Şimdi Ara

Kaspersky 2012 mi? Eset 5 mi? Vipre mi? Başka Antivirüs mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
10.310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir sorunumu dile getirmek istiyorum arkadaşlar internetten bankacılık felan yapmıyorum genelde online oyun oynuyorum.Sizce bu üçünden hangisini önerirsiniz? Başıma pek dert açmasın işini sakince yapsın kasmasın ve online oyun şifrelerim çalınmasın istiyorum.Bana göre herhalde eset 5 yetecek gibi düşünüyorum.Siz ne düşünüyorsunuz Başka önerebileceğiniz antivirüs varsa kullanabilirim.

Saygılar...

• Ben şuan Microsoft Security Essentials kullanıyorum.
    Pek virüs girmez zaten bilgisayarıma o yüzden yetiyor.

Ama bana sorarsan GData'yı bir araştır çoğu antivirüs programından iyi olduğun göreceksin.
  • Eset Smart Security 5.0
  • microsoft security essentialstan şaşma eset diyipde kendini güldürme o iyimi tek +sı kasmaması bedava antivirüsler onun en iyi sürümünden iyidir.
  • ben avg internet security 2012 kullanıyorum her şeyini kapatıp kasmama rağmen kesinlikle virüs mürüs kaçırmıyor.
    daha önce nod kasper felan kullanan biri olarak tek geçerim avg'ui
  • Avira Free + Comodo Firewall işini görür

veya Norton Internet Security
  • - Bilgisayarının hızına
    - istediğin koruma seviyesine
    - fiyatına
    - kullanım kolaylığına
    vs....

Sen hangi özelliklerde antivirüs programı arıyorsun önce onu yazarsan, bize daha çok yardımcı olursun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sistemin iyi ise kasperin üstüne yok.
  • sistemin iyiyse kaspersky internet security derim. ondan sonra avast internet security bunların ikisi benim tercihim
  • ben şu an avg free kullanıyorum ama paralıya geçmeyi düşünüyorum
    işlemcim amd phenom2 x4
    4gb ddr3 1600 mhz ram var
    eski bilgisayarıma kasperskay yüklemiştim yerinden kalkmadı kasperskay dan korkuyorum açıkcası yada avg mi alsam karar veremedim free randmanlı olmuyo yardımcı olursanız sevinirim.
  • bi kere istersen satın al hevesini almış olursun.Bir daha da para veriyim demessin.Sistem iyiyse kaspersky eğer paralıdan vazgeçerim dersen avira antivir free veya şöyle bir önerim daha var 3 ay veya daha kısa sürede bilgisayarına format atıyorsan paralıya eş değer olarak nortonun 90 günlük internetten bedava olarak indirebileceğin oem versiyonunu tavsiye edebilirim.
  • Eset Nod 32 kullanıyorum. Memnunum norton pcmi kasıyor. ama iyi programdır norton
  • tabiki kaspersky
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes Çe.

Ben şuan Microsoft Security Essentials kullanıyorum.
    Pek virüs girmez zaten bilgisayarıma o yüzden yetiyor.

Ama bana sorarsan GData'yı bir araştır çoğu antivirüs programından iyi olduğun göreceksin.

Yapmayın n'olur... Adam zaten biliyor olsa gelip buraya danışmasına gerek kalmaz... gidip GData'yı araştırmalarına istediği kadar baksın, teknik terimler yabancı gelince yada neyin ne olduğunu nerelerde ne amaclarla kullanıldığını bilmediği sürece ne anlayabilir? git araştır göreceksin... böyle olmaz.

Konu sahibi arkadaş, eğer hem yerel dosya güvenliği hemde internet güvenliği istiyorsan Kaspersky İnternet Security programı beklentilerinizi fazlasıyla karşılamaktadır...Eğer detaylı bilgi isterseniz pm'den ulaşabilirsiniz..

• Lisanli alacaksan Kaspersky al derim bende şuan o yuklu sıkıntı yok memnunum kasmıyor
  • Şahsen 5 aydır KIS 2012 kullanıyorum memnunum sistemi yavaşlatmıyor işini de iyi yapıyor.
  • Kaspersky Internet Security'den şaşma derim eğer sistemin yeterliyse
  • Senelerdir ESET SMART SECURITY kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.
  • Eset Smart Security 5 Şu sıralar 6 aylık bedava lisans dağıtıyorlar ben aldım.

eset.co.uk/Sales/ComputerShopper
  • kaspersky.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.