Kaspersky İnternet Security v6.0 İndirmek için , Kod: ftp://downloads1.kaspersky-labs.com/products/english/homeuser/kis6.0/kis6.0.2.621en.exe Yasal Key , Computer Bild Dergisinin promosyonudur. http://62.134.200.252/cobi/relicense.php Yukarıdaki linkte mail adresinizi yazın, 1 dakika içinde 3 aylık key gönderilecektir. Kaynak :shift delete.net
kaspersky kullanılmaz çok hantal ve berbat bir program en iyi PAKET çözüm NOD32 adamlar satamamaktan elaleme beleş antivirus dağıtmaya başlamıştı geçen sene hala devam ediyor demekki
quote:Orjinalden alıntı: Yusuf_Furat ben ne bilgisayarlar biliyorum Nod32 kullanana içi virüsten geçilmiyor Katılıyorum,Nod32 başarısız bence...
quote:Orjinalden alıntı: alpello kaspersky kullanılmaz çok hantal ve berbat bir program en iyi PAKET çözüm NOD32 adamlar satamamaktan elaleme beleş antivirus dağıtmaya başlamıştı geçen sene hala devam ediyor demekki kaspersky mı kötü bilgisayarı en iyi koruyan anti virüs programı bence tabi 256 ramli bilgisayara kurarsanız o başka
hmm şahsen elimden birçok pc geçti şu andaki pc de 2gb 1000mhz ddr2 CORSAIR DHX XMS2 ram Q6600@3.2Ghz var..... ayrıca nod32 dünyanın en hızlı ve en güvenli antivirusu seçilmiştir.....