Arkadaşlar ben ilk önce Kaspersky Antivirüs 2014 ürününün deneme sürümünü etkinleştirmek için antivirüsün etkinleştirme kodu gir bölümüne girip ''Deneme sürümünü etkinleştirin.''i tıkladım. 10 saniye sonra "Sunucuya bağlanılamıyor." dedi. Ne kadar denediysem de olmadı. Kaldırıp tekrar denedim yine olumsuz. Sonra İnternet Security yükledim ve aynı hata. Virüsleri buluyor ama bir gün antivirüs alınca etkinleştiremiyecek miyim? Lütfen yardım edin.
aslında sorun kaspersky' da değil senin etc hoşta müdahale eden bir virüs tipi var büyük ihtimallen. kaspersky kvrt' yi indirip onunlan taratıp sistemi temizle daha sonra yeniden kaspersky' ı kur ve sistemine dns olarak comodo secure dns' i tanımlar sorun düzelecektir eğer sistemin virüsten dolayı tamamen zarar görmedi ise.
quote:
Orijinalden alıntı: black_flood
aslında sorun kaspersky' da değil senin etc hoşta müdahale eden bir virüs tipi var büyük ihtimallen. kaspersky kvrt' yi indirip onunlan taratıp sistemi temizle daha sonra yeniden kaspersky' ı kur ve sistemine dns olarak comodo secure dns' i tanımlar sorun düzelecektir eğer sistemin virüsten dolayı tamamen zarar görmedi ise.
Teşekkürler hocam güvenli moddayım internet de hızlandı, galiba virüs var. İndiriyorum olsa da olmasa da ALLAH sizden razı olsun. Bu sırada Chrome hariç tüm programlar güvenli modda olmadan internete girmiyor.