceğin Lisansın 1 hafta - 1Ay sonra Kaspersky'in karalistesine girmeyeceğinden nasıl emin olacağım?? Daha öncede netten ürün aldım sorunsuz kullandım ama aldığım yer firma olduğu için sorun yaşamadım.. Kişiden satış olunca ve bu kadar ucuz olunca.. Bu konuda kafamda soru oluştu ??
valla 4 yıldır norton kullanıyordum yılın son aylarına geldikçe norton sapıtmaya başlıyordu güncelleme konusunda
bu sene kasparski i.sec. ye geçtim şu ana kadar çok memnunum hemde fiat olarakda çok iyi
hepsini kullandım "EN iYİSİ NORTON"
eger lisanslı alacaksan kaspersky al ama internetten indireceksen avast tavsiye ederim. ben yıllardır kullanıyorum henuz yarı yolda bırakmadı. bide aynı anda 1 den fazla virus programı yuklu olmasın, pcyi fena kasıyo.
Kullanıcı arayüzü ve virüsleri bulması, performans ve en önemlilerinden sistem belleğinden en az kullanan olması sebebiyle Kaspersky
quote:
Orijinalden alıntı: _kerem
Arkadaşlar bende Eset 5 ten Microsoft Security Essentials'a geçtim. Ücretsiz olması cazip geliyor. Kullananınız varmı? Benim pc açılışında biraz gecikme oldu.
Öncelikle Kaspersky en iyisi, zaten tüm incelemerlde 1 ya da 2 numara oluyor. Ben geçen sene Kaspersky Antivirüs kullandım, şimdi Pure kullanıyorum çok memnunum. Bunun dışında ücretsizlerde en iyilerden biri essential, o da bir çok incelemede üst sıralarda yer alıyordu.
burada Kaspersky Antivirüs 15,19 ve jkargo bedava.Bu antivirüs ile Kaspersky İnternet security arasında çok fark var mı?ücreti haricinde.Ben ev için alacağım.okulun pcleri öğretmenler tarafından sürekli usb bellek takıldığı için virüs yuvası oldu.Bari evdeki pc ye bulaşmasın diyorum.
evde dizüstü pc var.Günlük nete girer okulla ilgili şeyler indiririm.
bu 15,19 luk olanı tavsiye eder misiniz?
kaspersky internet security 2013 ü denemenizi öneririm. 2013 eklenen yeni tarama motoru antivirüsün 2012 versiyonuna göre daha iyi iş çıkarıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: MgLadius
Microsoft Security Essentials ' ın O Kadar Güçlü oldugunu Düşünmüyorum.
Normal Bir Koruma istiyorsan Esed 5.0 Yeterde Artar bile
Ama Çok yüksk bi koruma + Pc Kasmaz Diyorsan TAbiki Kaspersky veya Norton Kullan
+1
McAfee, Norton, Avast, BitDef, Kaspersky, Eset... Bunların hepsini test etmiş biri olarak size tavsiyede bulunuyorum "ESET Smart Security" kullanın... Sistemi yormaz fakat işini yapar, herhangi bir zararlıya rastlayınca affetmez... Kullanıcıyı meşgul etmez ne yapılacaksa kendisi yapar, kafanız rahat eder... Güvenlik ve hız hiçbirinden ödün vermem, pc yi koruyacak diye cihazı kıvrandıran programlardan nefret ederim... Kaspersky diğer saydığım programlar arasında en iyisi onu ayrı bir köşeye koyuyorum, senelerce kullandım pc yi kasması dışında hiçbir kötü yanını göremedim... Fakat bahsettiğim gibi güvenlik pc yi kasmadan da sağlanabilir bunu da en iyi Eset Smart Security yapıyor...
Merhaba benim bilgisayarde 4 gb ram e8400 işlemci var. Norton veya Kaspersky kasma sorunu yaratır mı?