Şimdi Ara

Kaspersky 2017 Reklam Virüsleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi forumlar arkadaşlar. Kaspersky 2017 antivirüs kullanıyorum, satın alalı 1 ay oldu ve çok memnunum. Ama reklam virüsleri yüzünden sürekli reklam çıkıyor. Bunun nedeni nedir? Neden reklam virüslerini tehdit olarak algılamıyor ?

• Ss at
  • Kaspersky, Adware'lar konusunda başarısız, bunlar virüs olmadığı için Kaspersky Lab yeterli önem göstermiyor heralde.. PC'nize Adware bulaştıysa, temizlemek için Malwarebytes ve AdwCleaner ile kullanabilirsiniz. Reklamları engellemek için'de Adguard öneririm.
  • Kaspersky içinde reklamları engelleme modülü olması lazım onu açmayı dene.Olmadı tarayıcına **** reklam engelleyici kurarak bu sorunu halledebilirsin.Ayrıca arada malwarebytes tarzı programlarla tarama yaptır.
  •  Kaspersky 2017 Reklam Virüsleri Kaspersky 2017 Reklam Virüsleri

Yorumlarınız için çok içten teşekkürler ediyorum arkadaşlar.
    Resimlerde gördügünüz gibi oluyor ya sağ üstte ufak bir reklam çıkıyor ya da ortada büyük bir kutu çıkıyor ve bir siteye yönlendiriyor.
    Hesap, kart bilgilerini çalmıyor demi bu virüsler ?

• adguard kur
  • Bence superantispyware ve spybot ile tarama yap derim.anormal şeyler sezdim ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  •  Kaspersky 2017 Reklam Virüsleri

Superantispyware ile tarıyorum şuan Trojan vs. buldu resme bakar mısınız? Kaspersky nasıl görmüyor anlamıyorum
  • kuamlinamoce K kullanıcısına yanıt
    Her program kendi alaninda uzmandir

• Ama ben şu an kendimi çok güvensiz hissediyorum :( kredi kart bilgilerimi aktif olarak kullanıyorum çalınma ihtimali var mı ?
  • Tarayıcıların uzantı-eklenti bölümünde izniniz olmadan etkin olan araçları silin.
  • kuamlinamoce K kullanıcısına yanıt
    Her zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghost0791

Tarayıcıların uzantı-eklenti bölümünde izniniz olmadan etkin olan araçları silin.

+ 1000

• Merhaba arkadaşlar, Geçen bir torrent indirdim (anyvideoconverter) sakın indirmeyin. Hayatımda ilk defa böyle virüs bulaştı bilgisayara. 20 yıldır bilgisayar kullanıcısıyım...

Bilgisayar sürekli reklam browserları açmaya başladı ve sürekli kendi kendine programlar indirmeye başladı. Parolamı girdiğimde kabul bile etmiyordu. pin ile başlattım., adwcleaner ile tarattım malwarebytes kurdum ve taratma yapmaya çalıştım ama sürekli program indirdiğinden ve tarayıcı açtığından bilgiayar çok kastığı için epey zorlandım ama tarama sonucunda gene başarılı olamadım. ve zorunlu olarak Windows 10 U fabrika ayarlarına döndürdüm. Önceki sistem geri yükleme noktasına da döndürmüştüm ama bu sefer tarayıcı kendi kendine açılmayı kesmedi... Yani oda fayda etmedi. Hiçbirşey fayda etmedi, şimdi bilgisayarı sıfırladım ama tekrar o virüs gelir diye korkuyorum. O virüsü tespit eden program hangisidir acaba?

• manilafortuna kullanıcısına yanıt
    Avira, Kaspersky ya da Norton'la (bu antivirüslerden biri) ile virüs veri tabanlarını güncelleyip tarat. Sonra Malwarebytes ( Gerçek Zamanlı Korumayı Devredışı Bırak) ve AdwCleaner ile tehdit veri tabanlarını güncelleyip tarat. Bunlar tespit edebilir tekrar virüs geldiyse. İyi forumlar...@manilafortuna
  • Bu eklentiyi yükle reklamsız bir dolaşım sağla.

Kaspersky 2017 Reklam Virüsleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1881-1938 -- 24 Şubat 2017; 23:48:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.